- Reaksiyon puanı
- 18,864
- Puanı
- 1,060
Dimi o görmüyor başkaları görüyor abla ya
Başkası yok ayoll bu oyunlara gelme sen müziğini aç kovalaBaşkası bana incelik gösteriyor o yeter bana
Sana ispat etmek zorunda değilimBaşkası yok ayoll bu oyunlara gelme sen müziğini aç kovala
Çocuğun özel kendine müziği bile var daha ne istiyorsun bee @cookiesSana ispat etmek zorunda değilim
@Çiğdem- e inanıyorum ve yürüyorum Tıpkı Meleklerin aşkında Nuri alçonun rukiyeye yürüdüğü gibiAlsın müziğini başına çalsın
Bana yürüme de kime yürüsen yürü@Çiğdem- e inanıyorum ve yürüyorum Tıpkı Meleklerin aşkında Nuri alçonun rukiyeye yürüdüğü gibi
Sana yürüyorum hatta koşuyorum ve uçuyorum hazır ol kartal gibi alacağım seniBana yürüme de kime yürüsen yürü
Bulursan alırısn Beni alan aldıSana yürüyorum hatta koşuyorum ve uçuyorum hazır ol kartal gibi alacağım seni
Benle de tek bir gün geçir sonra gidemezsin yanımdanBulursan alırısn Beni alan aldı
İhanet etmemBenle de tek bir gün geçir sonra gidemezsin yanımdan
seni insan olarak severim arkadaş olarak,daha ötesi olamazBeni seversin ama
Ama karşılıklı çıkarlar söz konusuysaseni insan olarak severim arkadaş olarak,daha ötesi olamaz
Aramızda bi çıkar ilişkisi olamazAma karşılıklı çıkarlar söz konusuysa
@Çiğdem- e inanıyorum ve yürüyorum Tıpkı Meleklerin aşkında Nuri alçonun rukiyeye yürüdüğü gibi
Aaa evet Siz Nuri Alço ve RukiyesinizBulursan alırısn Beni alan aldı