2017 modelini bekliyoruz ama Motorola telefon çıkarmıyor artık galiba ya da ben görmedim.Moto Z şuan bi dizide gösterilse dikkat çeker![]()
Her zaman ki halin. .ssKendimi bu cinsiyetçi tutumumdan dolayı kınıyorum![]()
2017 modelini bekliyoruz ama Motorola telefon çıkarmıyor artık galiba ya da ben görmedim.Moto Z şuan bi dizide gösterilse dikkat çeker![]()
Her zaman ki halin. .ssKendimi bu cinsiyetçi tutumumdan dolayı kınıyorum![]()
Cıkarıyor ama eklemelı cıkarmalı özelliklerı oluyor. Nokiadan esınlenerek yenıden cıkarabılır2017 modelini bekliyoruz ama Motorola telefon çıkarmıyor artık galiba ya da ben görmedim.
Her zaman ki halin. .ss
Motorola markası satıldı diye biliyorum? En son Lenovo almıştı galiba?Cıkarıyor ama eklemelı cıkarmalı özelliklerı oluyor. Nokiadan esınlenerek yenıden cıkarabılır![]()
Cıkarıyor ama eklemelı cıkarmalı özelliklerı oluyor. Nokiadan esınlenerek yenıden cıkarabılır![]()
Araştırdım da evet yeni bir model çıkarmış.Motorola markası satıldı diye biliyorum? En son Lenovo almıştı galiba?![]()
Bunun telefon olduğuna emin miyiz?Araştırdım da evet yeni bir model çıkarmış.2.700 gibi uçuk bir fiyatı var.
![]()
Evet arka kapakları değişiyormuş, moduna göre kapak diyor.Bunun telefon olduğuna emin miyiz?![]()
Şu büyük lensin sağındaki delikli kapakla da gazoz-soda falan açıyoruz sanırım?Evet arka kapakları değişiyormuş, moduna göre kapak diyor.![]()
Hahah sesli güldüm.Şu büyük lensin sağındaki delikli kapakla da gazoz-soda falan açıyoruz sanırım?![]()
Evet benden öyle biliyorum googledan lenovoya satıldı diyeMotorola markası satıldı diye biliyorum? En son Lenovo almıştı galiba?![]()
Aynen bunun 2.versiyonu daha geliyor. Fotograf makinası özelliği çok güzel ama ön yüzünü beğenmiyorumAraştırdım da evet yeni bir model çıkarmış.2.700 gibi uçuk bir fiyatı var.
![]()