Final haberi çıktı mı ki hiç bir yerde görmedim, ya da dikkatimi çekmedi...Final yapacak. Çok bölüm olmadığı için çabuk tüketirsinTanıtımı güzeldi. Eğlencelidir kesin.
Bizim zeytin goygoyu > bu diziFinal haberi çıktı mı ki hiç bir yerde görmedim, ya da dikkatimi çekmedi...Dizi baya keyifli bu arada, absürtlük ve saçmalığı iyi harmanlıyorlar hikaye ile. @Tolstoyevski'nin de dediği gibi düşük bütçeli Leyla ile Mecnun diyebiliriz. Ama komik yani, gülüyorum izlerken...
![]()
Final haberi çıktı mı ki hiç bir yerde görmedim, ya da dikkatimi çekmedi...Dizi baya keyifli bu arada, absürtlük ve saçmalığı iyi harmanlıyorlar hikaye ile. @Tolstoyevski'nin de dediği gibi düşük bütçeli Leyla ile Mecnun diyebiliriz. Ama komik yani, gülüyorum izlerken...
![]()
Peki adaşımın bu yerli diziyi de boş geçmemesi… @MasacRE
Kaliteli diziyi neden boş geçsin?Peki adaşımın bu yerli diziyi de boş geçmemesi… @MasacRE
Hak ediyorsunuz... Benim sanat eserleri ile aramda olan ilişkiye böyle dalga geçer vari kimse konuşamaz... HİÇ KİMSE... @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE
Nokta... @Sherlock @MasacRE @Maskeli FedaiHak ediyorsunuz... Benim sanat eserleri ile aramda olan ilişkiye böyle dalga geçer vari kimse konuşamaz... HİÇ KİMSE... @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE