Bu fikrimi değiştirdiNe ara la en son birini istemiyodun
Bu fikrimi değiştirdiNe ara la en son birini istemiyodun
Bu kim la anlatsana bana hemenBu fikrimi değiştirdi
Sen ciddi misin la bi söz vardır bunu yap lütfen ciddiysen :Kimseye anlatmıyorum
Hiçbir şey besliycemÇocuğu odaya kilitlicem diyon yani kimbilir neler yapacan
Sen ciddi misin la bi söz vardır bunu yap lütfen ciddiysen :
+18
[/SPOILER]Göster ama elletme
Hiçbir şey besliycem
Sana soracak değilimSen ciddi misin la bi söz vardır bunu yap lütfen ciddiysen :
+18
[/SPOILER]Göster ama elletme
Hiçbir şey besliycem
Çekticeğin damar kurusun inş.
Helal olsun lan sana eğer ciddiysen Darısı İstanbulda benim başıma Bana hep mankenimsi çapkın tipler yazıyor ama onlar da aldatır yaniSana soracak değilim
Hastayım aslında abla ama İstanbul heyecanı var bende şu ansana ne yedirdiler böyle pek bi enerjik geldin maşallah nazar değmesin
Helal olsun lan sana eğer ciddiysen Darısı İstanbulda benim başıma Bana hep mankenimsi çapkın tipler yazıyor ama onlar da aldatır yani
Hastayım aslında abla ama İstanbul heyecanı var bende şu an
Şu an aseksüelim ama her an gay olabilirim değişik bendeki hormonlar.Seviyesi hep değişiyor
Aa ne hakkında bahsettin benden Hoşbuldum@cookies bugün senden bahsettim hoşgeldin iyi insanmışsın vesselam
Gripim ablaGeçmiş olsun kuzum neyin var ya Çok şükür istanbulda rahat edersin ya
Olur olur sabretHelal olsun lan sana eğer ciddiysen Darısı İstanbulda benim başıma Bana hep mankenimsi çapkın tipler yazıyor ama onlar da aldatır yani
Hastayım aslında abla ama İstanbul heyecanı var bende şu an