Cumhurbaşkanı RTE'nin 6 Şubat Twitter Yorumu

Komedi yav harbiden komedi gidip eski konuşmaları alıyorsun şimdide zengin olmuş diye hırsızmışta yok bilmem neymişte hep aynı terane aynı pilavı gibi önümüze sunuyorsunuz yemiyoruz artık midemiz bulandı bu pilavdan.Adam kaç yıldır siyasette kaldı ki ülkerin ortaklarından biriydi.Sanıldığı kadar Erdoğan siyasete yırtık ayakkabıyla falan girmedi.O zaman da zengindi.Kaldı ki Erdoğan ı 5 yıldır dinliyorlar en yakın koruması bile paralelci neden sadece şunun cevabını ver neden bir kanıt resim fotoğraf vb bulamadılar.Ha diyeceksin ki sıfırlama kaseti var onunla ilgili Savcı Sayanın şu sözünü kopyalaaycam şimdi

Mit tırlarını durduranlar Bilal Erdoğanın evinden çıkarılan kamyonlarla parayı durduramayacak fotoğraf çekemeyecek.

Dediğim gibi Mehmet Baransunun dediği fotoğraflar 1 yıldır elimize ulaşmadı.Kaldı ki ses kaydı doğru olsun konuşmada diğer kişilerden de bahsediliyor.O zaman onlarında ses kayıtları yayınlanırdı.

Hem böyle bir ses kaydını neden hemen yayınlamadılar da 1 ay sonra yayınladılar.Birde neden cemaatçi polisler operasyon yapmadılar böylelikle daha inandırıcı olurdu )))

Son düzenleme:
Sayilarla aran iyi degil sanirim)))

Mantigini calistir bosuna demiyorum o liste bir gazetenin haberi grafikler ayni zaten))) bu gazete ne kadar dogru haber yapmis bilmem diyorum ama matematik ve matigi yanayana getirsek ))) enflasyonu ve malların değerlenmesi artı ticareti + devlet başkanlığı ( devlette en yuksek maaşı alan adam) bu kadar artış normal

Biraz mantik yahuu elinden milyar dolarlar gecen adam çalansa calsa bir milyon mu çalar)))
Sayısalcıydım lisede şimdide üniversitedeyim o konuda rahat olabilirsin bütün günüm sayılarla geçiyor. 😉

Gazete ne kadar doğru haber yapmış diyorsun da seninde daha önce dediğin gibi yanlış bi şey olsa karşı çıkarlardı zaten değil mi ? :) Kaldı ki 94 ve 95 yıllarına bak o zamanlar sadece büyükşehir belediye başkanıydı devletten en yüksek maaş alan değildi ve 8 ay gibi bi sürede 3 milyar 340 milyon tl gibi bi rakam artmış kaldı ki o dönemde son model Ford marka araç 700 milyon olarak gösterilmiş Emine'nin üstüne düşün. 😉

Komedi yav harbiden komedi gidip eski konuşmaları alıyorsun şimdide zengin olmuş diye hırsızmışta yok bilmem neymişte hep aynı terane aynı pilavı gibi önümüze sunuyorsunuz yemiyoruz artık midemiz bulandı bu pilavdan.Adam kaç yıldır siyasette kaldı ki ülkerin ortaklarından biriydi.Sanıldığı kadar Erdoğan siyasete yırtık ayakkabıyla falan girmedi.O zaman da zengindi.Kaldı ki Erdoğan ı 5 yıldır dinliyorlar en yakın koruması bile paralelci neden sadece şunun cevabını ver neden bir kanıt resim fotoğraf vb bulamadılar.Ha diyeceksin ki sıfırlama kaseti var onunla ilgili Savcı Sayanın şu sözünü kopyalaaycam şimdi

Mit tırlarını durduranlar Bilal Erdoğanın evinden çıkarılan kamyonlarla parayı durduramayacak fotoğraf çekemeyecek.

Dediğim gibi Mehmet Baransunun dediği fotoğraflar 1 yıldır elimize ulaşmadı.Kaldı ki ses kaydı doğru olsun konuşmada diğer kişilerden de bahsediliyor.O zaman onlarında ses kayıtları yayınlanırdı.

Hem böyle bir ses kaydını neden hemen yayınlamadılar da 1 ay sonra yayınladılar.Birde neden cemaatçi polisler operasyon yapmadılar böylelikle daha inandırıcı olurdu )))
1-) Mit tırları durduruldu da içinde ne olduğu anlamalarına izin verildi mi ? Bu da aynı olacaktı. Bu kadar basit.

2-) Diğer kişilerin ses kayıtlarının silinmediği ne malum.
3-) İstihbarat diye bi şey var böyle bi istihbarat geldikten sonra incelemeye başlayıp gerçekleri görüp yayınlamışlardır. Gördüğün öyle çok da uzaklarda aramamk lazım.

Ayrıca Atatürk'ü bu işe katacak kadar küçülme tamam. Onun bu ülkeye yaptıklarını paralar ve canlar ölçemez...

Son düzenleme:
Sayısalcıydım lisede şimdide üniversitedeyim o konuda rahat olabilirsin bütün günüm sayılarla geçiyor. 😉

Gazete ne kadar doğru haber yapmış diyorsun da seninde daha önce dediğin gibi yanlış bi şey olsa karşı çıkarlardı zaten değil mi ? :) Kaldı ki 94 ve 95 yıllarına bak o zamanlar sadece büyükşehir belediye başkanıydı devletten en yüksek maaş alan değildi ve 8 ay gibi bi sürede 3 milyar 340 milyon tl gibi bi rakam artmış kaldı ki o dönemde son model Ford marka araç 700 milyon olarak gösterilmiş Emine'nin üstüne düşün. 😉

1-) Mit tırları durduruldu da içinde ne olduğu anlamalarına izin verildi mi ? Bu da aynı olacaktı. Bu kadar basit.

3-) İstihbarat diye bi şey var böyle bi istihbarat geldikten sonra incelemeye başlayıp gerçekleri görüp yayınlamışlardır. Gördüğün öyle çok da uzaklarda aramamk lazım.

Ayrıca Atatürk bu işe katacak kadar küçülme tamam. Onun bu ülkeye yaptıklarını paralar ve canlar ölçemez...
Yav Allah aşkına silinmişte milinmişte saçmalama ne olur Allah rızası için silseler bu ses kaydını silerler zaten en önemlisi o.Üstelik sabahın köründe evdem kamyonlarla para kaçırılacak kimse fotosunu çekmeyecek yada baskın düzenlemiyecek.Birde soruyorum bir Başbakan bu kadar parayı evinde biriktiriyorsa nasıl bu ülkeyi yönetmiştir cidden komedi

Atatürk ün mal varlığı.O da zengin.Herkes zengin olabilir bu ülkede :):)
İşte Mal varlığının dökümü

582 donum Çesitli meyve bahçeleri. Cesitli 650 bin fidan.
620 donum Asma Fidanligi. 650 bin kok bag cubugu.
370 donum cesitli sebze yetistirmeye elverisli bahce.
220 donum 6 bin agacli zeytinlik.
727 donum 1600 agacli portakallik.
15 donum kuskonmazlik.
100 donum Park ve Bahce.
2 bin 650 donum Cayir ve yoncalik.
1450 donum yeni tesis edilmis Orman.
148 bin donum ziraata elverisli arazi ve Mera.
45 adet buyuk ve kucuk idare binasi ve ikametgah, (bütün mefrusat ve demirbaşları ile beraber)
7 adet 15 bin bas koyunluk agil.
6 adet Aydos ve Toros yaylalarinda tesis edilen mandiralar.
8 adet At ve Sigirlara mahsus ahir.
7 adet umumi Ambar.
4 adet Hangar ve Sundurma.
4 adet Lokanta, Gazino, ve eglence yerleri, Lunapark.
2 adet fırın
BIRA ve MALT FABRIKASI:
BUZ FABRIKASI; (Gunde dort bin ton buz uretme kapasitesine sahip)
SODA ve GAZOZ FABRIKASI: Gunde 3 bin sise soda ve gazoz uretebilecek kapasitede.
DERI FABRIKASI:
ZIRAAT ALETLERI ve DEMIR FABRIKASI:
2 SUT FABRIKASI (Ankara veYalova’da)
2 YOGURT IMALATHANESI;
1 ŞARAP IMALATHANESI: Yilda 80 bin litre şarap uretme kapasitesine sahip.
1 DEGIRMEN
Istanbul’daki bir celik fabrikasinin yuzde kirk hissesi.
Biri Ankara’da, digeri Yalova’da kurulu iki tavuk ciftligi.
Yalova’da ki Ciftliklerde IKI HUSUSI ISKELE ve LIMAN TESISATI.
5 Mağaza (ANKARA’da 3ve Istanbul’da 2‚)
ORMAN CIFTLIGINDE; Hususi sulama tesisati, kanalizasyon, Telefon tesisati, elektrik tesisati, KUCUK BETON KOPRULER, Hususi yollar, icme su tevziati sebekesi.
YALOVA CIFTLIGINDE; Hususi Su tesisati, telefon tesisati, elektrik tesisati, kucuk beton KOPRULER ve yollar.
SILIFKE TEKIR CIFLIGINDE ; hususi sulama tesisati,beton kopruler.
Orman Ciftliginde kurulu CIFTLIK MUZESI ve ufak mikyasta HAYVANAT BAHCESI tesisati.Bunlarin isletme levazimi ve butun demirbaslari.
13 BIN BAS KOYUN: Kivircik, Merinos, Karagul, Karaman irklariyla bunlarin melezleri.
443 BAS SIGIR, Simental, Hollanda, Kirim, Jersey, Gorensey, Halep yerli irklariyla bunlarin melezleri, yeni uretilen Orman ve Tekir cinsleri.
69 BAS Ingiliz, Arap, Macar, yerli ve bunlarin melezleri KOSUM ve BINEK ATLARI.
2 bin 450 BAS Tavuk, Legorn, Rodayland ve yerli irklar.
16 adet TRAKTOR, 13 adet HARMAN ve BICER DOVER MAKINESI ve bilcumle ziraat islerini gormekte bulunan Ziraat islerini gormekte bulunan ziraat alet ve edavatinin tamami.
35 Tonluk bir adet DENIZ MOTORU. Yalova ciftliginde.
5 adet, Ciftliklerin nakliye islerinde calistirilan KAMYON ve KAMYONET.
2 adet Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan BINEK OTOMOBILI.
19 adet, Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan, binek ve YUK ARABASI.

Yav Allah aşkına silinmişte milinmişte saçmalama ne olur Allah rızası için silseler bu ses kaydını silerler zaten en önemlisi o.Üstelik sabahın köründe evdem kamyonlarla para kaçırılacak kimse fotosunu çekmeyecek yada baskın düzenlemiyecek.Birde soruyorum bir Başbakan bu kadar parayı evinde biriktiriyorsa nasıl bu ülkeyi yönetmiştir cidden komedi

Atatürk ün mal varlığı.O da zengin.Herkes zengin olabilir bu ülkede :):)
İşte Mal varlığının dökümü

582 donum Çesitli meyve bahçeleri. Cesitli 650 bin fidan.
620 donum Asma Fidanligi. 650 bin kok bag cubugu.
370 donum cesitli sebze yetistirmeye elverisli bahce.
220 donum 6 bin agacli zeytinlik.
727 donum 1600 agacli portakallik.
15 donum kuskonmazlik.
100 donum Park ve Bahce.
2 bin 650 donum Cayir ve yoncalik.
1450 donum yeni tesis edilmis Orman.
148 bin donum ziraata elverisli arazi ve Mera.
45 adet buyuk ve kucuk idare binasi ve ikametgah, (bütün mefrusat ve demirbaşları ile beraber)
7 adet 15 bin bas koyunluk agil.
6 adet Aydos ve Toros yaylalarinda tesis edilen mandiralar.
8 adet At ve Sigirlara mahsus ahir.
7 adet umumi Ambar.
4 adet Hangar ve Sundurma.
4 adet Lokanta, Gazino, ve eglence yerleri, Lunapark.
2 adet fırın
BIRA ve MALT FABRIKASI:
BUZ FABRIKASI; (Gunde dort bin ton buz uretme kapasitesine sahip)
SODA ve GAZOZ FABRIKASI: Gunde 3 bin sise soda ve gazoz uretebilecek kapasitede.
DERI FABRIKASI:
ZIRAAT ALETLERI ve DEMIR FABRIKASI:
2 SUT FABRIKASI (Ankara veYalova’da)
2 YOGURT IMALATHANESI;
1 ŞARAP IMALATHANESI: Yilda 80 bin litre şarap uretme kapasitesine sahip.
1 DEGIRMEN
Istanbul’daki bir celik fabrikasinin yuzde kirk hissesi.
Biri Ankara’da, digeri Yalova’da kurulu iki tavuk ciftligi.
Yalova’da ki Ciftliklerde IKI HUSUSI ISKELE ve LIMAN TESISATI.
5 Mağaza (ANKARA’da 3ve Istanbul’da 2‚)
ORMAN CIFTLIGINDE; Hususi sulama tesisati, kanalizasyon, Telefon tesisati, elektrik tesisati, KUCUK BETON KOPRULER, Hususi yollar, icme su tevziati sebekesi.
YALOVA CIFTLIGINDE; Hususi Su tesisati, telefon tesisati, elektrik tesisati, kucuk beton KOPRULER ve yollar.
SILIFKE TEKIR CIFLIGINDE ; hususi sulama tesisati,beton kopruler.
Orman Ciftliginde kurulu CIFTLIK MUZESI ve ufak mikyasta HAYVANAT BAHCESI tesisati.Bunlarin isletme levazimi ve butun demirbaslari.
13 BIN BAS KOYUN: Kivircik, Merinos, Karagul, Karaman irklariyla bunlarin melezleri.
443 BAS SIGIR, Simental, Hollanda, Kirim, Jersey, Gorensey, Halep yerli irklariyla bunlarin melezleri, yeni uretilen Orman ve Tekir cinsleri.
69 BAS Ingiliz, Arap, Macar, yerli ve bunlarin melezleri KOSUM ve BINEK ATLARI.
2 bin 450 BAS Tavuk, Legorn, Rodayland ve yerli irklar.
16 adet TRAKTOR, 13 adet HARMAN ve BICER DOVER MAKINESI ve bilcumle ziraat islerini gormekte bulunan Ziraat islerini gormekte bulunan ziraat alet ve edavatinin tamami.
35 Tonluk bir adet DENIZ MOTORU. Yalova ciftliginde.
5 adet, Ciftliklerin nakliye islerinde calistirilan KAMYON ve KAMYONET.
2 adet Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan BINEK OTOMOBILI.
19 adet, Ciftliklerin umumi servislerinde calistirilan, binek ve YUK ARABASI.
En önemlisi o diyorsun diğerlerini bilmeden en önemli diye bi sıraya koyamazsın. Sabahın köründe evden kamyonlarla diyorsun da her kamyonun fotoğrafı çekilecek veya her bi şey taşındığında fotoğraf mı çekilecek hadi her şeyı geçtım kapısının önündeki korumalar bırakmaz zaten :)

Ayrıca önce de yazdım şimdi de kopyalıyorum.
Atatürk bu işe katacak kadar küçülme. Onun bu ülkeye yaptıklarını paralar ve canlar ölçemez...

Ayrıca Atatürk'ü bu işe katacak kadar küçülme tamam. Onun bu ülkeye yaptıklarını paralar ve canlar ölçemez...
Sayılarla aran iyi değil hacı normal hayattaki sayılar ile formul ezberlemek ayrı şey. Sana değişkenleri saydim enflasyon malların değer artışı vs.. Biraz daha çalış ))

8 ayda nasıl değişir diyorsun yanlış olsa çıkardı evet o donem 28 şubat dönemi erdoğan her gün sorustuma geçirdiği dönem . baktılar bisey bulamadılar şiirle hapse atıklar düşün adam yolsuzluk yapsa şiire ne gerek var))) demek savcılar hakimler senin kadar zeki değilmiş))))

Sayılarla aran iyi değil hacı normal hayattaki sayılar ile formul ezberlemek ayrı şey. Sana değişkenleri saydim enflasyon malların değer artışı vs.. Biraz daha çalış ))

8 ayda nasıl değişir diyorsun yanlış olsa çıkardı evet o donem 28 şubat dönemi erdoğan her gün sorustuma geçirdiği dönem . baktılar bisey bulamadılar şiirle hapse atıklar düşün adam yolsuzluk yapsa şiire ne gerek var))) demek savcılar hakimler senin kadar zeki değilmiş))))
Sen buna inanmak istiyorsun hatta bölümüm direk sayılarla, verilerle ilgili. 😉 :)

28 şubat süreci yaşımdan da dolayı yaşamadım tam net bilgim yok kendi araştırmalarım sonucu bulduğum kadarıyla ama 1997 yılında olmuş ben ise 94-95'lerden bahsediyorum. :)
Şiir okuma vs. ise 98-99 yıllarını kapsıyor. :)

Enflasyon diyorsun bu arada 2014'ün son aylarındaki enflasyona göre de en yüksek enflasyon olan 2.ülkeyiz 1.si Nijerya bunu da dipnot geçelim. :)

Sen buna inanmak istiyorsun hatta bölümüm direk sayılarla, verilerle ilgili. 😉 :)

28 şubat süreci yaşımdan da dolayı yaşamadım tam net bilgim yok kendi araştırmalarım sonucu bulduğum kadarıyla ama 1997 yılında olmuş ben ise 94-95'lerden bahsediyorum. :)
Şiir okuma vs. ise 98-99 yıllarını kapsıyor. :)

Enflasyon diyorsun bu arada 2014'ün son aylarındaki enflasyona göre de en yüksek enflasyon olan 2.ülkeyiz 1.si Nijerya bunu da dipnot geçelim. :)

28 şubat bir sonuçtu refahyol hükümeti iktidara gelince başladı . sonunda refah partisi kapatıldı Erbakan kayıp tirilyon( parti harcamalarını bahane ederek) ceza aldı. Erdoganda şiirden eğer erdoğan bir şey calsaydi o donem uyduruk şiirden değil çalmaktan hapse girerdi. Neyse önce bir 28 şubat donemi(bak donem diyoruz)))) ) bi araştır neler olmuş öğren ondan sonra o donemde yolsuzluk var diye gel)))) dediğim gibi o donemin savcıları senden zeki değilmiş mal varlığındaki artışı girememiş)))

Gerçi bunlar senin attığını fikirler değil sol cenahi kandırmak için atılan uyduruk fikirler ve kendi kendini çürütüyor

Vallahi saka gibisin en yüksek 2. enflasyin bizdemi)))))) nerden okuyon bu haberleri ))) bak yunanistan mısır Ukrayna suriye ırak ekonomisi batmış onlardan yuksek enflasyon olduğuna mantığın inanıyor mu )))) haberleri doğru okumuyorsun ya cidden seni kandiriyorlar farkında değilsin . haberleri okurken Alalh aşkına mantığını kulan))

En önemlisi o diyorsun diğerlerini bilmeden en önemli diye bi sıraya koyamazsın. Sabahın köründe evden kamyonlarla diyorsun da her kamyonun fotoğrafı çekilecek veya her bi şey taşındığında fotoğraf mı çekilecek hadi her şeyı geçtım kapısının önündeki korumalar bırakmaz zaten :)

Ayrıca önce de yazdım şimdi de kopyalıyorum.
Atatürk bu işe katacak kadar küçülme. Onun bu ülkeye yaptıklarını paralar ve canlar ölçemez...
Yav arkadaş Bilal Erdoğanla başkasının mı konuşması önemli yoksa Başbakanla Bilal Erdoğanın mı konuşması mantığını lütfen kullan ya.Madem öyle bir ses kaydı başta vardı niye 1 ay boyunca yayınlamadılar çünkü başbakanın o dönemde de dinlediker.Programlardan falan geçirdiler ses kaydını.Kılıçdaroğlu bile bu ses kaydını haberini veremedi :) hem o gün 7.000 kişi dinlendi haberi vardı bu ses kaydını patlatanlar gündemi değiştirmek için yapılmış bir hamle

Allah aşkına fotorğaf çekilemez diyorsun arkadaş çevreden bir Allah`ın kulu fotoğraf çekemedi mi polsiler paralel polisler baskın yapamadı mı mit tırlarını durduranlar suriye toplantısını dinliyenler bunu yapamaz mı mehmet baransu fotoğraflar yayınlanacak diyordu hani fotoğraflar yoksa öyle birşey hiç yoktu mu yoksa ))) açın gözünüzü açın sizi kandırıyorlar ha şunu unuttum böyle bir günde Erdoğan 15.39 da Mikati ile görüşüyor.Ses kayıtlarında Bilal Erdoğanla bu saatlerde konuşması vardı.Yani Erdoğan o kadar insanın içinde açacak şunları şunları yapın diyecek biz de bunu yedik.Birde öyle bir günde Erdoğan Konyaya mı gider yoksa Bilalin yanına gidip işleri kendi mi üstlenir.Nerden tutsan havada kalıyor.Konuşmayı dinleidğin zaman kelimelerin sonu çıkmıyor büyük ihtimal tamamlayamamışlar o kısımları :)

Atatürk`ün mal varlığıyla ilgili yorum yapmadın hala :)

@BesaleT beyazsoyla ikili tartışmaya girmen büyük cesaret tebrikler çünkü adam bilgisiyle ezingo yapmış resmen ben olsam utanır konudan çıkardım :d

o sana somut bilgilerle cevap verirken sen internet videoları ve kulaktan dolma laflarla cevap vermeye çalışmışsın arada siklet farkı var aman devam etme :D
bu senin için geçerli değil benim içinde geçerli beyazsoyla münakaşaya girme bu konuda bilgisiyle eziyor adamı :D

@BesaleT beyazsoyla ikili tartışmaya girmen büyük cesaret tebrikler çünkü adam bilgisiyle ezingo yapmış resmen ben olsam utanır konudan çıkardım :d

o sana somut bilgilerle cevap verirken sen internet videoları ve kulaktan dolma laflarla cevap vermeye çalışmışsın arada siklet farkı var aman devam etme :D
bu senin için geçerli değil benim içinde geçerli beyazsoyla münakaşaya girme bu konuda bilgisiyle eziyor adamı :D
Ya ben :T:

@BesaleT beyazsoyla ikili tartışmaya girmen büyük cesaret tebrikler çünkü adam bilgisiyle ezingo yapmış resmen ben olsam utanır konudan çıkardım :D

Somut bilgiler diyorsun da videolar olsun gazete küpürleri olsun bunları sunan benim dikkatini çekerim. :) @beyazsoy bilgili olabilir sıkıntı yok bu konularda o kadar bilgisiz veya yanlış bilgili var ki onlarla tartışacağıma beyazsoy'la tartışırım daha iyi sonuçta hakaret olmadan tartışıyoruz başka konularda iyi de anlaşabiliriz ama siyasette tersiz biraz.

Son olarak da herkesle tartışırım sıkıntı yok benim cesaretle ilgili olduğunu düşünmüyorum, onun fikirleri seninle uyuştuğu için taraflı bakıyorsun bu da yorumuna yansımış zaten. :)

+ olarak da @beyazsoy'un yaşı kaç bilmiyorum benden büyükte olabilir sıkıntı yok yani dediğim gibi hakaret olmadan, saygı çerçevesinde olduktan sonra kim olursa olsun tartışırım sıkıntı yok. :)

Somut bilgiler diyorsun da videolar olsun gazete küpürleri olsun bunları sunan benim dikkatini çekerim. :) @beyazsoy bilgili olabilir sıkıntı yok bu konularda o kadar bilgisiz veya yanlış bilgili var ki onlarla tartışacağıma beyazsoy'la tartışırım daha iyi sonuçta hakaret olmadan tartışıyoruz başka konularda iyi de anlaşabiliriz ama siyasette tersiz biraz.

