Emre Ozansoy
Moderatör
seni gidi seniiii.... pusuya yattın bekliyorsun değil miSayım bitti mi? @The_Erinch
bir yerden başlamak lazım 😉kumrabada biriktirmeyen bankada nasıl biriktirsin çok daha zor aslında sıfır birikimim
olm senden de zaten bu cevap beklenirdiHiçbir zaman kullanmadım kumbara. @The_Erinch
bir yerden başlamak lazım 😉
------
aslında haklısın ancak benim açımdan çok fazla zor
Konuyu nostaljik buldum ve çok beğendim.Benim de geçmişte kumbaralarım oldu.Önce biriktirip Sonra bütünleştiririm.Hâlâ da biriktirmeye devam ederim.İş Bankasının kumbarasını çok beğeniyorum.Senin konu hakkında düşüncen nedir Berkcim, Enes ve Tols dan ziyade?
Teşekkürler ÖzgürcümHarika bir konu olmuş yine. @The_Erinch
İlkokul 2. sınıfta para biriktirmeye başlamıştım ilk kez. O zaman bayağı para biriktirip biriktirmiştim ve daha sonra annemle beraber alışverişe gidip saat almıştım kendime. O zamandan beri para biriktirmeye özen gösteriyorum.
Lisede biraz boşlamıştım ama üniversite zamanı (2 yıldır) yine biriktirmeye başlamıştım. E aileden uzakta öğrencilik zor tabi, üç beş bir şeyler atma ihtiyacı duyuyorsun. Küçük bir kavanozum vardı yurt odamda, her gün muhakkak bir şeyler koyuyordum. Yurt yemekhanesinde para üstü olarak çoğunlukla bozuk verdikleri de çok işime yarıyordu. Ya da bazen aldığım yemek limiti aşınca 50 kuruş vermem gerekince direk o bozuklardan veriyordum.
Ama pandemiden dolayı kumbaram ve içindeki bozuk paralar İstanbul'da yurt odamda kaldı.
Telefon alacak kadar biriktirmen harikaEline, emeğine sağlık abi.
2,5 3 sene önceye kadar metal bir kumbaram vardı. Bu konuda gayet de sabırlı olduğum için o zamana kadar fazla da bir para biriktirmiştim. Sonra kumbarayı patlatıp telefon almıştım.
O zamanlar telefonlar baya ucuzdu. Biraz da ailem tamamlamıştı üstünü ama yine de harikaydı.Teşekkürler Özgürcüm
Katılımın ve yorumun için teşekkür ederim,
Açıkçası Pandemi sürecinde para alışverişi azaldı ama bir ekmek almaya gittiğimde kağıt para varsa üstünü hep kumbaraya atarım.
Kumbaranın faydasını gördüm her zaman, biriken meblağ az olsada çok iş gördüğü anlar olmuştur.
Biriktirmenin zararı yoktur.
------
Telefon alacak kadar biriktirmen harika
Çok iyi birşey ama gerçekten...biranda destek olabiliyor.O zamanlar telefonlar baya ucuzdu. Biraz da ailem tamamlamıştı üstünü ama yine de harikaydı.
Bu etiketi görmemiş bildirim sıkıntısından dolayı. 😱 Ben daha yakın olduğum için @Emre Ozansoy şansını kaybetti.@dreamy Kumbaranı almaya ne zaman geleceksin
Bana o kadar laf atmayacaktın abi.@dreamy nin üşengeçliğini aldım sanırım @Emre Ozansoy daha kumbarayı sayamadım
Aynen sen daha şanslısın ama 1 yıl oldu aynı yerde yaşasak ne olcak isotcummmmmmmmmmmmmmBu etiketi görmemiş bildirim sıkıntısından dolayı. 😱 Ben daha yakın olduğum için @Emre Ozansoy şansını kaybetti.
Bana o kadar laf atmayacaktın abi.
İlla bir yerden vuracaksın dimi Bir sene ne çabuk geçti...Aynen sen daha şanslısın ama 1 yıl oldu aynı yerde yaşasak ne olcak isotcummmmmmmmmmmmmm
12 gün sonra 2 sene olcak diye iğrenç bir espri yapayımİlla bir yerden vuracaksın dimi Bir sene ne çabuk geçti...
Aynen sen 10.000 ler konusunda da bir etiket kaçırdınBu etiketi görmemiş bildirim sıkıntısından dolayı. 😱 Ben daha yakın olduğum için @Emre Ozansoy şansını kaybetti.
Bana o kadar laf atmayacaktın abi.
x2 üzücü. Keşke bırakılabilecek ifadeler de mesaj sayıyla orantılı olsaydı.12 gün sonra 2 sene olcak diye iğrenç bir espri yapayım
------
Aynen sen 10.000 ler konusunda da bir etiket kaçırdın
Affedebilirimx2 üzücü. Keşke bırakılabilecek ifadeler de mesaj sayıyla orantılı olsaydı.
Unutmuşum benim hatam bakmam lazımdı konuya etiketsiz...
Şimdi de hediye bulmaya üşeniyorum.Affedebilirim