evet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılırFilm artisti gibi kadınsın.. Ablacım sen de başrol olmalısın CW'de. Demi @xemrexxx
Seni de Supernatural'e verelim iki oğlanın peşinde koştuğu oğlan ol.evet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılır
jensen iyi de öteki lkisi pek kullanılacak tipler gibi değil 2. kişiyi ben seçeyim en iyisiSeni de Supernatural'e verelim iki oğlanın peşinde koştuğu oğlan ol.
Sam'i beğenmiyor musun? 😱jensen iyi de öteki lkisi pek kullanılacak tipler gibi değil 2. kişiyi ben seçeyim en iyisi
o çiğdemin uydurması ya da karıştırmış da olabilir malum yaşı kemale erdi bir yerlerinden sürekli uyduruyor cadolozSam'i beğenmiyor musun? 😱
o çiğdemin uydurması ya da karıştırmış da olabilir malum yaşı kemale erdi bir yerlerinden sürekli uyduruyor cadoloz
Aaa Forumdash ile bana sürekli bu fotoyu atıp duruyorduSam'i beğenmiyor musun? 😱
Film artisti gibi kadınsın.. Ablacım sen de başrol olmalısın CW'de. Demi @xemrexxx
Ben Avcı olurum xemrexxx ise bu zaten avlayacağımızevet bu dizide başrol olsun kadın kadına takılır
Hhhaha profilini gördükçe gülesim geliyorOlsun iffetli hali daha ilgi çekici
Gül o zaman abla Ama komiklik olsun diye yapmadımHhhaha profilini gördükçe gülesim geliyor
Hhaha profiline girip baktımı @serhatt bir bakayım dedim aşk bahçesi gibiGül o zaman abla Ama komiklik olsun diye yapmadım
Bıktım bıktım