- Reaksiyon puanı
- 57,100
- Puanı
- 1,061
Bir özel görüşmemiz oldu reelde kafam orada
İnşallah çözülmez o olay
Bir özel görüşmemiz oldu reelde kafam orada
Bilirsin söylesem hee dersinÖzelden hatırlatsana
Ben ağzı laf yapan, güçlü kadınları her daim severim ve arkalarında olurum. Tebrikler Daniela.
Bunu devam ettirelim bana tam puan ver artıkSonunda senin için harika atabildim. Uzun süre sonra ilk kez aynı fikirdeyiz
Bakacaz artık şefimizİnşallah çözülmez o olay
Bunu devam ettirelim bana tam puan ver artık
Ya bıraksın Beyaz Showdaki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var Ya estetik çok gelişti doğal güzelliği yok bana göre Selin Ciğerci mesela bilmesem doğuştan kadın derim o dereceEstetik yok diyor sadece botoks var. Estetik sadece burna varmış oda herkeste var zaten artık. Botoks dolgularida iniyor zaten bi müddet sonra. Netice başarılı.
Hele çilli fotoları bi ayrı hava katıyor kadına.
Hangi ünlü ortaya çıkıp ben mide ameliyatı oldum yada estetik yaptırdım diye açık açık söyleyebiliyor? Danla söylüyor. Ben bu halini seviyorum.Bizde senin gibi sempatik ve tatlı laf sokan yılanlara bayılıyoruz.
Ya bıraksın Beyaz Showdaki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var Ya estetik çok gelişti doğal güzelliği yok bana göre Selin Ciğerci mesela bilmesem doğuştan kadın derim o derece
Kesin öyledirŞarkın güzelse veririm. Şarkıya göre oy veriyorum
@Harunnn60 ın sarısın mal kadın grubuna girmiyor aslında buna nersen sarmış Senin etkin vardır yoksa Harunun mal kadın krıterleri biraz başkaDanla Bilic konusunu ona açtım zaten. Canlanir belki diye @Harunnn60
Sadece gözler değil tanımlayasam da 1-2 değişiklik kesin var Ama diyelim sadece gözleri değiştirdi o da küçümsenecek bir çalışma değilİnsanlar kilo verince çok değişiyor ama. Burak Özçivit'in lisede ki kilolu hali nasıl zayıflayınca nasıl. Ilk videolarına bak. Hala aynı gözle dışında. Gözleri çekik yaptı
Cırtlak kadınları severim@Harunnn60 ın sarısın mal kadın grubuna girmiyor aslında buna nersen sarmış Senin etkin vardır yoksa Harunun mal kadın krıterleri biraz başka
Sadece gözler değil tanımlayasam da 1-2 değişiklik kesin var Ama diyelim sadece gözleri değiştirdi o da küçümsenecek bir çalışma değil
Kesin öyledir
Ya yok tipim değil de ben çok güzelim modunda olması sinirimi bozuyor bunun Doğal güzel olsa ok ama değilBadem göz çekik göz herkesin yaptığı uyguluma. 6-7 ay sonra iniyor eski haline dönüyor. Dolgu yaptırdığını hep söyledi. Bu kadın asla estetik yada dolgu yaptırdığını gizlemiyor.
Anladığım kadarı ile sonucu beğendin seninde radarına girdi
Hangi ünlü ortaya çıkıp ben mide ameliyatı oldum yada estetik yaptırdım diye açık açık söyleyebiliyor? Danla söylüyor. Ben bu halini seviyorum.
Teşekkür ederim heyatım.
Survivoramı katılacak @sokak sanati öyle bişi diyorCırtlak kadınları severim