Maskeli Fedai
Favori Üye
maskeli fedainin sorusunu cevaplaHayır varsa söyle bileyim benim bildiğim yok ama sen var diyorsun cevaplanmamış sorun beyazsoy'un varsa söyle o zaman cevaplayayım bende.
Atatürk'ü ben bu tartışmaya bile sokmam sana gereken cevabı verdim zaten.@takas aga tayyip Erdoğan zengin diyor bende birşey paylaşiyorum cevap veremiyor
Beyazsoy'un cevaplanmamış varsa cevaplıyım dedim. Maskeli Fedai durumu başka yerlere çekiyor onun cevabı da var başka yerde de veririm özel mesaj istersen de atarım ama yeri burası değil.maskeli fedainin sorusunu cevapla
Mantığını çalıştıran anlarsın . hic bir basri cezasiz kalmaz mantiginin isledigi eski turkiyede, şiirden hapse atılan İstanbullu cop deryasından, susuzluktan kurtaran bir başkan var. O zamanın nasıl olduğunu bundan iyi anlatan bir sahne başka bir şeye gerek yok. araştırmama bile gerek yok, hafif dusumsen anlarsın , ama sen cemaatin kanatları altına girmis sözcü cunuhuriye... Bin yalanlarina inanirim dusmemem diyorsan bilemem)))Valla o, o dönemin savcılarının problemi şimdi bile gördüğün gibi Anayasa mah. başkanı bile cemaatçi yani o dönem ne olmuş neler dönmüş bilemeyeceğim tabi.
Daha yeni bugünün gazetesinde gördüm Posta gazetesinde bu da mı yanlış kaldı ki yanlışsa dediğimiz gibi niye yanlış diye karşı çıkılmıyor. Rastgele gördüğüm bi köşe yazısıydı ve bu çıktı yani ben sallamıyorum bunları.
atatürk peygamber değil cevaplaman lazım ne diyorsaAtatürk'ü ben bu tartışmaya bile sokmam sana gereken cevabı verdim zaten.
Beyazsoy'un cevaplanmamış varsa cevaplıyım dedim. Maskeli Fedai durumu başka yerlere çekiyor onun cevabı da var başka yerde de veririm özel mesaj istersen de atarım ama yeri burası değil.
Ben kontrol ettim ve yok ama sen var diyorsun.atatürk peygamber değil cevaplaman lazım ne diyorsa
baştan yorumlarını okuyacak halim yok okuduğumda gözüme çarpmıştı baştan kontrol et
Yaptıklarına bi şey demiyorum zaten yapması gerekeni yapmış onlara sözümüz yok şimdi de nasıl yol yapıyorsa o zaman da çöpten kurtarmıştır ama diğerlerini yapmış işte ki görünüyor zaten.Mantığını çalıştıran anlarsın . hic bir basri cezasiz kalmaz mantiginin isledigi eski turkiyede, şiirden hapse atılan İstanbullu cop deryasından, susuzluktan kurtaran bir başkan var. O zamanın nasıl olduğunu bundan iyi anlatan bir sahne başka bir şeye gerek yok. araştırmama bile gerek yok, hafif dusumsen anlarsın , ama sen cemaatin kanatları altına girmis sözcü cunuhuriye... Bin yalanlarina inanirim dusmemem diyorsan bilemem)))
O konuları geçtik ama senin partinde 10 yıl boyunca kardeşti o zaman niye sesin çıkmadı. AKP son 3-4 yıldır karşı cemmate. Şimdi Pensilvanya'ya sözünü söyleyip Fetullah derken o zamanlar hoca efendi diyip buraya çağırıyordu.@BesaleT sen cemaate karşı olabilirsin ama senin partin kardeş oldu cumhuriyet halk partisi oldu cemaat halk partisi sanki
kuru kuru ideolojiler karın doyurmuyor boş işler bunlar devletin ve milletin için hangisi iyiyse onu destekleyeceksin işte akp karşısındakilerin genel zihniyeti budurO konuları geçtik ama senin partinde 10 yıl boyunca kardeşti o zaman niye sesin çıkmadı. AKP son 3-4 yıldır karşı cemmate. Şimdi Pensilvanya'ya sözünü söyleyip Fetullah derken o zamanlar hoca efendi diyip buraya çağırıyordu.
+ olarak da benim partim yok benim savunduğum bazı şeyler var Türkiye'nin çıkarları ve Atatürk başta geliyor ve AKP'yi düşürebilecek tek parti var o da CHP görünüyor şu baraj kaldırsa sizin partiniz belki CHP'ye bile oy vermeyebilirim.
Senin eflasyos haberini okudum. Yanlış anlamissin ))) her haberi umarım böyle okumuyorsundur))Ben kontrol ettim ve yok ama sen var diyorsun.
Atatürk peygamber değil tabi haşa peygamber ilan eden mi var ne alaka saptırmayalım konuyu.
Yaptıklarına bi şey demiyorum zaten yapması gerekeni yapmış onlara sözümüz yok şimdi de nasıl yol yapıyorsa o zaman da çöpten kurtarmıştır ama diğerlerini yapmış işte ki görünüyor zaten.
Cumhuriyet zaten hiç okumam, sözcü ise arada denk gelirse bugün sana dediğim enflasyon olayı Posta gazetesindeydi kaldı ki cemaatle işim geçmişte de olmadı karşıydım cemaate şimdi de karşıyım onları savunmadım, savunacak da değilim.
Zeka ayrı bi konu her çalışıp iyi yerlere gelen zeki değildir.Senin eflasyos haberini okudum. Yanlış anlamissin ))) her haberi umarım böyle okumuyorsundur))
Valalhi bir yolsuzluk olsa gözünün üstüne de kasın var deyip içeri atanlar senin 10 artı donemde hayli hayli attardi. Demek ki artışının nedi legal. O donemde enflasyon artışlarına da bir bak istersen aradığım gerçek ordadır. Neyse illa ben savcilardan zekiyim diyorsan bilemem)))
Benim oy verme kriterim bu çünkü akp'nin fikirleri ve düşünceleri bana ters çünkü. O yüzden normal yani.kuru kuru ideolojiler karın doyurmuyor boş işler bunlar devletin ve milletin için hangisi iyiyse onu destekleyeceksin işte akp karşısındakilerin genel zihniyeti budur
akp nin karşısında en güçlü ne varsa akp karşıtında ne varsa biz onu destekleriz düşüncesi
senin oy verme kriterin bile bu işte bundan ötürü akp yi devirme gibi bi hayaliniz olmasın
yanlış yaptıklarını gördük çünkü sana basit bi örnek verecem en yakın arkadaşın sana ana avrat küfretse arkadan sürekli konuşmuş olsa seninle sadece çıkarları için dost olmuş olsa ve sen bunu bilmesen sonra herşeyi öğrensen biz 10 yıl boyunca kardeştik mi diyeceksin ))
chp nin kafası şu akp nin karşısında kim varsa o bizim dostumuzdur ne bi çözüm üretme ne yeni fikir hiçbişey yok bu kafayla kimse sizi seç-mez seç-mez seç-mez
Haber öyle değil postanin haberini okumadim ama haberin asli bu:Zeka ayrı bi konu her çalışıp iyi yerlere gelen zeki değildir.
2014 sonu itibariyle Dünya'daki en yüksek enflasyon Nijerya'daydı, Türkiye ikinciydi sözünden kim ne anlıyorsa bende onu anlıyorum hatta bi yorum konusu bile değil bi bilgi sonuçta bu.
