- Reaksiyon puanı
- 19,182
- Puanı
- 1,060
Oğlan düşman mıSupergile bakıyordum ama bıraktım son bölümlerdeBakalım bu nasıl olur oğlan düşman olsa yeter ayoll
![]()
![]()
![]()
Aynıyız
Oğlan düşman mıSupergile bakıyordum ama bıraktım son bölümlerdeBakalım bu nasıl olur oğlan düşman olsa yeter ayoll
![]()
![]()
![]()
Aynıyız
Düşmanıda kadın olursa izlemem okadar da değil ayollOğlan düşman mıYakışıklıysa izlenir
Ama başroldeki kız da güzel olmalı
Aynıyız![]()
Kaslı bişi olsun düşmanıDüşmanıda kadın olursa izlemem okadar da değil ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha erkek düşmanıda erkekle olursaKaslı bişi olsun düşmanıBu kız madem eşcinsel düşmanı da eşcinsel olsun
![]()
Eğer erkek düşmanı da erkekle olursa ben de severim
Aaa bu diziye bak ilk bölüme bir bakarızEğer erkek düşmanı da erkekle olursa ben de severim![]()
Bakacağım ilk bölümüneAaa bu diziye bak ilk bölüme bir bakarız![]()
![]()
![]()
Erkek sevgililerde mutlaka vardır kızların arkadaşlarıBakacağım ilk bölümüneAma kız kızadan ziyade diğer türlü olsaydı daha bi izlerdim
![]()
Favori çiftim olurlarErkek sevgililerde mutlaka vardır kızların arkadaşları![]()
![]()
![]()
Genelde Yabancı dizilerde kızların arkadaşları olan erkekler erkek sevgilileri oluyorFavori çiftim olurlar![]()
Ama işte o çifti de pek göstermiyolarGenelde Yabancı dizilerde kızların arkadaşları olan erkekler erkek sevgilileri oluyor![]()
![]()
![]()
Aaa gösterirler Teen Wolfu hatırlar sonra gölge dizisiniAma işte o çifti de pek göstermiyolarİnşallah baya gösterirler
![]()
sen defol suratsız şeyBen olurum, yeter ki forumu terk edin.
BU nikah olmayacakŞahit oluruz nikağınızıda @DarkLegenD in oğlu kıyar çocuk diye şey yapmayın bu yaşta adam öldürüyor kesiyor baya olgun![]()
![]()
![]()
Zillilikte 1 numara olmak istiyorsun galibagebersin fesat![]()
o varken de ben 1 numarayım zatenZillilikte 1 numara olmak istiyorsun galiba![]()
Olur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.Şahit oluruz nikağınızıda @DarkLegenD in oğlu kıyar çocuk diye şey yapmayın bu yaşta adam öldürüyor kesiyor baya olgun![]()
![]()
![]()