Olabilir o yıllarda geldiler gerçekten bende 96 gibi görmüştüm gerçekten o tarihlere uyuyor
Olabilir o yıllarda geldiler gerçekten bende 96 gibi görmüştüm gerçekten o tarihlere uyuyor
@Forumdash bunun alt tarafını niye koymamışki? erkekmi dişimi nasıl anlayacağız şimdi
bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıkta dünya özelikleri taşıyan yeni bir gezegen bulundu derler tüm heyecanı kaybolur işin@mrt-06 Bende yeni bir dünya bulunduğunu düşünüyorum yapılan açıklamadan öyle anlaşılıyor gibi geldi bana![]()
nereye düşürdülerki acaba yani? okyanusa falan düştüyse bizede yaramaz uzaylılarada, kaybolup gitmiş derin sularda
desene kimse artık ''dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı'' diyemeyecek bu karardan sonraDünya düzmüş diyecekler @yatutarsa![]()
@Forumdash bunun alt tarafını niye koymamışki? erkekmi dişimi nasıl anlayacağız şimdi
bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıkta dünya özelikleri taşıyan yeni bir gezegen bulundu derler tüm heyecanı kaybolur işinulaşamadığın şey güzel olsa ne yazar
nereye düşürdülerki acaba yani? okyanusa falan düştüyse bizede yaramaz uzaylılarada, kaybolup gitmiş derin sularda
desene kimse artık ''dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı'' diyemeyecek bu karardan sonra![]()
Abla seni Deniz sandım.Valla destereciğim bilemiyorum açıklasınlar bakalım neymiş![]()
Abla seni Deniz sandım.![]()
Hhaha ayy o dişi olsa erkek osla ne olacak be sankı alt tarafı başka türlü görünecek@Forumdash bunun alt tarafını niye koymamışki? erkekmi dişimi nasıl anlayacağız şimdi
bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıkta dünya özelikleri taşıyan yeni bir gezegen bulundu derler tüm heyecanı kaybolur işinulaşamadığın şey güzel olsa ne yazar
desene kimse artık ''dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı'' diyemeyecek bu karardan sonra![]()
Uzaylıya da mı lolo@Forumdash bunun alt tarafını niye koymamışki? erkekmi dişimi nasıl anlayacağız şimdi
Uzaylılar @destere i görseler geri kaçarlar ülkemizdenUzaylıya da mı loloOnlar uzun parmaklarıyla çoğalıyorlar
![]()
Niye kaçsinlar? uzaylılarda kendi haber bültenlerinde yeni bişey keşfettik derler
Hahahah aa doğru onlarda bizi kendilerine göre keşfetmiş oluyorlarNiye kaçsinlar? uzaylılarda kendi haber bültenlerinde yeni bişey keşfettik derler![]()
demek onların yolda birbirlerine pandik atışları çoğalma ritüeli falan gibi bişeyUzaylıya da mı loloOnlar uzun parmaklarıyla çoğalıyorlar
![]()
içlerinde kız varmıdır acaba
Uzaylıların cinsi varmı acabademek onların yolda birbirlerine pandik atışları çoğalma ritüeli falan gibi bişeyyani bizim gözden ırak yatakta yaptığımız şeyi onlar sokak ortasında alenen yapıyor
içlerinde kız varmıdır acabaama öyle kurbağaya benzer şeyler değil yani şöyle muhteşem diyebileceğimiz baktıkça bakasımız gelen bir uzaylı kız bulamazmıyız
milyarlarca gezegen var mutlaka bir yerlerde aradığım özellikte şeyler bulmam mümkün sanırım
![]()
cins derken erkek kadın anlamındamı yoksa hanı mecazi anlamda çok cins biri şeklinde bir uzaylımı sordunUzaylıların cinsi varmı acaba![]()
![]()
![]()
Erkek Kadın iştecins derken erkek kadın anlamındamı yoksa hanı mecazi anlamda çok cins biri şeklinde bir uzaylımı sordun![]()
mutlaka vardır ama onlar ışın yollayarak birbirlerini hamile bırakıyorlardır ya da erkek doğuruyordur falan filan yani bizdekinin tam tersi durumlar olabilirErkek Kadın işteYoksa herhangi bir cinsel şeyi olmadan öylece bir varlıkmı
![]()
Hiç bulaşma ozaman cnm seni hamile bırakmasınlarmutlaka vardır ama onlar ışın yollayarak birbirlerini hamile bırakıyorlardır ya da erkek doğuruyordur falan filan yani bizdekinin tam tersi durumlar olabilir![]()
kadınlarına bir bakmam lazım eğer umduğum gibilerse her türlü fedakarlıkta bulunuruzHiç bulaşma ozaman cnm seni hamile bırakmasınlar![]()
![]()
![]()