- Reaksiyon puanı
- 18,865
- Puanı
- 1,060
Oğlan düşman mıSupergile bakıyordum ama bıraktım son bölümlerdeBakalım bu nasıl olur oğlan düşman olsa yeter ayoll
Aynıyız
Oğlan düşman mıSupergile bakıyordum ama bıraktım son bölümlerdeBakalım bu nasıl olur oğlan düşman olsa yeter ayoll
Aynıyız
Düşmanıda kadın olursa izlemem okadar da değil ayollOğlan düşman mıYakışıklıysa izlenirAma başroldeki kız da güzel olmalı
Aynıyız
Kaslı bişi olsun düşmanıDüşmanıda kadın olursa izlemem okadar da değil ayoll
Hhaha erkek düşmanıda erkekle olursaKaslı bişi olsun düşmanıBu kız madem eşcinsel düşmanı da eşcinsel olsun
Eğer erkek düşmanı da erkekle olursa ben de severim
Aaa bu diziye bak ilk bölüme bir bakarızEğer erkek düşmanı da erkekle olursa ben de severim
Bakacağım ilk bölümüneAaa bu diziye bak ilk bölüme bir bakarız
Erkek sevgililerde mutlaka vardır kızların arkadaşlarıBakacağım ilk bölümüneAma kız kızadan ziyade diğer türlü olsaydı daha bi izlerdim
Favori çiftim olurlarErkek sevgililerde mutlaka vardır kızların arkadaşları
Genelde Yabancı dizilerde kızların arkadaşları olan erkekler erkek sevgilileri oluyorFavori çiftim olurlar
Ama işte o çifti de pek göstermiyolarGenelde Yabancı dizilerde kızların arkadaşları olan erkekler erkek sevgilileri oluyor
Aaa gösterirler Teen Wolfu hatırlar sonra gölge dizisiniAma işte o çifti de pek göstermiyolarİnşallah baya gösterirler
sen defol suratsız şeyBen olurum, yeter ki forumu terk edin.
BU nikah olmayacakŞahit oluruz nikağınızıda @DarkLegenD in oğlu kıyar çocuk diye şey yapmayın bu yaşta adam öldürüyor kesiyor baya olgun
Zillilikte 1 numara olmak istiyorsun galibagebersin fesat
o varken de ben 1 numarayım zatenZillilikte 1 numara olmak istiyorsun galiba
Olur da @serhatt hayır deyip nikah salonunu terk etmeye kalkışırsa onu şu şekilde durdururum. Bu nikah kıyılacak, başka yolu yok.Şahit oluruz nikağınızıda @DarkLegenD in oğlu kıyar çocuk diye şey yapmayın bu yaşta adam öldürüyor kesiyor baya olgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?