Onların da yanlışları var ben diyorum zaten Kemal Kılıçdaroğlu her ne kadar doğruları da söylese liderlik ruhu yok onda. Tek taraflı düşünmüyorum size göre RTE ne yapsa doğru öyle bi bağlanmışlar ki forumda da kabul ettiler zaten ama biz siyasette yalan vardır, yanlış vardı diyenlerdeniz. Sizde öyle olun diyedir bunlar, sonuçta kimse peygamber değil.Eğer bu kadar yanlışlarını görüyorsanız seçimlerde oyunu başka bir partiye verirsin olur biter , bu kadar konu açmanıza gerek yok bence , birde şöyle düşünmek lazım acaba diğer partiler nerde yanlış yapıyor ki 12 yıldır deviremediler bu hükümeti ))) siz tek taraflı odaklanıyorsunuz her zaman, sonrada sizin için hayal kırıklıgı oluyor seçimlerde )))
Gündemi nerden takip ettiğine bağlı biraz sadece tek taraflı takip edersen sana öyle gelmesi normal.Hacı hakiketen gündemden çok uzaksin nerden baslayim bilemiyorum
Gazeteciler kck'dan (PKK) ve cemaatin foyasi ortaya çıkardiklari için içeri alindi soner yalçın oku biraz)) nedim şener her gün teitterda kendisinin içeri aldığı söylediği polislere savcılara geciriyor. Tutuklanan gazetecileri bi zahmet oku
Cezanın Göstermeliği mi olur)) görüntüler ortada adam göstericilerden kurtulmak için havaya sıkarken adamı vuruyor. Ne yapacaklar bu cezayı vermeyip
Ergenokonu kullanarak suçsuz askerleri içeri alma (sadece Ergenekon değil İzmir casuzluk davası ve bir çok dava) cemaatin askeriyede kendi adamlarının önünü açmak için yapıldığını bilmeyen kalmadı ( ergenokon davasi ayri devam ediyor)) ki ergenokon davasında işlerim iyi gitmediğini ilk vurgulayan ergenokondur. Suçsuz insanlar içeri aldığında özelikle nedim şener ve soner yalçın içeri girince zekeria öz görevden alindi sonra ilker başbuğ olayında erdoğan net okrak bu olayın yanlış olduğunu söyledi. Bu örgüt 40 yildir devletin içinde en çok dua etikleri başbakan da Ecevit)) ecevite şefaat bile edecekleemis))))
Cezanın göstermeliği olurmuş işte bu yönetimde onu da görüyoruz şimdi C.Başkanı hiç mi hukuka, yasaya müdahale etmiyor veya ettirmiyor Haşim Kılıç ile Fettullah ile arası iyiyken işine gelmeyen her şeyi değiştirdi zaten. Şimdi Fetullah'la arası bozulunca Haşim Kılıç da devreden çıktı bugün başka biri oldu ki o da AKP'nin işini kolaylaştırması için.
Davası devam ediyor diyorsun Ergenekon'da bi zamanlar dilinden düşürmüyordu seçim yaklaşırken şimdi sessiz olması bile bunda çelişkiler olduğunu gösteriyor zaten her seçim başka bi şey buluyor öyle oy topluyor işte dediğim gibi bir zamanlar Ergenekon, sonra Balyoz şimdi de Paralel diyerek bakalım bundan sonra neler çıkartacak böyle. Cemaatle ilgim yok hiç olmadı ama RTE dediğim gibi 3-4 sene öncesine kadar yürekle bağlandığı hoca efendisiyle anlaşamamış ki savaş açmış gerçi Esad'a da kardeşim kardeşim diyordu ne olduğunu gördük.
Adam dinlendim diyor ses kayıtları çıkıp hatta daha sonra doğrulanınca da montaj diyip geçiştiriyor daha ne olsun. Bak sadece tek bi kelimeyle %51'in %45'i buna inanıyor, araştırmadan bakmadan. Sonra gerçek değil diyor daha sonra ise çıkıp evet dinlendim diyor. Nerden çaldığını aç onları dinle, bak görürsün zaten. Kendi bakanları çaldı görevleri elinden alındı yüce divana çıkaracaklardı çıkarttırmadılar, kendi bakanının kolunda 700 binlik saat vardı cevap vermeye gerek yok dediğim gibi sadece tek taraflı bakmazsan olaya zaten her şeyin cevabı var benden cevap istemeye ve her dediğimi kabul etmene bile gerek kalmaz ki zaten kabul edersin.Bu adamın mal varlığı nerde cemaat bu adamı 5 yıl bire bir takip edip kriptolu telefonları da dinle dimi. Bu adamın bir para caldiysa bunu görüntüsü kanıtı nereden ne çaldığı belgeleyen eşitse bana gore en temiz insan bu adamdır. Düşün adama şah damarı yakimsin(yakin koruma bütün telefonların dinleniyordu 24 saat kayıt altındasin) ama çaldığına dair bir kanıt bile yok
Basit bir soru bu adam nerden ne çalmış bu soruyu cevap ver her dediğini kabul edeceğim
Son düzenleme: