DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Saymamı mı bekliyorsun abi?
Saymamı mı bekliyorsun abi?
Gel bir el at ErsincimSaymamı mı bekliyorsun abi?
Geri Aldım ☠️Şimdi de hediye bulmaya üşeniyorum.
54.95Gel bir el at Ersincim
------
Geri Aldım ☠️
Tamam abi en geç yarın geceye kadar konuna uğrayacağım.Gel bir el at Ersincim
------
Geri Aldım ☠️
1 senede 2Tamam abi en geç yarın geceye kadar konuna uğrayacağım.
------
Benimle Söyle’nin konusundan sonra ilk kez diss aldım sanırım senden. @The_Erinch
Demek ki gerçekten damarına basıldığı zaman diss atıyorsun, buna şükür1 senede 2
Diss çok tercih etmediğim gerçek.Demek ki gerçekten damarına basıldığı zaman diss atıyorsun, buna şükür
En mantıklısı ve doğrusu o abi bence de. Bana birisi sık diss atınca artık diss almak için damarına basmaya başlıyorum. Daha önce @sokak sanati’nda oluyordu bu, son zamanlarda da @kerem de aynısı varDiss çok tercih etmediğim gerçek.
Sayılıdır.
Tesadüfe bak bende aynısını sende uyguluyorum.En mantıklısı ve doğrusu o abi bence de. Bana birisi sık diss atınca artık diss almak için damarına basmaya başlıyorum. Daha önce @sokak sanati’nda oluyordu bu, son zamanlarda da @kerem de aynısı var
Ben senin kadar diss atmıyorum ama.Tesadüfe bak bende aynısını sende uyguluyorum.
Sinirlenmen yeter İsot'cum, disse gerek yok.Ben senin kadar diss atmıyorum ama.
Sinirlenmen yeter İsot'cum, disse gerek yok.
3 tane var desem.@Afet Güçverir Ben senin kumbaran olduğuna eminim
Doğru tahmin, doğru adrese gelmişim3 tane var desem.
18 yaşına kadar normal kumbaradaydım sonra banka kumbarasına geçtim abicim, faiz ve borsa ile değerlendiriyorum.
Klasik kumbaram da var, yıllardır biriktiriyorum kaç lira olduğunu tahmin edemiycem.
Şaşmaz.. Çocukluktan beri en sevdiğim şeylerdendir hatta..Doğru tahmin, doğru adrese gelmişim
Ahhh doğru en iyi tahmin senden gelmişti 😎Ben bilmiştim