Ben haberi yanlış anlamadım sen öyle bi baskı yada etki kurmaya çalışıyorsun dedim gibi ben kendi yorumumu yazmadım haberi direk buraya yazdım virgülü virgülüne sen bana yanlış anladın diyorsun. Olmadı bu.Haber öyle değil postanin haberini okumadim ama haberin asli bu:
"Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) kurdaki yüksek volatiliteyi önlemek amacıyla, faizlerde güçlü artışa gitmesi sonrasında, Türkiye "Kırılgan Beşli" olarak nitelendirilen ülkeler arasında en yüksek faiz oranına sahip 2. ülke oldu. "
Yani 5 ülke içinde ikinci)))
Hayır bu haberi gördüğünde su tepkiyi vermem lazim: hadi canım biz suriye mısır ıraktan Rusya ukranyadan ( Amerika rusyayada bize oynadığı oyunu oynuyor ekonomi berbat durumda) bu ülkeden yuksek mi sahi diye düşünür habere bir daha bakar. Görüldüğü üzere haberi yanlış anlamissin))
Kime göre gerçek neye göre gerçek 😉Ahaha bu kadar gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın az sorgulayın bi şeyleri. Eyvallah izlemiştim denk gelirse bi daha izlerim sıkıntı yok.
Aga bu mal varlığını bilmeyen güya bilgiliyim diye geçinen insanlar var bu ülkede 😉 ancak bize at gözüyle bakıyorsunuz derlerYav Allah aşkına silinmişte milinmişte saçmalama ne olur Allah rızası için silseler bu ses kaydını silerler zaten en önemlisi o.Üstelik sabahın köründe evdem kamyonlarla para kaçırılacak kimse fotosunu çekmeyecek yada baskın düzenlemiyecek.Birde soruyorum bir Başbakan bu kadar parayı evinde biriktiriyorsa nasıl bu ülkeyi yönetmiştir cidden komedi
Atatürk ün mal varlığı.O da zengin.Herkes zengin olabilir bu ülkede
İşte Mal varlığının dökümü
582 donum Çesitli meyve bahçeleri. Cesitli 650 bin fidan.
620 donum Asma Fidanligi. 650 bin kok bag cubugu.
370 donum cesitli sebze yetistirmeye elverisli bahce.
220 donum 6 bin agacli zeytinlik.
727 donum 1600 agacli portakallik.
15 donum kuskonmazlik.
100 donum Park ve Bahce.
2 bin 650 donum Cayir ve yoncalik.
1450 donum yeni tesis edilmis Orman.
148 bin donum ziraata elverisli arazi ve Mera.
45 adet buyuk ve kucuk idare binasi ve ikametgah, (bütün mefrusat ve demirbaşları ile beraber)
7 adet 15 bin bas koyunluk agil.
6 adet Aydos ve Toros yaylalarinda tesis edilen mandiralar.
8 adet At ve Sigirlara mahsus ahir.
7 adet umumi Ambar.
4 adet Hangar ve Sundurma.
4 adet Lokanta, Gazino, ve eglence yerleri, Lunapark.
2 adet fırın
BIRA ve MALT FABRIKASI:
BUZ FABRIKASI; (Gunde dort bin ton buz uretme kapasitesine sahip)
SODA ve GAZOZ FABRIKASI: Gunde 3 bin sise soda ve gazoz uretebilecek kapasitede.
DERI FABRIKASI:
ZIRAAT ALETLERI ve DEMIR FABRIKASI:
2 SUT FABRIKASI (Ankara veYalova’da)
2 YOGURT IMALATHANESI;
1 ŞARAP IMALATHANESI: Yilda 80 bin litre şarap uretme kapasitesine sahip.
1 DEGIRMEN
Istanbul’daki bir celik fabrikasinin yuzde kirk hissesi.
Biri Ankara’da, digeri Yalova’da kurulu iki tavuk ciftligi.
Yalova’da ki Ciftliklerde IKI HUSUSI ISKELE ve LIMAN TESISATI.
