beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yokOlur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
![]()
beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yokOlur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
![]()
Emin misin canım?beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yok![]()
Görmem bişeyi değiştirmiyor
Kaçırcam seni en sonunda o olcakGörmem bişeyi değiştirmiyor![]()
çünkü başkasını seviyorumKaçırcam seni en sonunda o olcakLan neden beni sevmiyon
![]()
Özele gel de anlat merak ettim knkçünkü başkasını seviyorum
Özele gel de anlat merak ettim knk![]()
kız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-çünkü başkasını seviyorum
hayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş
Yok be istemiyor gibi ama otursa iyi olabilirhayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş![]()
Gelmiyecez merak etmekız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-![]()
![]()
Çok yanlış tanıyorsun beni çokhayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş![]()
Neden ki aşırı merak ettim ben sana her şeyi anlatıyorumSöylemem sır![]()
Bu başkaNeden ki aşırı merak ettim ben sana her şeyi anlatıyorum![]()
BU nikah olmayacak![]()
Olur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
![]()
El birliğiyle serhatı cookies e kaçırıcazkız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-![]()
![]()
Çekin o pis ellerinizi üzerimdenEl birliğiyle serhatı cookies e kaçırıcaz![]()
![]()
![]()