Show Dünya Güzellerim - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Teyzem izlerken izledim de Bülent Ersoy gözümden düştü Banu Alkan'a ne çirkin sözler söyledi, kadına bir fa""şe demeği kaldı, fakirsin vs dedi. Kendi sabah yurt dışında kahvaltı yapıyorım diye hava atıyordu kadının markasına mı takıldın. :T: İzlediniz mi sinirim bozuldu ya. .ss @xBUGRAx @yatutarsa @berkann @dizi kolik @Forumdash @Yiğitt @Çiğdem-
Show TV skandallarla ekran kalitesini düşürüyor. :A

Teyzem izlerken izledim de Bülent Ersoy gözümden düştü Banu Alkan'a ne çirkin sözler söyledi, kadına bir fa""şe demeği kaldı, fakirsin vs dedi. Kendi sabah yurt dışında kahvaltı yapıyorım diye hava atıyordu kadının markasına mı takıldın. :T: İzlediniz mi sinirim bozuldu ya. .ss @xBUGRAx @yatutarsa @berkann @dizi kolik @Forumdash @Yiğitt @Çiğdem-

Aynen üzüldüm Banu'ya program yaptırasım var hayrına zararına da olsa. :A

Teyzem izlerken izledim de Bülent Ersoy gözümden düştü Banu Alkan'a ne çirkin sözler söyledi, kadına bir fa""şe demeği kaldı, fakirsin vs dedi. Kendi sabah yurt dışında kahvaltı yapıyorım diye hava atıyordu kadının markasına mı takıldın. :T: İzlediniz mi sinirim bozuldu ya. .ss @xBUGRAx @yatutarsa @berkann @dizi kolik @Forumdash @Yiğitt @Çiğdem-@xemrexxx

Ben iki haftadır tv'den izleyemiyorum ya. :/ Bugün bakarım. Yorum atarım.

Şunu biliyor muydunuz? :D NE YAZIK Kİ BEYNİ ÇALIŞMAYAN BİR AŞKIM VAR. :'(

Deniz çekimleri yapılacakmış ama Banu Alkan son anda fikrini değiştirmiş. Bülent Ersoy inatla karşı çıkınca Banu da küfür etmiş ve Bülent de sinir krizi geçirmiş. Kısacası efsane bir kavga daha yolda. :Z @xBUGRAx

Safiye sessiz çığlıklarda :F özel röp'lerde anlatabiliyor derdini garibim :F kavgayı soruyor hala hiç bişey olmamiş gibi devam ettiler diyor, ben çok düşündüm diyor asafsdasaf:F