beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yokOlur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yokOlur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
Emin misin canım?beni sen bile durduramazsın,bu yolun dönüşü yok
Görmem bişeyi değiştirmiyor
Kaçırcam seni en sonunda o olcak Lan neden beni sevmiyonGörmem bişeyi değiştirmiyor
çünkü başkasını seviyorumKaçırcam seni en sonunda o olcak Lan neden beni sevmiyon
Özele gel de anlat merak ettim knkçünkü başkasını seviyorum
Özele gel de anlat merak ettim knk
kız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-çünkü başkasını seviyorum
hayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş@serhatt le yanyana gelsek tek yapcağımız şey dedikodudur Diğer şeyleri istemiyor
Yok be istemiyor gibi ama otursa iyi olabilir Daha rahat dedikodu yaparızhayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş
Gelmiyecez merak etmekız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-
Çok yanlış tanıyorsun beni çokhayatım o direkt senin kucağına oturur zaten kendine yan gözle bakan herkesle şapıyormuş
Neden ki aşırı merak ettim ben sana her şeyi anlatıyorumSöylemem sır
Bu başkaNeden ki aşırı merak ettim ben sana her şeyi anlatıyorum
BU nikah olmayacak
Olur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.
El birliğiyle serhatı cookies e kaçırıcazkız bunlar yan yana gelirse haber var kulaklarıma pamuk tıkıcam tüm gece yan odadan ses gelecek kesin .ss @Çiğdem-
Çekin o pis ellerinizi üzerimdenEl birliğiyle serhatı cookies e kaçırıcaz