Evet sen söyleyince baktım. Üzüldüm , umarım daha düşmez 9.1 puanda hala iyi bir puan çünkü.9.1'e düşmüş IMDb puanı @Harunnn60
Durmak yok düşüşe devam. 8.9'u görmeden rahat yok.Evet sen söyleyince baktım. Üzüldüm , umarım daha düşmez 9.1 puanda hala iyi bir puan çünkü.
dün akşam 8.bölümü izliyordum yarım kaldı tamamlayıp yorum yazacamS01B09
Noub ile olan dövüş sahneleri bi harikaydı dostum ama Fisk ile olan
Matt öyle yaralı olmasaydı Fisk, Matt'in saçının teline dokuna azdı ya neyse.
Foggy, öğrendi Matt'i. Matt'in maskesi düştü[emoji14]
S01B10
bu bölümde de Matt ile Foggy'nin nasıl taniştiklarını izledik.Gayet güzel anlaşıyorlarmiş.Kardeş gibiler hatta ötesi
Foggy'nin, Matt'e trip atmasına acayip uyuz oldum.Sen kalbimi dinliyorsun, kişilik haklarımıza tecavüz ediyorsun bu nası bi gerekçedir trip atmak için size söylim bu zamanında Matt'e bişeyler hissetmiştir
Gazeteci Fiks'in anasını buldu Kadın alzheimer gibi bişey olmuş.Anlatacağını pek sanmıyorum...
Fiks'e bir darbe de sevgilisini öldürme girişimiyle geldi.Kadına acıdım ama Fiks'e oh oldu diyorum
9. Ve 10.bölümüde 8.5/10
@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı
8.9 bölümlerYoğun bir sınav haftasına girdim. O yüzden izlemekte geç kaldım ama 9.bölümü bugün izleyeceğim. [emoji4] [emoji4]
bende şimdi izleyeceğim çok geç kalmadım zaten.8.9 bölümler
9.bölümü bugün sabah 7 de kalkıp izledim ben seninle aynı zamanda
izlemek istedim ama 8.bölümü izleyince meraklı yerde bitti sabah izliyiverdim
iki bölümde süperdi ilk 7 bölüme nazaran son iki bölümü daha çok beğendim
fisk beni şok etti 😱zor bir çocukluk geçirmiş üstüne babasını öldürmüş neden kol
düğmelerini gözümüze sokuyorlar derken anladım ki babasının taktığı kol düğmeleri
annesinede şok oldum adamı nasıl böldü ya😱
matt zor durumda kötü yaralandı kurtulacak ve sonunda foggy öğrendi gizli
kahramanımızı🙂
tamam canım merakla bekliyorum yorumunu😉bende şimdi izleyeceğim çok geç kalmadım zaten.
devam ettir bölümler süper devam ediyor çok beğeneceksin diğer bölümleride1x2 Bölüm
@Harunnn60 un ısrarları ve de @Forumdash ın ikinci bölüm daha güzel tavsiyesine uyup ikinci bölümüde devirdim
ama güzeldi iyiki izlemişim diyorum bir kere sıkılmadan baştan sona gidiyor dizi geriye dönüş sahnelerini sevmem dizilerde ama burda matt ile boksör babası jack arasında geçen geçmişteki diyaloğları sevdim , ilk bölüme göre çok daha iyiydi
bu tarz dizilerde başoğlanın devamlı kötüleri dövüp kırması sevmediğim sahneler demiştim, ama adamın çöpten kurtarılışı yaralanması falan doğal insani görüntüler miş gibi geldi yani normalleştirilmiş kahraman izlenimi verdi ?
bu bölümde matt biraz daha sempatikti, özellikle bölümün sonuna doğru rus mafyayı dövdüğü sahneler harikaydı biraz mantığı zorlayan kısımlar olmasına rağmen adamın düşe kalka rus mafyasını üstüste dizmesi güzeldi
foggy ile karen arasında bişeyler oluyor ama fogy gibi kurbağa suratlı bir adama karen çok fazla bence yani davul bile şeyi şeyine vurur derler karen in öyle bir kurbağayla işi olmamalı ( laf aramızda kendimi yakıştırıyorum karene )
hemşire claire latin seksapelitesine sahip çekici bir tip? ama biraz fazla güngörmüş gibi (bayanlara yaşlı demek kaba kaçıyor? artık güngörmüş diyerek lafı yuvarlamak lazım tepki çekmemek için )
dizinin tek eksikliği sürekli devam eden bir konunun bulunmaması yani gelecek bölümü merakla beklettirecek -bir konu olsa muhteşem olurdu her bölümü birbirinden bağımsız gibi duruyor , mesela şu baba ile oğul arasındaki diyaloğlar ı çabuk tükettiler babada gitti bir daha o sahneler olmayacak ortada illaki diğer bölüme geçmem lazım acaba şu olayın sonucu nasıl bağlanacak diye merak ettiren konu eksikliği var ?
