FRA 2-1 YENMELİ.Yetti artık bu penaltı keçisi.
Futbolu bıraktığı gün dünya daha bir güzelleşecek...
Daha gol atmamız gerekiyor. Bu skor yetmez
Bende kicktipp gol krallığında Kralımızı yazdım mı? Yazmadım mı ? Kafa oraya gitti.Adım adım kupaya
------
Bonus sorusunda takımı sordular, kişileri değil.Bende kicktipp gol krallığında Kralımızı yazdım mı? Yazmadım mı ? Kafa oraya gitti.
@Sherlock beyciğimin sarı saçlı Messi avatarını görüyor ve arttırıyorum. Başarılar Arjantin... @MEnes @bazinga @12.Adam @Maskeli Fedai
Kütük dostum bu leşe inanma.. Kendisi Messi kupayı alsın diye ters psikoloji uyguluyor.. @MEnesAramıza hoş geldin Higuain beyciğim.
@Maskeli Fedai ve @bazinga başta olmak üzere herkesten avatar sinerjimize ortak olmalarını bekliyoruz.
Ben hayatımda senin kadar fırıldak bir insan görmedim ya leş herif Tersi olsa şu anda Pepsi Pepsi diye dalga geçerek gelirdin foruma
Ben hayatımda senin kadar fırıldak bir insan görmedim ya leş herif Tersi olsa şu anda Pepsi Pepsi diye dalga geçerek gelirdin foruma
Hadi ilk gol penaltıydı da ikincisi için diyecek söz yok maalesef, Di Maria sakatlığını atlattı ve finalde şovunu yaptı.
Ağlamaaaaa, ne yapsın penaltı oldu diye atmasın mı... Kaçırınca gömmesini biliyordunuz... Oraya topu getiren ve oralarda oynayıp penaltıları kazanan takımı öveceğine şu mesajı yazmak... Tam sizlik hareket...“Penaldo” out, “Pepsi” in… Bu nedir kardeşim, kaçıncı penaltı bu…
Üstünden ARJANTİN yamyamları geçti... Olan bu...Fransa’ya ne olmuş?
Kesinlikle 3 4 acımak yok bu Fransızlara... 2018'in intikamını en acımasız şekilde almamız lazım...Adım adım kupaya
------
Yoldaşım bu iki uslanmaz leş Messi abimin büyüklüğünü idrak edemiyor.. Hastalanmış bunlar.. @MasacRE @SherlockAğlamaaaaa, ne yapsın penaltı oldu diye atmasın mı... Kaçırınca gömmesini biliyordunuz... Oraya topu getiren ve oralarda oynayıp penaltıları kazanan takımı öveceğine şu mesajı yazmak... Tam sizlik hareket...
------
Üstünden ARJANTİN yamyamları geçti... Olan bu...
Ya sen nerden çıktın yine bir anda be adam... Bunu senden duymak güldürdü doğrusu...
Bak bak leşe bak. Golde Messinin attığı muazzam pasa değinme yok boş kaleye atan Di Maria övüyor sadece... Penaltıyı alışı ve maç içinde iyi oynaması elbette büyük iş ama Messi de iyi oynuyor maçta... Takımı acayip rahatlatıyor paralarıyla ve zekasıyla...Hadi ilk gol penaltıydı da ikincisi için diyecek söz yok maalesef, Di Maria sakatlığını atlattı ve finalde şovunu yaptı.
Fransa bitmiş zaten konuşmaya gerek yok…
Adam kazandı Şerlok beyciğim yapacak bir şey yok...Hadi ilk gol penaltıydı da ikincisi için diyecek söz yok maalesef, Di Maria sakatlığını atlattı ve finalde şovunu yaptı.
Fransa bitmiş zaten konuşmaya gerek yok…
Atmayacak tabii ki... Büyük futbolcu dediğin "ben çok attım, biraz da başkaları atsın" diyebilendir...Ağlamaaaaa, ne yapsın penaltı oldu diye atmasın mı... Kaçırınca gömmesini biliyordunuz... Oraya topu getiren ve oralarda oynayıp penaltıları kazanan takımı öveceğine şu mesajı yazmak... Tam sizlik hareket...