Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

9 bölüm oldu ben o sıkıntıyı farketmedim hiç gayet güzel gidiyor
sadece bölüm pat diye başlıyor o olmazsa iyi olacak 😉
destere'cim 3.bölüm hariç diğer bölümlerde devamlılık varr :D biz bu kadar ısrar ediyorsak eminim devam edersin. :D
Bence de yok o sıkıntı ama türe alışık olmayınca (b)
devam eden süreklilik arzeden olay yok derken ne demek istediğimi anlatamadım sanırım :) bir ana konu olur birde yan konular olur ya hani her bölüm süreklilik arzeden ana konuyu merakla devam bölümlerinde bekleriz? yan konuda işin rengi olur tuzu biberi olur :)
neyse arada bir devam ederim ilerki bölümlerde bişeyler olacaktır eminim :)

devam eden süreklilik arzeden olay yok derken ne demek istediğimi anlatamadım sanırım :) bir ana konu olur birde yan konular olur ya hani her bölüm süreklilik arzeden ana konuyu merakla devam bölümlerinde bekleriz? yan konuda işin rengi olur tuzu biberi olur :)
Arada değil bence günlük 1 bölüm izle , arada izlersen olmaz
Bu arada senin ana konu dediğin 3.bölümün sonunda başlıyor neyse devam et derim , sanki içimden bir his bırakican gibime geliyor. :X

Arada değil bence günlük 1 bölüm izle , arada izlersen olmaz
Bu arada senin ana konu dediğin 3.bölümün sonunda başlıyor neyse devam et derim , sanki içimden bir his bırakican gibime geliyor. :X
devam edeceğim şimdilik içindeki kötü hisleri sustur bence :))

@destere desterecim canım
daredevil çizgi kahraman dizisi kahraman var ve onun maceraları var
yani bu tür dizilerde ana konu olmaz canım ben diziyi ilk duyduğumda
anlamıştım ana konu olmadığını demek istediğini anladım ben ama bu tür
dizilerde ana konu olmaz😉😉

birde ara bırakarak izlersen olmuyor ara bırakmadan
izlemen lazım bu arada izlediğin zaman öyle geliyor sana

@destere desterecim canım
daredevil çizgi kahraman dizisi kahraman var ve onun maceraları var
yani bu tür dizilerde ana konu olmaz canım ben diziyi ilk duyduğumda
anlamıştım ana konu olmadığını demek istediğini anladım ben ama bu tür
dizilerde ana konu olmaz😉😉

birde ara bırakarak izlersen olmuyor ara bırakmadan
izlemen lazım bu arada izlediğin zaman öyle geliyor sana
işte konu olmaması problem ama izlerim bir şekilde :)

Ohh çok iyi destere inanır mısın bilmem ama bu sınav haftasında aldığım en güzel haberlerden birisi oldu [emoji4] [emoji4]
seni yalnız bırakmam merak etme yalnız bates motel noldu ? devam ediyorsundur umarım :))

@destere 5.böümde dahil ilk 5 bölüm bu sıkıntıyı bende çektim matt dışında başka oyuncu ön pilandada değil matın sırtında yük dedim ama dizi 6.bölümle başlıyor ve 13.bölüm olmak üzere sezon finaline kadar 8 bölüm harika ilerliyor konu birbiriyle bağlantılı sonra diğer oyuncularda ön pilanda kısaca 6.bölüme kadar sabret 6.bölümle birlikte konudan herşeyden çok memnun olucaksın 🙂🙂🙂

@destere 5.böümde dahil ilk 5 bölüm bu sıkıntıyı bende çektim matt dışında başka oyuncu ön pilandada değil matın sırtında yük dedim ama dizi 6.bölümle başlıyor ve 13.bölüm olmak üzere sezon finaline kadar 8 bölüm harika ilerliyor konu birbiriyle bağlantılı sonra diğer oyuncularda ön pilanda kısaca 6.bölüme kadar sabret 6.bölümle birlikte konudan herşeyden çok memnun olucaksın 🙂🙂🙂
aynen canım aynen öyle 7 8 9 bölümler süperdi
😉

Daredevil 1x9

Off of süperdi. :Z Dizide dövüş sahneleri bir harika. Resmen film tadında sahneler ızliyoruz.

