Ben bile tedirgin oldum evetSorgu odasında neler sormuştum. Çiğdem soğuk soğuk terliyordu. En son sen gelip rahat bırak kızı demiştin.![]()
Ben bile tedirgin oldum evetSorgu odasında neler sormuştum. Çiğdem soğuk soğuk terliyordu. En son sen gelip rahat bırak kızı demiştin.![]()
Ben bile tedirgin oldum evet![]()
Eski defterler mi açılmıştı geneDur o konuyu bulayımda bir daha okuyayım. @denizz19 'da araya kaynamış hemen Çiğdem'e laf sokuyordu. Onuda azarlamıştım.![]()
Danla’nın bu gereksizi geçmesine sevindim4 falan. Youtube'da en son 10+'ydı takip edemiyorum artık orayı![]()
Bu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydiValla aklıma geldi o tarz bir şey yap aykırı sorular tarzı
@Çiğdem nazar boncuğu dağıtıyor daha sansasyonel isimleri al![]()
Danla’nın bu gereksizi geçmesine sevindim![]()
Hayret sesin çıktıBu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydi![]()
![]()
![]()
Eski defterler mi açılmıştı gene![]()
Bu sumo güreşçisi kaybolup gitmemişmiydi![]()
![]()
![]()
Sahur öncesi geldim biraz dinlenip sonuclardan birde görüşmem vardıHayret sesin çıktı![]()
Az zayıflamısmı fotoda oysaDefter gibi değil. Eğlenceli oluyor
Survivor sayesinde küllerinden doğdu![]()
Başka bir sorgu odası vardı çok sansasyonel şeyler oldu o odadaDefter gibi değil. Eğlenceli oluyor
Survivor sayesinde küllerinden doğdu![]()
Mide operasyonu, en az 5 estetik yaptırarak herkes güzel olabilir abartmamak lazımMide operasyonundan sonra müthiş güzelleşti. Tebrikler YouTube'un kraliçesi Daniela Bilicovski
@Ahmed @Harunnn60 siz hala seviyor musunuz bacımızı@alperuz sen zaten bayılıyorsun
![]()
Gerginsin amaSahur öncesi geldim biraz dinlenip sonuclardan birde görüşmem vardı@sokak sanati
Başka bir sorgu odası vardı çok sansasyonel şeyler oldu o odada![]()
Eğer biz yazsaydık var ya başımıza 10 kişi toplanırdıHangisi hatırlamıyorum.😱
Ben ağzı laf yapan, güçlü kadınları her daim severim ve arkalarında olurum. Tebrikler Daniela.Mide operasyonundan sonra müthiş güzelleşti. Tebrikler YouTube'un kraliçesi Daniela Bilicovski
@Ahmed @Harunnn60 siz hala seviyor musunuz bacımızı@alperuz sen zaten bayılıyorsun
![]()
Mide operasyonu, en az 5 estetik yaptırarak herkes güzel olabilir abartmamak lazım![]()
Evet midesini küçükttü. 90 kilodan 55'e kadar düşmüş![]()
Bir özel görüşmemiz oldu reelde kafam oradaGerginsin ama![]()
Eğer biz yazsaydık var ya başımıza 10 kişi toplanırdı![]()