@Çiğdem- le @vadikızı nıda etiketledikmi tamamdır ? artık ikinci bölümü izlediğimi duymayan kalmaz )
boş zaman buldukça devam edeceğimdevam ettir bölümler süper devam ediyor çok beğeneceksin diğer bölümleride
özellikle 7.8.9. bölümler süper
tamam yorumlarını merakla bekliyorum😉boş zaman buldukça devam edeceğim
Holeyyyy En son The Killing dizisinde bu kadar ısrar etmişitm çok teşşekürler destere çok mutlu oldum şimdi 4.bölümden sonra dizi gittikçe güzelleşiyor1x2 Bölüm
@Harunnn60 un ısrarları ve de @Forumdash ın ikinci bölüm daha güzel tavsiyesine uyup ikinci bölümüde devirdim
ama güzeldi iyiki izlemişim diyorum bir kere sıkılmadan baştan sona gidiyor dizi geriye dönüş sahnelerini sevmem dizilerde ama burda matt ile boksör babası jack arasında geçen geçmişteki diyaloğları sevdim , ilk bölüme göre çok daha iyiydi
bu tarz dizilerde başoğlanın devamlı kötüleri dövüp kırması sevmediğim sahneler demiştim, ama adamın çöpten kurtarılışı yaralanması falan doğal insani görüntüler miş gibi geldi yani normalleştirilmiş kahraman izlenimi verdi ?
bu bölümde matt biraz daha sempatikti, özellikle bölümün sonuna doğru rus mafyayı dövdüğü sahneler harikaydı biraz mantığı zorlayan kısımlar olmasına rağmen adamın düşe kalka rus mafyasını üstüste dizmesi güzeldi
yangın tüpünü merdiven boşluğunda adamın kafasına denk getirdiği sahnede güzeldi
foggy ile karen arasında bişeyler oluyor ama fogy gibi kurbağa suratlı bir adama karen çok fazla bence yani davul bile şeyi şeyine vurur derler karen in öyle bir kurbağayla işi olmamalı ( laf aramızda kendimi yakıştırıyorum karene )
hemşire claire latin seksapelitesine sahip çekici bir tip? ama biraz fazla güngörmüş gibi (bayanlara yaşlı demek kaba kaçıyor? artık güngörmüş diyerek lafı yuvarlamak lazım tepki çekmemek için )
dizinin tek eksikliği sürekli devam eden bir konunun bulunmaması yani gelecek bölümü merakla beklettirecek -bir konu olsa muhteşem olurdu her bölümü birbirinden bağımsız gibi duruyor , mesela şu baba ile oğul arasındaki diyaloğlar ı çabuk tükettiler babada gitti bir daha o sahneler olmayacak ortada illaki diğer bölüme geçmem lazım acaba şu olayın sonucu nasıl bağlanacak diye merak ettiren konu eksikliği var ?
@Çiğdem- le @vadikızı nıda etiketledikmi tamamdır ? artık ikinci bölümü izlediğimi duymayan kalmaz )
konu devamlılığı lazım konu devamlılığında sıkıntı var? yoksa dizi izlerken hiç sıkmıyor bir çırpıda bitiyorHoleyyyy En son The Killing dizisinde bu kadar ısrar etmişitm çok teşşekürler destere çok mutlu oldum şimdi 4.bölümden sonra dizi gittikçe güzelleşiyor
9 bölüm oldu ben o sıkıntıyı farketmedim hiç gayet güzel gidiyorkonu devamlılığı lazım konu devamlılığında sıkıntı var? yoksa dizi izlerken hiç sıkmıyor bir çırpıda bitiyor
destere'cim 3.bölüm hariç diğer bölümlerde devamlılık varr biz bu kadar ısrar ediyorsak eminim devam edersin.konu devamlılığı lazım konu devamlılığında sıkıntı var? yoksa dizi izlerken hiç sıkmıyor bir çırpıda bitiyor
Bence de yok o sıkıntı ama türe alışık olmayınca9 bölüm oldu ben o sıkıntıyı farketmedim hiç gayet güzel gidiyor
sadece bölüm pat diye başlıyor o olmazsa iyi olacak 😉
sanırım öyle @destere bu tarz dizileri pek sevmiyor ondanBence de yok o sıkıntı ama türe alışık olmayınca