300.cü bölüm kasımdaymış kızım 7-8 bölüm geçmiş üstünden ve sadece party yapmişlar.Jensen şarkı söylemiş. Dinlesin totoş @xemrexxx
Boru girsin sesine .ssBu gelecek bölüm olacak
300.cü bölüm kasımdaymış kızım 7-8 bölüm geçmiş üstünden ve sadece party yapmişlar.Jensen şarkı söylemiş. Dinlesin totoş @xemrexxx
Boru girsin sesine .ssBu gelecek bölüm olacak
Bu 300.bölüm olmuyor 300. bölüm geçmiş imdb'ye göreBu gelecek bölüm olacak
O kutlaasını yapmıslardır bölümü çekince Türk gibi haftalık çekmiyorlarkı cnm 300 bu olacak deanın babası gelecek zaten önceki izlediklerimizde babasını görmedik ve sanatçıları bu bölüm gelince görürsünBu 300.bölüm olmuyor 300. bölüm geçmiş imdb'ye göre
Ben sana söylemeyi unutmuştum neyse ki haberin varmış Katılması iyi olmuşEfsane dizi Supernatural 15.sezonuda onay aldı evet
Haftaya 300.bölüm yayınlanacak ünlü şarkıcılar yer alacak ayrıca TWD den Negan bu bölüme özel tekrar geri dönüyor bzimkilerin babasıydı malum @Forumdash @mrt-06 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @dreamy @xemrexxx
Rivaldale isteneli veremeyince @xemrexxx den başka izleyen yok.CW, gorsip girl'ü tekrardan uyarlamak istiyormuş. Kanala @xemrexxx adamlarını soktu sanırım @Çiğdem- tayfası izin vermez genelde Gerçi Çiğdem 'de you'da ki çocuğu beğendi bilemeyeceğim oda ayrı mesele @Forumdash
Youdaki olmayıp eski kadro olacaksa şahane bi haber Hatta Netflix alsın ergenik versiyonu yerine buyuklere uygun çeksin Serena ve Blair şuan nasıllardır Allah bilirSen ne diyorsun bu işe peki
Efsane dizi Supernatural 15.sezonuda onay aldı evet
Haftaya 300.bölüm yayınlanacak ünlü şarkıcılar yer alacak ayrıca TWD den Negan bu bölüme özel tekrar geri dönüyor bzimkilerin babasıydı malum @Forumdash @mrt-06 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @MasacRE- @dreamy @xemrexxx
Negan işte ayoll twd geldiya çivili sopası vardı @Harunnn60Şu ortada ki adam kim?
@xemrexxx e verecez zaten CW in anahtarlarını ve oklavamızı sandığımıza koyup gidicez @ForumdashCW, gorsip girl'ü tekrardan uyarlamak istiyormuş. Kanala @xemrexxx adamlarını soktu sanırım @Çiğdem- tayfası izin vermez genelde Gerçi Çiğdem 'de you'da ki çocuğu beğendi bilemeyeceğim oda ayrı mesele @Forumdash
Negan işte ayoll twd geldiya çivili sopası vardı @Harunnn60
Bizim Supernaturaldakılerin babasıydı tekrar dönüyor @Forumdash
TWD son sezonları izlemiyormuydun oradan bilirsin diye dedimGrey's Anatomide oynuyordu bu adam. Bende diyorum nerden tanıyorum. @ozgur2113 bilir. Izzy'nin ölen sevgilisi.
Sen gör diye elleşmedim Tik işareti koydum diye olmamiştir heralde?Nasıl bir tablo yaptın da böyle oldu çoğu tablo düzgün seninki bozuk.
Bilmiyorum farklı bir formatta oluşmuş tablo. Düzeltmesi de zor olur bunun, inşallah çok konu yoktur böyle bozulan.Sen gör diye elleşmedim Tik işareti koydum diye olmamiştir heralde?