9/10 versem abartı olmaz sanırım. :X
Nobu ile Matt dövüş sahnesi harikaydı. Sonunda Nobu'dan da kurtulduk. :Z

Bu bölüm Matt çok çelişkiliydi özellik şeytan mevzularıni Çok irdeledi. Sanırım tam olmak istediği karakter olamadı sezon finalinde istediği karaktere bürünecek bence

Nobu ile Matt kavgasindan sonra Fisk ile kavga etti ve Matt dayak yedi :( Fisk çok güçlü ya :D
Son sahnede Foogy öğrendi Maskeli adamın , Matt olduğunu :) açıkçası bu kadar erken beklemiyordum :X
Neyse öğrenmesi iyi oldu böylece Foogy rolü artar :X

Daredevil 1x10
Bir önceki bölüme göre düşüktü ama yinede iyiydi. Keşke benimde Matt gibi bir arkadaşım olsa ( var ama süper güçleri yok :A )

8.5/10
Foogy ile Matt Flashback sahneleri çok iyiydi ya :D Dizinin ilk bölümlerinde Flashback sahneleri sevmemistim ama şimdi çok iyi Flashbackler var :)))

Foogy baya tepki verdi biraz fazla oldu @Forumdash katılıyorum zamanında birsey hissetmis sanırım Foogy :F

Karen sonunda ilginç sahnelerde yer almaya başladı bakalım Fisk annesi neler diyecek ben ilk başta o anneyi Matt annesi zannetmiştim :D

Vanessa'ya yazık oldu umarım ölmemistir , Japon yaşlı kadın bölüm başında Fisk uyarmışti bölüm sonunda dediğini yaptı :(

@vadikızı @destere @Çiğdem- @cookies @Forumdash

Daredevil 1x10
Bir önceki bölüme göre düşüktü ama yinede iyiydi. Keşke benimde Matt gibi bir arkadaşım olsa ( var ama süper güçleri yok :A )

8.5/10
Foogy ile Matt Flashback sahneleri çok iyiydi ya :D Dizinin ilk bölümlerinde Flashback sahneleri sevmemistim ama şimdi çok iyi Flashbackler var :)))

Foogy baya tepki verdi biraz fazla oldu @Forumdash katılıyorum zamanında birsey hissetmis sanırım Foogy :F

Karen sonunda ilginç sahnelerde yer almaya başladı bakalım Fisk annesi neler diyecek ben ilk başta o anneyi Matt annesi zannetmiştim :D

Vanessa'ya yazık oldu umarım ölmemistir , Japon yaşlı kadın bölüm başında Fisk uyarmışti bölüm sonunda dediğini yaptı :(

@vadikızı @destere @Çiğdem- @cookies @Forumdash
bende şimdi izlicem 10.bölümü hemen yorum yazarım😉

@Harunnn60 @Forumdash @destere
10.bölüm
çok beğendim dediğin gibi yavaştı ama güzeldi vanessa ya birşey
olmaz umarm Foogy tepkisi gerçekten fazla oldu arkadaşına buna yapmaması
lazımdı bakalım ne karar verece karen orayı dediğinden anlamıştım
fisk in annesinden bakalım ne öğrenecekler
flashbeck sahneleri gerçektrwn güzeld

@Harunnn60 @Forumdash @destere
10.bölüm
çok beğendim dediğin gibi yavaştı ama güzeldi vanessa ya birşey
olmaz umarm Foogy tepkisi gerçekten fazla oldu arkadaşına buna yapmaması
lazımdı bakalım ne karar verece karen orayı dediğinden anlamıştım
fisk in annesinden bakalım ne öğrenecekler
flashbeck sahneleri gerçektrwn güzeld
Açıkçası 11.bölümü merakla bekliyorum gerçekten neler olacak son 3 bölüm kaldı çünkü !! :D