Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

S01B07
6.bölümün devamı nerde??? @Harunnn60 , @Çiğdem- @vadikızı bu izlediğim bölüm 7.bölüm olamaz dedim izlerken [emoji23]
Çok alakasız bi olarak başladı.6.bölümün sonunda nasıl kaçtı, olaylar nasıl duruldu bi anda hiç anlam veremedim.

7.bölümde merak ettiğim sorunun cevabını aldım neyseki.Matt bu hale nasıl geldi.Küçüklüğünü oynayan cocuk da güzel dövüşüyordu vesselam.Cast bu anlamda çok iyi çalişmiş.

Matt'in hocası son sahneyle meraka soktu beni.Umarım 9.bölümde cavap alırız.

S01B08 izledim

Bu bölümde de;
Fisk'in nasıl bu hale geldiğini öğrendik.Fiksi bu bölümde üzüldüm.Küçüklüğünde baya masummuş.
Fiksin sevgili geldi adam kendini ifşa etti hem de gazetecinin sözlerinin birebir aynısıyla[emoji23] Taktik çok iyiydi.Adam sözleri çok iyi kullandı ve gazetecide makalesini silmek zorunda kaldı.

2 bölümede 8/10 vereyim.

S01B07
6.bölümün devamı nerde??? @Harunnn60 , @Çiğdem- @vadikızı bu izlediğim bölüm 7.bölüm olamaz dedim izlerken [emoji23]
Çok alakasız bi olarak başladı.6.bölümün sonunda nasıl kaçtı, olaylar nasıl duruldu bi anda hiç anlam veremedim.

7.bölümde merak ettiğim sorunun cevabını aldım neyseki.Matt bu hale nasıl geldi.Küçüklüğünü oynayan cocuk da güzel dövüşüyordu vesselam.Cast bu anlamda çok iyi çalişmiş.

Matt'in hocası son sahneyle meraka soktu beni.Umarım 9.bölümde cavap alırız.

S01B08 izledim

Bu bölümde de;
Fisk'in nasıl bu hale geldiğini öğrendik.Fiksi bu bölümde üzüldüm.Küçüklüğünde baya masummuş.
Fiksin sevgili geldi adam kendini ifşa etti hem de gazetecinin sözlerinin birebir aynısıyla[emoji23] Taktik çok iyiydi.Adam sözleri çok iyi kullandı ve gazetecide makalesini silmek zorunda kaldı.

2 bölümede 8/10 vereyim.
@Harunnn60 ben izleyemedim 7.bölümü rahatsızlandım bu akşam
inşallah izlicem

@OzaN 50.000 oyu geçti. :D
ce4c66145cb8ab04a1abb21e9e361256.jpg

Tahminen 2.sezona kadar 9.0 altına düşmez. :D
O civarda kalacak herhalde ama 8'li bir şeylere düşse daha güzel olur. :):)

Flash, Arrow, Gotham falan tüm süper kahramanlık dizileri hep sürekli düştüler. Düşmeye de devam ediyorlar. Çünkü ilk başta aşırı yüksek oy geliyor ve abartılmış duruma düşüyor. Daredevil'in de ciddi bir düşme payı var hala. :)

7.bölüm
@Harunnn60 @Forumdash @Çiğdem-
bölümü çok beğendim süperdi matt dövüşmeyi kimden öğrendi gördük ama
adamın niyeti iyi değil bölüm sonunda konuştuğu adam kim benide meraka soktu
çocuk oyuncu gerçekten güzel dövüştü ya bayıldım o çocuğa ben

10 11 12 ve 13 bölümleri izleyip ilk sezona noktayı koydum:Z:Z
genel olarak ilk 5 bölüm az idare edip 6.bölümle birlikte 13.bölüme akdar her bölümü çok keyifliydi yeni başlayacak olanalra tavsiyem ilk 5 bölüm sabredip 6.bölümle birlikte çok memnun kalıcaksınız bence
10.bölüm kısa görüşüm
mattın arkadaşıyla konuşmaları güzeldi ama koca bölümdür mat derdini anlattı ve sonunda arkadaşı yine gitti kız gibi zuatması hoş değildi ayrıca mat ve arkadaşı geçmiş sahnelerinde yunan kızındna bahsettiler elektra dan bahsettiler yani🙂

11.bölüm kısa görüşüm
hemşire kadın ayrıldı sanırım diziden aaa keşke o şarısın kadında ayrılsa son sahnede fiksin arkadaşını öldürdü o adam gıcık bir tip olsada iyi bir karakterdi ayrıca kostum yaptırıcak mat kendisine :Z:Z:Z

12.bölüm kısa görüşüm
bu bölümde çok birşey olmadı fiks matın çalıstığı adam urichi öldürdü 😱😱😱

ve 13.bölüm sezon finali kısa görüşüm
fiks yaşlı adamı öldürdü bu seferde kaçıcaktı ama mat yakaladı ve dövdü bus efer sonunda dardevil kostumunu gördük ve daredevil lakabını aldı kosutmu beğenmemişler izleyenler ama ben beğendim🙂

@cookies @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash

10 11 12 ve 13 bölümleri izleyip ilk sezona noktayı koydum:Z:Z
genel olarak ilk 5 bölüm az idare edip 6.bölümle birlikte 13.bölüme akdar her bölümü çok keyifliydi yeni başlayacak olanalra tavsiyem ilk 5 bölüm sabredip 6.bölümle birlikte çok memnun kalıcaksınız bence
10.bölüm kısa görüşüm
mattın arkadaşıyla konuşmaları güzeldi ama koca bölümdür mat derdini anlattı ve sonunda arkadaşı yine gitti kız gibi zuatması hoş değildi ayrıca mat ve arkadaşı geçmiş sahnelerinde yunan kızındna bahsettiler elektra dan bahsettiler yani🙂

11.bölüm kısa görüşüm
hemşire kadın ayrıldı sanırım diziden aaa keşke o şarısın kadında ayrılsa son sahnede fiksin arkadaşını öldürdü o adam gıcık bir tip olsada iyi bir karakterdi ayrıca kostum yaptırıcak mat kendisine :Z:Z:Z

12.bölüm kısa görüşüm
bu bölümde çok birşey olmadı fiks matın çalıstığı adam urichi öldürdü 😱😱😱

ve 13.bölüm sezon finali kısa görüşüm
fiks yaşlı adamı öldürdü bu seferde kaçıcaktı ama mat yakaladı ve dövdü bus efer sonunda dardevil kostumunu gördük ve daredevil lakabını aldı kosutmu beğenmemişler izleyenler ama ben beğendim🙂

@cookies @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash
Vay bitirmişsin sezonu :) evet dizi 5.bölüm den sonra açılıyor gerçekten :D Sezon finali memnun etti mi seni ?

Daredevil 1x8
Flashbackler başarılıydi ve ilk bölüme göre kısa ve daha netti. :)
8.5/10

bu bölüm geçmişine değindik meğersem şehir için babasından ilham almış ama yinede ona nefret duyuyor ama onun yolundan da gitmeye çalışıyor
Fisk sonra kendini halka açıkladı bu iyi bir hamle gözünsede ilerisi için kötü bir hamle bana kalırsa