Danla Bilic Instagram'da 5 Milyon Takipçiye Ulaştı

Estetik yok diyor sadece botoks var. Estetik sadece burna varmış oda herkeste var zaten artık. :A Botoks dolgularida iniyor zaten bi müddet sonra. Netice başarılı.:A

Hele çilli fotoları bi ayrı hava katıyor kadına.:bhr:
Ya bıraksın :A Beyaz Showdaki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var :D Ya estetik çok gelişti doğal güzelliği yok bana göre :D Selin Ciğerci mesela bilmesem doğuştan kadın derim o derece :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ya bıraksın :A Beyaz Showdaki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var :D Ya estetik çok gelişti doğal güzelliği yok bana göre :D Selin Ciğerci mesela bilmesem doğuştan kadın derim o derece :A

İnsanlar kilo verince çok değişiyor ama. Burak Özçivit'in lisede ki kilolu hali nasıl zayıflayınca nasıl. Ilk videolarına bak. Hala aynı gözle dışında. Gözleri çekik yaptı:D

İnsanlar kilo verince çok değişiyor ama. Burak Özçivit'in lisede ki kilolu hali nasıl zayıflayınca nasıl. Ilk videolarına bak. Hala aynı gözle dışında. Gözleri çekik yaptı:D

Sadece gözler değil tanımlayasam da 1-2 değişiklik kesin var :A Ama diyelim sadece gözleri değiştirdi o da küçümsenecek bir çalışma değil :D

Sadece gözler değil tanımlayasam da 1-2 değişiklik kesin var :A Ama diyelim sadece gözleri değiştirdi o da küçümsenecek bir çalışma değil :D

Badem göz çekik göz herkesin yaptığı uyguluma. 6-7 ay sonra iniyor eski haline dönüyor. Dolgu yaptırdığını hep söyledi. Bu kadın asla estetik yada dolgu yaptırdığını gizlemiyor.:A
Anladığım kadarı ile sonucu beğendin seninde radarına girdi :Z

Badem göz çekik göz herkesin yaptığı uyguluma. 6-7 ay sonra iniyor eski haline dönüyor. Dolgu yaptırdığını hep söyledi. Bu kadın asla estetik yada dolgu yaptırdığını gizlemiyor.:A
Anladığım kadarı ile sonucu beğendin seninde radarına girdi :Z
Ya yok tipim değil de ben çok güzelim modunda olması sinirimi bozuyor bunun :A Doğal güzel olsa ok ama değil :D

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Hangi ünlü ortaya çıkıp ben mide ameliyatı oldum yada estetik yaptırdım diye açık açık söyleyebiliyor? Danla söylüyor. Ben bu halini seviyorum. :Z
Teşekkür ederim heyatım. :bhr:

Birde İrem Derici o konuda çok patavatsız. Her şeyi söylerdi:F
Estetik yok dolgu var diye biliyorum ben. Mide operasyonu dışında bi estetik yok diye biliyorum :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz