Danla Bilic Instagram'da 5 Milyon Takipçiye Ulaştı

Yine yılan gibi çıktın ortalığa. İkisinide çok seviyorum. Ama Kerimcan Haklı burada.:A
Danla yarı yolda bıraktı diğer Canımızı.:(

Bu hareketin umarım BŞB'de ki seçeneğine yansımaz:A
Kerimcan için iyi oldu bence kendi erkek arkadaşlarıyla özüne döndü. :A En son Lubunyalar Mutfakta yaptılar. :A @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kerimcan için iyi oldu bence kendi erkek arkadaşlarıyla özüne döndü. :A En son Lubunyalar Mutfakta yaptılar. :A @mrt-06

Danla zaten Cemal olmasa unutulup gidecekti. Cemal sayesinde toparlandı:A
Kerimcan'ın kanalı yeni ama iyi gidiyor. İlk videoları baya eğlenceliydi ama her seferinde sokakta twerk yapmasından gına geldi.:A War dendi ile iyi kastı oda takipçi :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Cemal Can yarışmaya girdikten sonra Adını duyduğum biri... hiç ilgim olmadı bugüne kadar.

bu instagram Türkiye ye gelmeden önce ne yapıyordu bu insanlar merak ediyorum.

biz e.ek gibi çalışıyoruz.
onlar;2 öpücük atıp ellerinde bir şampuan sallayarak benim 5 ayda kazandığımı 1 günde kazanıyorlar..

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Ben eskiden ki o kilolu zamanındaki farklı konseptlerde makyaj yapan hallerini beğeniyordum. :A
Şimdi esprileri falan bile güldürmüyor. :A

Bende ilk 1 yılını olay buluyordum. Sonra şişmanladı saçma sapan muhabbetlere girdi. Bir ara tuvalet muhabbeti yapıyordu orada soğudum. Sonra zayıfladı bebek gibi oldu bu seferde ilk başta eleştirdiği minnoş kızlara dönüştü. Şuan biraz sevimli gibi.:A
Berat'a ne diyorsun ayrıldı zayıflayınca:A @Harunnn60
Berat o kadar kilosuna katlandı. Zayıflayınca bıraktı adamı :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed