evet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılırFilm artisti gibi kadınsın.. Ablacım sen de başrol olmalısın CW'de. Demi @xemrexxx
Seni de Supernatural'e verelim iki oğlanın peşinde koştuğu oğlan ol.evet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılır![]()
jensen iyi de öteki lkisi pek kullanılacak tipler gibi değil 2. kişiyi ben seçeyim en iyisiSeni de Supernatural'e verelim iki oğlanın peşinde koştuğu oğlan ol.![]()
Sam'i beğenmiyor musun? 😱jensen iyi de öteki lkisi pek kullanılacak tipler gibi değil 2. kişiyi ben seçeyim en iyisi![]()
o çiğdemin uydurması ya da karıştırmış da olabilir malum yaşı kemale erdi bir yerlerinden sürekli uyduruyor cadolozSam'i beğenmiyor musun? 😱![]()
o çiğdemin uydurması ya da karıştırmış da olabilir malum yaşı kemale erdi bir yerlerinden sürekli uyduruyor cadoloz![]()
Aaa Forumdash ile bana sürekli bu fotoyu atıp duruyorduSam'i beğenmiyor musun? 😱![]()
Film artisti gibi kadınsın.. Ablacım sen de başrol olmalısın CW'de. Demi @xemrexxx
Ben Avcı olurum xemrexxx ise bu zaten avlayacağımızevet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılır![]()
Olsun iffetli hali daha ilgi çekici
Hhhaha profilini gördükçe gülesim geliyorOlsun iffetli hali daha ilgi çekici![]()
Gül o zaman ablaHhhaha profilini gördükçe gülesim geliyor![]()
![]()
![]()
Hhaha profiline girip baktımı @serhatt bir bakayım dedim aşk bahçesi gibiGül o zaman ablaAma komiklik olsun diye yapmadım
Bıktım bıktım
O da nereden çıktı