5 Mağaza (ANKARA’da 3ve Istanbul’da 2‚)
ORMAN CIFTLIGINDE; Hususi sulama tesisati, kanalizasyon, Telefon tesisati, elektrik tesisati, KUCUK BETON KOPRULER, Hususi yollar, icme su tevziati sebekesi.
YALOVA CIFTLIGINDE; Hususi Su tesisati, telefon tesisati, elektrik tesisati, kucuk beton KOPRULER ve yollar.
SILIFKE TEKIR CIFLIGINDE ; hususi sulama tesisati,beton kopruler.
Orman Ciftliginde kurulu CIFTLIK MUZESI ve ufak mikyasta HAYVANAT BAHCESI tesisati.Bunlarin isletme levazimi ve butun demirbaslari.
13 BIN BAS KOYUN: Kivircik, Merinos, Karagul, Karaman irklariyla bunlarin melezleri.
443 BAS SIGIR, Simental, Hollanda, Kirim, Jersey, Gorensey, Halep yerli irklariyla bunlarin melezleri, yeni uretilen Orman ve Tekir cinsleri.
69 BAS Ingiliz, Arap, Macar, yerli ve bunlarin melezleri KOSUM ve BINEK ATLARI.
2 bin 450 BAS Tavuk, Legorn, Rodayland ve yerli irklar.
16 adet TRAKTOR, 13 adet HARMAN ve BICER DOVER MAKINESI ve bilcumle ziraat islerini gormekte bulunan Ziraat islerini gormekte bulunan ziraat alet ve edavatinin tamami.
35 Tonluk bir adet DENIZ MOTORU. Yalova ciftliginde.
5 adet, Ciftliklerin nakliye islerinde calistirilan KAMYON ve KAMYONET.
2 adet Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan BINEK OTOMOBILI.
19 adet, Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan, binek ve YUK ARABASI.
Boşver aga he de geç eminim ben payylaşmasaydım hiç bilmeyecekti bileAga bu mal varlığını bilmeyen güya bilgiliyim diye geçinen insanlar var bu ülkede 😉 ancak bize at gözüyle bakıyorsunuz derler
Hakikaten Basel okuduğunu gördüğünü yanlış anlamakta bir numarasin. Haberi tirnak içinde yazdım hala yok ben yanlış anlamadım diyorsun))) google orda getir haberi görelim))Ben haberi yanlış anlamadım sen öyle bi baskı yada etki kurmaya çalışıyorsun dedim gibi ben kendi yorumumu yazmadım haberi direk buraya yazdım virgülü virgülüne sen bana yanlış anladın diyorsun. Olmadı bu.
Bu da bi başka haberin resmi gördüğün gibi Faiz'de 9. Enflasyonda 8.sıradayız Dünya'da. İlk söylediğim Posta'nın haberi 2014 sonu itibariyle enflasyon haberiydi bu da 3 gün önceki bir başka haber.
Aga kim olursa olsun takas aganın dediği gibi peygamber değil sonuçta atatürk de devlet adamı erdoğan da devlet adamı ancak erdoğanı sevenler at gözü oluyorsa atatürkün güzel bir sözü var ki bilmiyorlardır büyük ihtimalle türk milleti zekidir diye eh o zaman erdoğana oy veren %50 nasıl koyun oluyor ya sözde sorun var ya da onlarda.Boşver aga he de geç eminim ben payylaşmasaydım hiç bilmeyecekti bile
İkisi de bu ülkeye hizmet vermiş devlet adamları.Aynen herkes eleştirilebilir ama ordan yok Atatürkü bu konuya dahil etmem falan demek biraz gülünç oluyorAga kim olursa olsun takas aganın dediği gibi peygamber değil sonuçta atatürk de devlet adamı erdoğan da devlet adamı ancak erdoğanı sevenler at gözü oluyorsa atatürkün güzel bir sözü var ki bilmiyorlardır büyük ihtimalle türk milleti zekidir diye eh o zaman erdoğana oy veren %50 nasıl koyun oluyor ya sözde sorun var ya da onlarda.