Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

anacım gözlerime inanamıyorum izledinmi sennnn abuuu bende izlim
hemen dizi izliyordum tv de😉
12'yi izledim işte
Benim şaşırdıgim şeye @Forumdash da şaşırmış yoksa senin şaşırdıgına ben şaşırmadım. :D biraz karmaşık oldu ama bak şöyle. :D

Sen gazetecinin öldüğüne şaşırdın. Ben Fisk bu kadar güçlü ve herkesi anında öldürmesj filan şaşırdım
Acaba oda özel güçleri var mı diye soruyorum kendi kendime? :X

Daredevil 1x12
İyi bir bölümdü. Ama daha iyi bölümlerde görmüştük. :X
Ben son sahnede hiç şaşırmadım. Bu tür dizilerde bu Tür karakterlerin sonu hep böyle olur?

8/10
ilk önce sorulara gelelim :X
@Forumdash aynen yaptığı davranış onurlu bir davranıştı zaten Karen ismini verse Karen'in başınida yakacakti en mantıklı olanı yaptı. :X

@vadikızı Karen'in ismini verse Fisk yine gazeteciyi öldürürdü. Gazeteci ben korkmam diyor daha önce tehdit aldım diyor yani Fisk onu kesinlikle öldürecekti.
Bölüme gelirsek, Fisk işbirlikcisi yaşlı adam , Vanessa'yi öldürmeye çalışmış. 0-o
O yaşlı Çinli teyze nasıl vurdu Matt'e ya. :D
ben şaşırdım valla gazetecinin ölümünü aklıma gelmemişti
aynen kareni ele vermemesi iyiydi bencede onurlu davranıştı @Forumdash katılıyorum
bende valla ne bileyim aklıma öyle geldi belki matt korurdu gibime geldi
o yüzden öyle dedim

12'yi izledim işte
Benim şaşırdıgim şeye @Forumdash da şaşırmış yoksa senin şaşırdıgına ben şaşırmadım. :D biraz karmaşık oldu ama bak şöyle. :D

Sen gazetecinin öldüğüne şaşırdın. Ben Fisk bu kadar güçlü ve herkesi anında öldürmesj filan şaşırdım
Acaba oda özel güçleri var mı diye soruyorum kendi kendime? :X
ya çok pardon bir an için 13.bölüm dedin sandım çok özür dilerim ya

aynen kareni ele vermemesi iyiydi bencede onurlu davranıştı @Forumdash katılıyorum
o yüzden öyle dedim
Ben ilk baştan beri tahmin etmiştim.
Senin dediğin benimde aklima geldi
Matt gelir zannettim bende ama gelmedi :D

@Harunnn60
fisk bence özel güç falan yok adam sinirlenince vurmaya
başlayınca arka arkaya öldürüyor işte aynı babası gibi

Ben ilk baştan beri tahmin etmiştim.
Senin dediğin benimde aklima geldi
Matt gelir zannettim bende ama gelmedi :D
aynen bende matt gelir dedim ama gelmedi

o yüzden öyle dedim

ya çok pardon bir an için 13.bölüm dedin sandım çok özür dilerim ya

@Harunnn60
fisk bence özel güç falan yok adam sinirlenince vurmaya
başlayınca arka arkaya öldürüyor işte aynı babası gibi

aynen bende matt gelir dedim ama gelmedi
Sende bu aralar bir gariplik var. :D Bates Motel yorumlarını başka yere yapıyorsun. MusicSurvivor da şarkı seçemiyorsun :D şimdi burada da kafan karıştı. :D

Fisk'e gelince.
Tmm özel gücü yok ama kilosuna rağmen çok iyi dövüşüyor :F

Sende bu aralar bir gariplik var. :D Bates Motel yorumlarını başka yere yapıyorsun. MusicSurvivor da şarkı seçemiyorsun :D şimdi burada da kafan karıştı. :D

Fisk'e gelince.
Tmm özel gücü yok ama kilosuna rağmen çok iyi dövüşüyor :F
moralim bozuldu ya o yüzden kafam karışıyor işte afedersin ya
:(

:F:Faynen valla

Yok önemli değil.:D

Ya bu dizi çizgiroman dan uyarlaniyor ya ben birsey öğrendim
Hatta bu bölüm sinyallerini verdiler
@Forumdash bilir belki

♡♡♡♡ M-K
Şifreli yazdım :X
Ahaha kalbi önce A diye şifreledim [emoji23] [emoji23] [emoji23] sonra anladım.Ben hiç spoi yememk için çizgi romanları filan kariştirmiyorum.Ekşiye filanda girmiyorum spoi yüzünden:) Ama yakışıyorlar:A son sahnede.

Ahaha kalbi önce A diye şifreledim [emoji23] [emoji23] [emoji23] sonra anladım.Ben hiç spoi yememk için çizgi romanları filan kariştirmiyorum.Ekşiye filanda girmiyorum spoi yüzünden:) Ama yakışıyorlar:A son sahnede.
Bende öğrendiğime pişman olmuştum ama belli ettiler sonlara doğru dizide zaten :D Evet yakışıyorlar da biraz Karen şöyle aktif olsa iyi bir çift olurlar çok yerinde duruyor [emoji23] [emoji23] [emoji23]