aynen biraz @Çiğdem- lik varmış ruhumuzda hem kız gibi telefon diyorlardı ordanda beni cezbetmiş olabilir yeni modellerParlak şeyler.
aynen biraz @Çiğdem- lik varmış ruhumuzda hem kız gibi telefon diyorlardı ordanda beni cezbetmiş olabilir yeni modellerParlak şeyler.
İşte muhteşem uyumun sebebi belli oldu, ruh ikizisiniz. @Çiğdem-aynen biraz @Çiğdem- lik varmış ruhumuzda hem kız gibi telefon diyorlardı ordanda beni cezbetmiş olabilir yeni modeller
inşallah hogathayla ortak parlağa girişmeyiz birbirimizle idare etsek yeterliİşte muhteşem uyumun sebebi belli oldu, ruh ikizisiniz. @Çiğdem-
Sen de devreler karıştı iyice.inşallah hogathayla ortak parlağa girişmeyiz birbirimizle idare etsek yeterli
hep bu yokluktan kaynaklanıyor psikolojim altüst oldu hogatha elini çabuk tutup beni kaçırsa bari yoksa kötü yola düşeceğim bu gidiş pek hayra alamet değilSen de devreler karıştı iyice.
Dağ gibi heriftin ne hale geldin cidden.hep bu yokluktan kaynaklanıyor psikolojim altüst oldu hogatha elini çabuk tutup beni kaçırsa bari yoksa kötü yola düşeceğim bu gidiş pek hayra alamet değil
profildeki fok balığı benden daha karizmatik duruyor durumumuz içler acısıDağ gibi heriftin ne hale geldin cidden.
aynen biraz @Çiğdem- lik varmış ruhumuzda hem kız gibi telefon diyorlardı ordanda beni cezbetmiş olabilir yeni modeller
İşte muhteşem uyumun sebebi belli oldu, ruh ikizisiniz. @Çiğdem-
Hhahah aa bu konuda zevkimizin ortak olması bencede iyi olmayablir ayoll diğer konularda anlaşsak yeterinşallah hogathayla ortak parlağa girişmeyiz birbirimizle idare etsek yeterli
Senin bu nokia sevgin ne olacak.@Doğu @Tolstoyevski @Yiğitt @Çiğdem- @destere @vadikızı @OzaN @RüzgarGülü @XanTier @BesaleT @sokak sanati @turkuazz @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @DarkLeqenD @Sherlock @Harunnn60 ....
3310, 126 Milyon adet satılmış.
Kara sevdaya tutuldum bilmiyorum.Senin bu nokia sevgin ne olacak.
Bir ara çok yakışıklıyım aynaları çatlatıyorum diyordun.profildeki fok balığı benden daha karizmatik duruyor durumumuz içler acısı
Anneni tebrik ederim günümüzde 70+ yaşdaki kadınlar bile akıllı telefon kullanıyor.Hey gidi sektörün babası Nokia bee listeye damga vurmuş
Listeden sadece 6600'ı kullandım. 2600 babamda, 1200 anneannemde vardı. (hala kullanıyor hatta tepesinde fener var )
1100'un tipi ve kasası rezaletti o dönemlerde herkeste vardı irrite olurdum .s
5230 da sanırım ilk dokunmatik (abanmatik demek daha doğru olur ) telefonlardan. Sahip olan zengin statüsündeydi
Listeye Samsung e250'nin girememesi şaşırtıcı. Her 3 kişiden 5'inde vardı
Moto Z gerçekten muazzam bir tasarıma sahip günümüz telefonlarıyla bile karşılaştırılabilir bence.Ula 3310 artık nokia gibi ayrı bir marka olmuş Tabiki 3310 satmadı enfazla. Sadece döneminde trde rağbet çoktu insanların akıllarında öyle kalmiş. Zaten diğer modeller de 3310 tarzı pek farkı yok. Yani şöyleki ilk iphone nasıl "devrim" diye lanse edildiyse 3310 da öyleydi.
"Bence nokia'nın en iyisi 6600'dır ki sanırım ilk kameralı tellerden birisiydi? Moto Z de efsanedir. Üst kapağının incecik zerafeti. Şıklığa şıklık katan moda tasarımyla tam bir efsanedir.
Ben ilk iphone'u listede bekliyordum ama 3310'nun olmaması gibi şaşkınım
Annem değil la anneannemKara sevdaya tutuldum bilmiyorum.
Bir ara çok yakışıklıyım aynaları çatlatıyorum diyordun.
Anneni tebrik ederim günümüzde 70+ yaşdaki kadınlar bile telefon kullanıyor.
Geçenlerde alt komşumuz bana "Can gel de bana bir "Whassap" yükle" dediydi. .sss
Moto Z gerçekten muazzam bir tasarıma sahip günümüz telefonlarıyla bile karşılaştırılabilir bence.
Anne diye okudum pardon, şimdi mantıklı oldu. .ssAnnem değil la anneannem
20 lira ver yükliyim teyze deseydin
O 20 lira veren adam gibi adamı buradan saygıyla anıyorumAnne diye okudum pardon, şimdi mantıklı oldu. .ss
Apartmanın efendi çocuğu olarak para talep edemem, ben ki Türksat 4A'ye geçildiğinde 10 evin uydusunu karşılıksız yapan insanım. Para beklemiştim tabii ama canım komşularım çikolata, kola vermekle yetindiler sanki 15 yaşında çocuğum. .ss Ha biri 20 TL vermişti ama.
Adam değil de kadın gibi kadındır.O 20 lira veren adam gibi adamı buradan saygıyla anıyorum
Her yerde 2500 degildir fiyatiIPhone 6 Kazanç : 220 Milyon × 2.500 = 550 Milyar
Nokia 1100 : 250 milyon × 250 TL = 62.5 milyar
nasıl satılmıyor daha bugün haberini okudum 3310 ların yeni modeli çıkar çıkmaz tükenmiş peynir ekmek gibi satılıyor kapanın elinde kalıyormuşUla 3310 artık nokia gibi ayrı bir marka olmuş Tabiki 3310 satmadı enfazla. Sadece döneminde trde rağbet çoktu insanların akıllarında öyle kalmiş. Zaten diğer modeller de 3310 tarzı pek farkı yok. Yani şöyleki ilk iphone nasıl "devrim" diye lanse edildiyse 3310 da öyleydi.
"Bence nokia'nın en iyisi 6600'dır ki sanırım ilk kameralı tellerden birisiydi? Moto Z de efsanedir. Üst kapağının incecik zerafeti. Şıklığa şıklık katan moda tasarımyla tam bir efsanedir.
Ben ilk iphone'u listede bekliyordum ama 3310'nun olmaması gibi şaşkınım
hep bunlar yokluktan kaynaklanıyor halvetten sonra düzelirim büyük ihtimalHhahah aa bu konuda zevkimizin ortak olması bencede iyi olmayablir ayoll diğer konularda anlaşsak yeter
Moto Z şuan bi dizide gösterilse dikkat çekerKara sevdaya tutuldum bilmiyorum.
Bir ara çok yakışıklıyım aynaları çatlatıyorum diyordun.
Anneni tebrik ederim günümüzde 70+ yaşdaki kadınlar bile akıllı telefon kullanıyor.
Geçenlerde alt komşumuz bana "Can gel de bana bir "Whassap" yükle" dediydi. .sss
Moto Z gerçekten muazzam bir tasarıma sahip günümüz telefonlarıyla bile karşılaştırılabilir bence.
Kendimi bu cinsiyetçi tutumumdan dolayı kınıyorumAdam değil de kadın gibi kadındır.