Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Ben bu akşam bitirmeyi planlıyorum @Harunnn60 @vadikızı

Olmadı bu akşam 11 yarın 12 ve 13'ü birlikte izleyecem.Sizin planlar nasıl? Fazla uzattığımızda hem yük oluyor hem izleme keyfi kaçıyor. @Çiğdem- aldı tüm gazı hepsini izledi.Rahattır kafası şimdi :X

S01B11

Fisk'in sevgilisi komalık oldu.Fisk'in yardımcısı Wesly midir nedir, Fisk'e duygusal anlamda bi bağ yakalamiş gibi :X Bilemin neden öyle sevgi doku şefkatli güldü.

Matt, Fisk'in kıyafetinin sırrını çözdü.Belki bölümün en önemli yeriydi.Artık oda aynı kumaştan giyecek.

Wesly'ye geleyim yine:XPage'i kaçırdı, kendi sonunu elleriyle hazırladı adam:F Page kurşunları dizdi bi güzel.Masayıda sildi, silahıda aldı gitti.Belki gizli kamera vardır?

Ortalama bi bölümdü 8/10

12 ve 13'ü yarın gece(saat itibariyle bu gece) izlerim artık :) @Harunnn60 @vadikızı

S01B11

Fisk'in sevgilisi komalık oldu.Fisk'in yardımcısı Wesly midir nedir, Fisk'e duygusal anlamda bi bağ yakalamiş gibi :X Bilemin neden öyle sevgi doku şefkatli güldü.

Matt, Fisk'in kıyafetinin sırrını çözdü.Belki bölümün en önemli yeriydi.Artık oda aynı kumaştan giyecek.

Wesly'ye geleyim yine:XPage'i kaçırdı, kendi sonunu elleriyle hazırladı adam:F Page kurşunları dizdi bi güzel.Masayıda sildi, silahıda aldı gitti.Belki gizli kamera vardır?

Ortalama bi bölümdü 8/10

12 ve 13'ü yarın gece(saat itibariyle bu gece) izlerim artık :) @Harunnn60 @vadikızı
izlemişsin ne güzel bende az sonra 11.bölümü izlicem
akşamda 12 ve 13 beraber izleriz😉😉

Daredevil 1x11

Aynen ortalama bir bölümdü. Ama yalnız şöyle bir ayrıntı var dizide kötü karakterler kendi suçları yüzünden ölüyor. Yani Matt bir şey yapmasina gerek kalmıyor. :D
Bu ayrıntıyı sizde fark ettiniz mi? :D

Bölüm yorumuma gelirsek. :X
8/10

Foogy eski sevgilisi ile yatmış ben şok ben iptal :F
Zenci ablamiz ( Claire) sonunda gözüktü ama pek işlev bir karakter değil artık. Kadın ilk bölümlerde aktifti sonra figüran oldu. :D

Vanessa ölmedi. Çok sevindim. Fisk karakterinide çok seviyorum. :)

Wesley kendi sonunu kendi hazırladı. Nerden aklına düştüyse Karen'i kaçırdı. Ama Karen bunu kurşun yamuruna tuttu. :D çok iyi oldu çok sevindim. :Z Bir kötü karakterden daha kurtulduk.

Son olarak Matt dövüş sahneleri ve elbise kostümü olayı filan çok iyiydi. :) Merakla bekliyorum kostümü.

@Forumdash @Çiğdem- @vadikızı

Daredevil 1x11

Aynen ortalama bir bölümdü. Ama yalnız şöyle bir ayrıntı var dizide kötü karakterler kendi suçları yüzünden ölüyor. Yani Matt bir şey yapmasina gerek kalmıyor. :D
Bu ayrıntıyı sizde fark ettiniz mi? :D

Bölüm yorumuma gelirsek. :X
8/10

Foogy eski sevgilisi ile yatmış ben şok ben iptal :F
Zenci ablamiz ( Claire) sonunda gözüktü ama pek işlev bir karakter değil artık. Kadın ilk bölümlerde aktifti sonra figüran oldu. :D

Vanessa ölmedi. Çok sevindim. Fisk karakterinide çok seviyorum. :)

Wesley kendi sonunu kendi hazırladı. Nerden aklına düştüyse Karen'i kaçırdı. Ama Karen bunu kurşun yamuruna tuttu. :D çok iyi oldu çok sevindim. :Z Bir kötü karakterden daha kurtulduk.

Son olarak Matt dövüş sahneleri ve elbise kostümü olayı filan çok iyiydi. :) Merakla bekliyorum kostümü.

@Forumdash @Çiğdem- @vadikızı
@Harunnn60 az önce bitirdim bölümü şoktayım
karen wesleyi öldürdü ben karen ölecek diye beklerken karen
onu öldürdü onu şoktayım valla
Foggy beni sinir etti bu herif karen aşık olmamışmıydı ya eski sevgilisi ile
yattı adama bak sen
matt dövüş sahneleri süperdi yine sonunda kıyafeti yapmaya karar verdi
aynen kötü karakterler kendi suçları yüzünden ölüyor

@Forumdash @Çiğdem- @destere

@Harunnn60 az önce bitirdim bölümü şoktayım
karen wesleyi öldürdü ben karen ölecek diye beklerken karen
onu öldürdü onu şoktayım valla
Foggy beni sinir etti bu herif karen aşık olmamışmıydı ya eski sevgilisi ile
yattı adama bak sen
matt dövüş sahneleri süperdi yine sonunda kıyafeti yapmaya karar verdi
aynen kötü karakterler kendi suçları yüzünden ölüyor

@Forumdash @Çiğdem- @destere
Senin şok geçirdiğin yerde bende şok geçirdim. :D Hiç beklemiyordum.

Karen , adamı acımadan öldürdü ben çok şaşırırdım. :D
Foogy konusunda haklısın , bu adam Karen'i sevmiyor muydu?

bende bende ağzım resmen aha böyleydi 😱
Aynen aynen :F bende öyle oldum
Sebebi ise

ilk silahın boş olduğunu zannetmiştim sonrada Hani Karen iyi bir kız ya bizim Türk dizilerinde hani iyi insanlar kolay kolay adam öldürmez ya. Bende Wesley'i öldürmez zannediyordum. Ama öldürdü helal olsun. :D

Aynen aynen :F bende öyle oldum
Sebebi ise

ilk silahın boş olduğunu zannetmiştim sonrada Hani Karen iyi bir kız ya bizim Türk dizilerinde hani iyi insanlar kolay kolay adam öldürmez ya. Bende Wesley'i öldürmez zannediyordum. Ama öldürdü helal olsun. :D
aynen bende boş sanıyordum patlamayınca tamam dedim karen öldü
ama bir baktım wesley gitti ya