Var var, göz estetiği var işte en son onu yaptırdı.Birde İrem Derici o konuda çok patavatsız. Her şeyi söylerdi
Estetik yok dolgu var diye biliyorum ben. Mide operasyonu dışında bi estetik yok diye biliyorum
Var var, göz estetiği var işte en son onu yaptırdı.Birde İrem Derici o konuda çok patavatsız. Her şeyi söylerdi
Estetik yok dolgu var diye biliyorum ben. Mide operasyonu dışında bi estetik yok diye biliyorum
Var var, göz estetiği var işte en son onu yaptırdı.
Survivoramı katılacak @sokak sanati öyle bişi diyor
Kerimcan için iyi oldu bence kendi erkek arkadaşlarıyla özüne döndü. En son Lubunyalar Mutfakta yaptılar. @mrt-06Yine yılan gibi çıktın ortalığa. İkisinide çok seviyorum. Ama Kerimcan Haklı burada.
Danla yarı yolda bıraktı diğer Canımızı.
Bu hareketin umarım BŞB'de ki seçeneğine yansımaz
Kerimcan için iyi oldu bence kendi erkek arkadaşlarıyla özüne döndü. En son Lubunyalar Mutfakta yaptılar. @mrt-06
Bence ayrılması iyi oldu.Yine yılan gibi çıktın ortalığa. İkisinide çok seviyorum. Ama Kerimcan Haklı burada.
Danla yarı yolda bıraktı diğer Canımızı.
Bu hareketin umarım BŞB'de ki seçeneğine yansımaz
Bence ayrılması iyi oldu.
Şu Selin Ciğerci de görüşmüyor
Murat Övünç için ne diyorsun onu da @xBUGRAx patlattı forumda yakında senden veto gelirİmiş eğlenceli oluyordu. Ben seviyorum yaa.
Murat Övünç için ne diyorsun onu da @xBUGRAx patlattı forumda yakında senden veto gelir
@xBUGRAx maaşlı eleman gibi gak gak savunuyor adamıSevmiyorum. Zaten para için şov yapıyor. Doğal değil.
Havalandı iyiceAy yok be karantinanın ilk günleri iyiydi sıktı sonradan.
İstediğin gibi oy kullanma hakkına sahipken gidip inadına 1 veriyorsun ne diyim başka insan 3-5 bir şeyler verir bari 1 nedirBöyle imalar hiç hoşuma gitmiyor bilesin
No sevmem, gıcık oluyorum artık.Mide operasyonundan sonra müthiş güzelleşti. Tebrikler YouTube'un kraliçesi Daniela Bilicovski
@Ahmed @Harunnn60 siz hala seviyor musunuz bacımızı @alperuz sen zaten bayılıyorsun
İstediğin gibi oy kullanma hakkına sahipken gidip inadına 1 veriyorsun ne diyim başka insan 3-5 bir şeyler verir bari 1 nedir
No sevmem, gıcık oluyorum artık.
Ben eskiden ki o kilolu zamanındaki farklı konseptlerde makyaj yapan hallerini beğeniyordum.Baya toparladı aslında. Eskisi kadar itici değil gibi.
Ben eskiden ki o kilolu zamanındaki farklı konseptlerde makyaj yapan hallerini beğeniyordum.
Şimdi esprileri falan bile güldürmüyor.