Ne fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayımHiç burnunun sarılı halini de görmedik.İnstada bi hastane storysi bile atmadın![]()
Ne fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayımHiç burnunun sarılı halini de görmedik.İnstada bi hastane storysi bile atmadın![]()
Haytımda duyduğum en saçma şeyGeçen senin hakkında konuşmuştuk serhat seni özlediğini söylüyordu![]()
![]()
![]()
Evet.İnstada story atmayan kalmadı artık hastanedeNe fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayım![]()
En mantıklı şeyHaytımda duyduğum en saçma şey![]()
Ben öyle saçmalıklara gelememEvet.İnstada story atmayan kalmadı artık hastanede
En mantıklı şey![]()
@serhatt benim kıymetimi anlayacak er ya da geç![]()
Aaa gerçekten neredeydi bu çocuk acaba anlat ayoll serhat merak etmişHaytımda duyduğum en saçma şey![]()
Stresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirimAaa gerçekten neredeydi bu çocuk acaba anlat ayoll serhat merak etmiş![]()
![]()
![]()
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikayeBen öyle saçmalıklara gelemem![]()
1 tane bile bildrim yoktur bendeStresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirim449u @serhatt ten
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikaye![]()
Serhat faha öncede söyledim her dizi1 tane bile bildrim yoktur bende
Hangi dizi![]()
1 tane bile bildrim yoktur bende
Hangi dizi![]()
Oğlan kafayı yedi sensizlikten her gün seni etiket edip durduStresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirim449u @serhatt ten
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikaye![]()
Daha dur destere de dönecekNo, no, no; no god please no noooooooo!
Sapına kadar gay hem de.
@serhatt le benim aramda özeldeki mesajlarOğlan kafayı yedi sensizlikten her gün seni etiket edip durdu![]()
![]()
Özelden neler yazdı kim bilir![]()
![]()
![]()
Yes babyNo, no, no; no god please no noooooooo!
Tipim değilsin canım kusura bakmaSapına kadar gay hem de.
Forum benle güzel canımGay konuları açılır şimdi yine.![]()
TeşekkürlerHahahah dönüşün efsane![]()
![]()
Destere döndüğü gün forum harika olacakDaha dur destere de dönecek![]()
![]()
![]()
Hayal gücüne tüküreyim senin pis iftiracı hogatha kaknem pörsümüş
Hhaha @cookies bir gün ifşa edecek seni görüceksinHayal gücüne tüküreyim senin pis iftiracı hogatha kaknem pörsümüş![]()