Ben bile tedirgin oldum evetSorgu odasında neler sormuştum. Çiğdem soğuk soğuk terliyordu. En son sen gelip rahat bırak kızı demiştin.
Ben bile tedirgin oldum evetSorgu odasında neler sormuştum. Çiğdem soğuk soğuk terliyordu. En son sen gelip rahat bırak kızı demiştin.
Ben bile tedirgin oldum evet
Eski defterler mi açılmıştı geneDur o konuyu bulayımda bir daha okuyayım. @denizz19 'da araya kaynamış hemen Çiğdem'e laf sokuyordu. Onuda azarlamıştım.
Danla’nın bu gereksizi geçmesine sevindim4 falan. Youtube'da en son 10+'ydı takip edemiyorum artık orayı
Bu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydiValla aklıma geldi o tarz bir şey yap aykırı sorular tarzı
@Çiğdem nazar boncuğu dağıtıyor daha sansasyonel isimleri al
Danla’nın bu gereksizi geçmesine sevindim
Hayret sesin çıktıBu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydi
Eski defterler mi açılmıştı gene
Bu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydi
Sahur öncesi geldim biraz dinlenip sonuclardan birde görüşmem vardıHayret sesin çıktı
Az zayıflamısmı fotoda oysaDefter gibi değil. Eğlenceli oluyor
Survivor sayesinde küllerinden doğdu
Başka bir sorgu odası vardı çok sansasyonel şeyler oldu o odadaDefter gibi değil. Eğlenceli oluyor
Survivor sayesinde küllerinden doğdu
Mide operasyonu, en az 5 estetik yaptırarak herkes güzel olabilir abartmamak lazımMide operasyonundan sonra müthiş güzelleşti. Tebrikler YouTube'un kraliçesi Daniela Bilicovski
@Ahmed @Harunnn60 siz hala seviyor musunuz bacımızı@alperuz sen zaten bayılıyorsun
Gerginsin amaSahur öncesi geldim biraz dinlenip sonuclardan birde görüşmem vardı@sokak sanati
Başka bir sorgu odası vardı çok sansasyonel şeyler oldu o odada
Eğer biz yazsaydık var ya başımıza 10 kişi toplanırdıHangisi hatırlamıyorum.😱
Ben ağzı laf yapan, güçlü kadınları her daim severim ve arkalarında olurum. Tebrikler Daniela.Mide operasyonundan sonra müthiş güzelleşti. Tebrikler YouTube'un kraliçesi Daniela Bilicovski
@Ahmed @Harunnn60 siz hala seviyor musunuz bacımızı@alperuz sen zaten bayılıyorsun
Mide operasyonu, en az 5 estetik yaptırarak herkes güzel olabilir abartmamak lazım
Evet midesini küçükttü. 90 kilodan 55'e kadar düşmüş
Bir özel görüşmemiz oldu reelde kafam oradaGerginsin ama
Eğer biz yazsaydık var ya başımıza 10 kişi toplanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?