Dünya Buna Kenetlendi! NASA 14 Aralık'ta Büyük Keşfini Açıklayacak!

Sizce hangisi daha olası?

• Kullanılan toplam oy
    14
Olabilir o yıllarda geldiler gerçekten bende 96 gibi görmüştüm gerçekten o tarihlere uyuyor
@mrt-06

@mrt-06 Bende yeni bir dünya bulunduğunu düşünüyorum yapılan açıklamadan öyle anlaşılıyor gibi geldi bana

Forumdash o dünyada nasıl canlılar olduğunun fotosunu koymuş seninde enimde işimize yaramaz destere
@xemrexxx e benziyor
@mrt-06
@Forumdash bunun alt tarafını niye koymamışki? erkekmi dişimi nasıl anlayacağız şimdi

@mrt-06 Bende yeni bir dünya bulunduğunu düşünüyorum yapılan açıklamadan öyle anlaşılıyor gibi geldi bana
bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıkta dünya özelikleri taşıyan yeni bir gezegen bulundu derler tüm heyecanı kaybolur işin
ulaşamadığın şey güzel olsa ne yazar

nereye düşürdülerki acaba yani? okyanusa falan düştüyse bizede yaramaz uzaylılarada, kaybolup gitmiş derin sularda

Dünya düzmüş diyecekler @yatutarsa
desene kimse artık ''dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı'' diyemeyecek bu karardan sonra

Son düzenleme:

Valla destereciğim bilemiyorum açıklasınlar bakalım neymiş

Hhaha ayy o dişi olsa erkek osla ne olacak be sankı alt tarafı başka türlü görünecek

@Forumdash

Uzaylıya da mı lolo
Onlar uzun parmaklarıyla çoğalıyorlar

Uzaylıya da mı lolo
Onlar uzun parmaklarıyla çoğalıyorlar
demek onların yolda birbirlerine pandik atışları çoğalma ritüeli falan gibi bişey
yani bizim gözden ırak yatakta yaptığımız şeyi onlar sokak ortasında alenen yapıyor

Uzaylılar @destere i görseler geri kaçarlar ülkemizden
içlerinde kız varmıdır acaba
ama öyle kurbağaya benzer şeyler değil yani şöyle muhteşem diyebileceğimiz baktıkça bakasımız gelen bir uzaylı kız bulamazmıyız
milyarlarca gezegen var mutlaka bir yerlerde aradığım özellikte şeyler bulmam mümkün sanırım

Uzaylıların cinsi varmı acaba

Erkek Kadın işte
Yoksa herhangi bir cinsel şeyi olmadan öylece bir varlıkmı
mutlaka vardır ama onlar ışın yollayarak birbirlerini hamile bırakıyorlardır ya da erkek doğuruyordur falan filan yani bizdekinin tam tersi durumlar olabilir

Bişey çıkacağını sanmam