Bozuk para elime almayalı yıllar olmuştur zaten 1 senedir çok çıkmıyorum. Alış veriş zamanı kredi kartı, benim yerime birşeyler alan kişilerede dijital yoldan ödüyorum kağıt para bile kullanmıyorum
Eskiden çok sevinirdik de şimdi 1 lirayla sakız bile alınmadığı için. Kağıt parayı kastediyorsan o da çok farklı değil 100 lira bile ahım şahım bir para değil artık.Bir el atın sayak ,kırışırız @DarkLegenD da verek @Tolstoyevski
------
Teşekkürler Melekcim.
Kumbarasız olunur mu yahuuuuu
------
En keyiflisi nedir... mesela aylarrrr sonra cepden unutulmuş parayı bulmak..
@bazinga @Sherlock @Tolstoyevski @DarkLegenD @Dosi
Yazdan kışa yada tersi olduğunda kıyafet değişiyor mesela elini atıyorsun cepten para çıkmış.
Para yıkanmış,ütülenmiş...
Bir kere 1 dolar bulmuştum ceket cebinde
Aman Patron sanada para beğendiremedik yahuEskiden çok sevinirdik de şimdi 1 lirayla sakız bile alınmadığı için. Kağıt parayı kastediyorsan o da çok farklı değil 100 lira bile ahım şahım bir para değil artık.
Bir yerlerden yabancı para çıkınca ben de seviniyorum ama, en azından bir değerleri var.
Küçükkende mi olmadı yawww🙄Bozuk para elime almayalı yıllar olmuştur zaten 1 senedir çok çıkmıyorum. Alış veriş zamanı kredi kartı, benim yerime birşeyler alan kişilerede dijital yoldan ödüyorum kağıt para bile kullanmıyorum
Küçükken peluş oyuncağım bile olmadı, yani hayır.Aman Patron sanada para beğendiremedik yahu
------
Küçükkende mi olmadı yawww🙄
Ben sana bizim bankanınkilerden yollayamKüçükken peluş oyuncağım bile olmadı, yani hayır.
Belirli bir yaş sonrası bankada birikti param
Olur, Ankaradaki adrese yollarsın, tr de bir sürü kuruş var harcamayı sevmediğim. Kumbaraya atar tatil sonu ufaklara veririm burada para kullanmıyorum dediğim gibi.Ben sana bizim bankanınkilerden yollayam
Bankacıya çok pis yem attınyatırım yapmayınca,
Bak oda iyidirNutella kavanozu yetiyor
Memnuniyetle. Haber edersinOlur, Ankaradaki adrese yollarsın, tr de bir sürü kuruş var harcamayı sevmediğim. Kumbaraya atar tatil sonu ufaklara veririm burada para kullanmıyorum dediğim gibi.
Kumbara kültürünü severdim, günün yorgunluğuyla okuldan eve dönüldüğünde cepteki bozuklukları atmak insanı rahatlatıyordu, o şıkır şıkır sesler... Pandemi dönemiyle birlikte şimdilik doğal olarak askıya alındı ama ilerleyen dönemlerde de daima kullanmaya devam edeceğim, hiçbir zaman hedefime ulaşamadım şimdilik sabredemediğim için ama mutlaka bir gün...
Benim en son patlattığım kumbara, şunlara benzer kırtasiye ürünü basit tenekelerdi, ama bir gün İş Bankasının o sağlam metal kumbarasından edinmeyi çok istiyorum...
@Tolstoyevski hedefindeki para miktarı ne kadardı?Benim de sevdiğim bir kültür ancak hakkını vererek kullanmayalı uzun zaman oldu. @Tolstoyevski'nin attığı resimdeki metal kumbaralardan alıp, biriktirip, en sonunda da patlatmıştım. Son başarılı kumbara deneyimim budur herhalde. Daha yakın tarihte edindiğim son kumbarayı ise doluluk oranına ulaşmadan merak edip, yok etmiştim...
İş Bankası kumbaralarından bir adet edinmek istiyorum ben de.
Senin konu hakkında düşüncen nedir Berkcim, Enes ve Tols dan ziyade?@Tolstoyevski hedefindeki para miktarı ne kadardı?
@Sherlock neden yok ettin? Merakını nerede kullandın?
arası mı var yahuu bak ben daha sayacaktım gene araya işler girdibi ara kullanırdık kumra kültürünü
çocuklukta kullanmak iyidi sonra kullanılmıyorarası mı var yahuu bak ben daha sayacaktım gene araya işler girdi
o zaman seni hemen bankaya alalım; hemen kendime pay çıkarmam lazımçocuklukta kullanmak iyidi sonra kullanılmıyor
banka kısmını anlamadımo zaman seni hemen bankaya alalım; hemen kendime pay çıkarmam lazım
Şimdi kumbarada biriktircek çağı geçtiysen bankada biriktirmen lazımbanka kısmını anlamadım
kumrabada biriktirmeyen bankada nasıl biriktirsin çok daha zor aslında sıfır birikimimŞimdi kumbarada biriktircek çağı geçtiysen bankada biriktirmen lazım
Bir bankacı olarak hemen ilgimi çekiyor