Teyzem izlerken izledim de Bülent Ersoy gözümden düştü Banu Alkan'a ne çirkin sözler söyledi, kadına bir fa""şe demeği kaldı, fakirsin vs dedi. Kendi sabah yurt dışında kahvaltı yapıyorım diye hava atıyordu kadının markasına mı takıldın. İzlediniz mi sinirim bozuldu ya. .ss @xBUGRAx @yatutarsa @berkann @dizi kolik @Forumdash @Yiğitt @Çiğdem-@xemrexxx
Son bölümde daha ağır bir kavga oldu Bülent sinir krizi geçirdi. :/ Bence de, üzüldüm kadına.Ayıp etmiş Bülent, eğlenemedim o sahnelerde. Banu tüm şeylere rağmen hala programda kalabiliyor demek cidden parası yok. :/ Bir de bence bu kavga kurgu değildi çünkü tam Bülent'in söyleyebileceği sözlerdi.
Bülent neden yoktu röp'te? kadının erkek hormonları devreye girdi birden
Keşke görüntüler olsaydı kamera kesmedi. .ss
viisssshhh @mrt-06 nin programa ilgi çeke çablari aşti artik😱 @xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @ozgur2113Ayıp etmiş Bülent, eğlenemedim o sahnelerde. Banu tüm şeylere rağmen hala programda kalabiliyor demek cidden parası yok. :/ Bir de bence bu kavga kurgu değildi çünkü tam Bülent'in söyleyebileceği sözlerdi.
hhahah bülent oyüzden uğraşıyor demekki ayoll banu hanımla yüz bulamadığındanviisssshhh @mrt-06 nin programa ilgi çeke çablari aşti artik😱 @xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @ozgur2113Ekli dosyayı görüntüle 56540
Banu Alkan'ın kardeşi yalanlamış bunu.viisssshhh @mrt-06 nin programa ilgi çeke çablari aşti artik😱 @xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @ozgur2113Ekli dosyayı görüntüle 56540
Bir de Banu ve Safiye kavgası varmış. Zannetmiyorum Safiye'nin bir Bülent etkisi yaratacağını ama kavga kavgadır.Güçleri garibana yeter. Ne çektin Banu.
Safiye dr @vadikızı teyzemin havasi var alttan alttan sinsi sinsi geliyor bence neyse başliyor yeni bölümBir de Banu ve Safiye kavgası varmış. Zannetmiyorum Safiye'nin bir Bülent etkisi yaratacağını ama kavga kavgadır.
Bülent'in yandaşı olarak görev yapıyor daha çok.Safiye dr @vadikızı teyzemin havasi var alttan alttan sinsi sinsi geliyor bence neyse başliyor yeni bölüm
Bence de olmamış. İlk bölümde de Zafer Algöz dış sesti ama ilk başta birkaç cümle falan konuşmuştu bu sefer Yemekteyiz'deki adamı almışlar.Seslendirme olmamış. @Aserat Çılgın Teyzeler'i hatırlattı bir de.