Tmm akşam 12.bölümü izlerim. Yarında 13.bölümü ( Sezon finalini ) izleriz. 😉 😉tamam @Harunnn60 sen ne diyosun
Tmm akşam 12.bölümü izlerim. Yarında 13.bölümü ( Sezon finalini ) izleriz. 😉 😉tamam @Harunnn60 sen ne diyosun
arka arkaya demişti ya @ForumdashTmm akşam 12.bölümü izlerim. Yarında 13.bölümü ( Sezon finalini ) izleriz. 😉 😉
doğrusun 1 saat ama peki sen bilirsin o zamanBana ağır gelir öylebölümler 1 saat sonuçta
Bugün 12. Yarın da 13. Bölüm iyi giderdoğrusun 1 saat ama peki sen bilirsin o zaman
tamam canımBugün 12. Yarın da 13. Bölüm iyi giderben sindire sindire izliyorum.
Vallahi izle diyeceğim ama izlemeyeceksin sadece şunu diyorum Marvelin en iyi dizisi!!Şu sıralar Marvel ve süper kahramanlarına takmam neticesinde bu diziyi yaz kadroma ekledim.
Niye izlemim ya?Vallahi izle diyeceğim ama izlemeyeceksin sadece şunu diyorum Marvelin en iyi dizisi!!
Ya ben herkese izleyin diyorum Kimse izlemiyor.Niye izlemim ya?
Yok ben süper kahramanlara taktım diziyi izlerim yazılılar biter bitmez.Ya ben herkese izleyin diyorum Kimse izlemiyor.
Ilk bu diziden başla gerçekten çok iyi film tadında dövüş sahneleri var yani kesinlikle çok iyi bütçeleri fazla demek ki film tadında sahneler ızliyoruz. Yazılılar bitince başla [emoji106] [emoji106]Yok ben süper kahramanlara taktım diziyi izlerim yazılılar biter bitmez.
Zaten 1 sezon olduğundan çabuk da biter.Ilk bu diziden başla gerçekten çok iyi film tadında dövüş sahneleri var yani kesinlikle çok iyi bütçeleri fazla demek ki film tadında sahneler ızliyoruz. Yazılılar bitince başla [emoji106] [emoji106]
Dizinin IMDb puan 9.1 [emoji41]
Evet 13 bölüm 55 dk [emoji41] bende 12 ve 13 bölümü bugün izleyeceğim. 😉 Sende bitince başla hemenZaten 1 sezon olduğundan çabuk da biter.
Tamam inşallah.Evet 13 bölüm 55 dk [emoji41] bende 12 ve 13 bölümü bugün izleyeceğim. 😉 Sende bitince başla hemen
@destere bile böyle süper kahraman dizileri/filmleri sevmez ilk bölümü beğenmedi sonra 2.bölümü izleyince çok beğendi diziyi. Düşün yani
S01B12
heycanlı bi bölümdü.Özellikle Fisk'in gazeteci adamı öldürdüğü sahnede.Adam nasıl bişey cıktı herkesi elleriyle öldürüyor[emoji33] Annesinin yayına gittiği için yaptı.Yoksa öldürmeyecekti
Bu arada @Harunnn60 Karen'i ele vermemesi onurlu bi davranişti.Karısıda cenazede dedi"kızı yerine koydugunu"
8/10
S01B13
Tempolu bir finaldi
Sonunda süper kahramanımız ismine ve kıyafetine kavuştu.
Baştan şunu söylim.Kıyafetini pek sevmedim.Özelliklede boynuzunu
Fisk'in böğüre böğüre anlattıgı hikayede iyiydi
Fisk herşeyini Venesseya bıraktı.Artık işleri o yürütecektir.
Foggy ile eski sevgilisinin aşkının tekrar gündeme gelme sebebide belli oldu. 11.bölümde kalsaydı çok gereksiz olacaktı.
Son olarak dövüş sahneside bi harikaydı diyeyim
Diziyi sevdiğim için 8.5'dan 9/10
@Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60
bende 12.bölümde o sahnede şok oldum adamı öldürdü ya iyiydi o adam
karen salak söyleysedi ben böyle oldu diye adam kendini korurdu belki
13.bölümü bugün izlicem inşallah
Daredevil 1x12S01B12
heycanlı bi bölümdü.Özellikle Fisk'in gazeteci adamı öldürdüğü sahnede.Adam nasıl bişey cıktı herkesi elleriyle öldürüyor[emoji33] Annesinin yayına gittiği için yaptı.Yoksa öldürmeyecekti
Bu arada @Harunnn60 Karen'i ele vermemesi onurlu bi davranişti.Karısıda cenazede dedi"kızı yerine koydugunu"
8/10
S01B13
Tempolu bir finaldi
Sonunda süper kahramanımız ismine ve kıyafetine kavuştu.
Baştan şunu söylim.Kıyafetini pek sevmedim.Özelliklede boynuzunu
Fisk'in böğüre böğüre anlattıgı hikayede iyiydi
Fisk herşeyini Venesseya bıraktı.Artık işleri o yürütecektir.
Foggy ile eski sevgilisinin aşkının tekrar gündeme gelme sebebide belli oldu. 11.bölümde kalsaydı çok gereksiz olacaktı.
Son olarak dövüş sahneside bi harikaydı diyeyim
Diziyi sevdiğim için 8.5'dan 9/10
@Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?