kız sen gitsen demek ki cadoloz diye yakarlar seni diri diri
kız sen gitsen demek ki cadoloz diye yakarlar seni diri diri
AA SENİ asıl yer cücesi sanıp toprağa gömerler ayoll yer altında yaşıyorlarmıskız sen gitsen demek ki cadoloz diye yakarlar seni diri diri
ay hoşt bir kere öyle bir adetleri yok @destere nini totosundan adet uydurmaAA SENİ asıl yer cücesi sanıp toprağa gömerler ayoll yer altında yaşıyorlarmıs
Bu Sayılmaz'dan daha çok cezbediyor şu an. @xBUGRAxBu bölüm fena ahahah Safiye hastaneye kaldırıyor, güzeller ormanda mahsur kalıyor, Bülent Ersoy kaplandan kaçıyor. @xemrexxx @Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa @berkann @Forumdash
kaplanı tutuyorum @xemrexxxBu bölüm fena ahahah Safiye hastaneye kaldırıyor, güzeller ormanda mahsur kalıyor, Bülent Ersoy kaplandan kaçıyor. @xemrexxx @Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa @berkann @Forumdash
Yaaa banucum o hastayken demedikleri kalmamiştiBu bölüm fena ahahah Safiye hastaneye kaldırıyor, güzeller ormanda mahsur kalıyor, Bülent Ersoy kaplandan kaçıyor. @xemrexxx @Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa @berkann @Forumdash
Bu bölüm fena ahahah Safiye hastaneye kaldırıyor, güzeller ormanda mahsur kalıyor, Bülent Ersoy kaplandan kaçıyor. @xemrexxx @Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa @berkann @Forumdash
Bu sayılmaz yuzunden geçen hafta izleyemedim. Ne biçim espiriler vardı. BİNNUR'un sahneleri azdı. Baya kötüydü yazık olmuş Binnur'aBu Sayılmaz'dan daha çok cezbediyor şu an. @xBUGRAx
Bülent Ersoy'u da mı kıskanıyorsun. 😱 Bu durumda @xemrexxx'i de kıskanman lazım.kaplanı tutuyorum @xemrexxx
Yaaa banucum o hastayken demedikleri kalmamişti
Yılan Burcu safariye katılmamış, kız seziyor kötü bir şey olacağını.Safiye'de tüm pis işleri yapıyor Ganj'da yüzdü şimdi de bataklığa girmiş.
Aman bırak o ecünücü işi, ne olduğu belli değil.Bu Sayılmaz'dan daha çok cezbediyor şu an. @xBUGRAx
Valla Bu Sayılmaz'da bir tek Binnur'a biraz gülebildim Dünya Güzellerim'de Bülent-Safiye-Banu tek başına yeter. Eğer izleyebilirsem güzellere bakarım ben de.Bu sayılmaz yuzunden geçen hafta izleyemedim. Ne biçim espiriler vardı. BİNNUR'un sahneleri azdı. Baya kötüydü yazık olmuş Binnur'a
Neyse 309 gelecek zaten bir aya sabret.Anma şunun adını.
Binnur kendisi istemiş Küçük Semiha'yı.
Zaten Acun'un ekibinden niye adam alırlarsa daha kendi kanalına hayrı yok.Burcu'yu sevmem zaten yollayın Star'a magazin sunsun yine.
Binnur olmuştu zaten, diğer karakterler çok klişeydi ve espiri düzeyi offf Bence Binnur'a spin-off yapın diğerlerinin ne hali varsa görsünAnma şunun adını.
Binnur kendisi istemiş Küçük Semiha'yı.
Kendini Meryem Uzerli gibi yapmış diyorlar. Hani haberlere çıkıyor ya takıntılı fanlar kendini ünlüsüne benzetmek için operasyon yaptırıyor ondan.
Zaten Acun'un ekibinden niye adam alırlarsa daha kendi kanalına hayrı yok.
Kadının İngilizcesini bile kıskandılar fırsat vermiyorlar ki.Banu Alkan'ın ingilizcesi var o yardım ederdi Bülent ve Safiye'ye gerek yoktu ona baştan.