Son olarak da herkesle tartışırım sıkıntı yok benim cesaretle ilgili olduğunu düşünmüyorum, onun fikirleri seninle uyuştuğu için taraflı bakıyorsun bu da yorumuna yansımış zaten. :)

+ olarak da @beyazsoy'un yaşı kaç bilmiyorum benden büyükte olabilir sıkıntı yok yani dediğim gibi hakaret olmadan, saygı çerçevesinde olduktan sonra kim olursa olsun tartışırım sıkıntı yok. :)
benim görüşümle alakası yok adam derin bi şekilde biliyor tüm yorumlarını okudum senin mesajlarına bakıyorum sınıfta tartıştığın normal bi adamın verdiği cevaplardan hiçbi farkı yok hep aynı şeyler adam sana bişey soruyor cevap vermek yerine başka bişey söylüyosun
beyazsoy bu konularda çok bilgili ve akıllı bi adam bu bi gerçek

hani boksta sikletlere göre dövüşürler ya burda siklet farkı var senin sikletin belki ben olurum yada benden daha iyi bilen biri ama beyazsoy olmaz :D

bizim işimiz spor beso boşver siyaseti kendinizi kızdırmayın yormayın :D

Erdoğan Türkiye nin en iyi liderlerinden biridir.Failli meculleri köprü sltinda insanlsri öldurenlerden kürtleri karakollarda işkence yapanlardan köyleri tarayip mmasum insanları öldurenlerden bu ülkeyi kurtarmistir.Filistin zulmüne herkes karesi cikarken sadece Erdoğan susmamistir.Suriye ve başka yerlerden gelen insanlara kucsklamistir.İnsanları IMF nin kölesi olmaktan milletin borçtan parasizliktan çaresiziiçinde beklemesinden Erdoğan kurtarmistir.Erdoğan a hirsiz diyenler asil bu ülkeyi perişan hale getirenler en büyük hırsizlardir

28 şubat bir sonuçtu refahyol hükümeti iktidara gelince başladı . sonunda refah partisi kapatıldı Erbakan kayıp tirilyon( parti harcamalarını bahane ederek) ceza aldı. Erdoganda şiirden eğer erdoğan bir şey calsaydi o donem uyduruk şiirden değil çalmaktan hapse girerdi. Neyse önce bir 28 şubat donemi(bak donem diyoruz)))) ) bi araştır neler olmuş öğren ondan sonra o donemde yolsuzluk var diye gel)))) dediğim gibi o donemin savcıları senden zeki değilmiş mal varlığındaki artışı girememiş)))

Gerçi bunlar senin attığını fikirler değil sol cenahi kandırmak için atılan uyduruk fikirler ve kendi kendini çürütüyor

Vallahi saka gibisin en yüksek 2. enflasyin bizdemi)))))) nerden okuyon bu haberleri ))) bak yunanistan mısır Ukrayna suriye ırak ekonomisi batmış onlardan yuksek enflasyon olduğuna mantığın inanıyor mu )))) haberleri doğru okumuyorsun ya cidden seni kandiriyorlar farkında değilsin . haberleri okurken Alalh aşkına mantığını kulan))
Valla o, o dönemin savcılarının problemi şimdi bile gördüğün gibi Anayasa mah. başkanı bile cemaatçi yani o dönem ne olmuş neler dönmüş bilemeyeceğim tabi. :)

Daha yeni bugünün gazetesinde gördüm Posta gazetesinde bu da mı yanlış kaldı ki yanlışsa dediğimiz gibi niye yanlış diye karşı çıkılmıyor. :) Rastgele gördüğüm bi köşe yazısıydı ve bu çıktı yani ben sallamıyorum bunları. :)

benim görüşümle alakası yok adam derin bi şekilde biliyor tüm yorumlarını okudum senin mesajlarına bakıyorum sınıfta tartıştığın normal bi adamın verdiği cevaplardan hiçbi farkı yok hep aynı şeyler adam sana bişey soruyor cevap vermek yerine başka bişey söylüyosun

hani boksta sikletlere göre dövüşürler ya burda siklet farkı var senin sikletin belki ben olurum yada benden daha iyi bilen biri ama beyazsoy olmaz :D

Besalet le seve seve tartisirim :A

Hangi sorduğu soruya cevap vermemişim ? :) Gözümden kaçmış olabilir söyle burda onunda cevabını vereyim. :)