Ne fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayımHiç burnunun sarılı halini de görmedik.İnstada bi hastane storysi bile atmadın
Ne fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayımHiç burnunun sarılı halini de görmedik.İnstada bi hastane storysi bile atmadın
Haytımda duyduğum en saçma şeyGeçen senin hakkında konuşmuştuk serhat seni özlediğini söylüyordu
Evet.İnstada story atmayan kalmadı artık hastanedeNe fotosu be,canımla uğraşırken gösteriş mi yapayım
En mantıklı şeyHaytımda duyduğum en saçma şey
Ben öyle saçmalıklara gelememEvet.İnstada story atmayan kalmadı artık hastanede
En mantıklı şey
@serhatt benim kıymetimi anlayacak er ya da geç
Aaa gerçekten neredeydi bu çocuk acaba anlat ayoll serhat merak etmişHaytımda duyduğum en saçma şey
Stresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirim 449u @serhatt tenAaa gerçekten neredeydi bu çocuk acaba anlat ayoll serhat merak etmiş
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikayeBen öyle saçmalıklara gelemem
1 tane bile bildrim yoktur bendeStresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirim 449u @serhatt ten
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikaye
Serhat faha öncede söyledim her dizi1 tane bile bildrim yoktur bende
Hangi dizi
1 tane bile bildrim yoktur bende
Hangi dizi
Oğlan kafayı yedi sensizlikten her gün seni etiket edip durduStresli biri olduğun içün onlarla uğraşıyordum abla bi girdim 450 bildirim 449u @serhatt ten
Evimin altında dizi platosu var ordan atarsın artık hikaye
Daha dur destere de dönecekNo, no, no; no god please no noooooooo!
Sapına kadar gay hem de.
@serhatt le benim aramda özeldeki mesajlarOğlan kafayı yedi sensizlikten her gün seni etiket edip durdu
Özelden neler yazdı kim bilir
Yes babyNo, no, no; no god please no noooooooo!
Tipim değilsin canım kusura bakmaSapına kadar gay hem de.
Forum benle güzel canımGay konuları açılır şimdi yine.
TeşekkürlerHahahah dönüşün efsane
Destere döndüğü gün forum harika olacakDaha dur destere de dönecek
Hayal gücüne tüküreyim senin pis iftiracı hogatha kaknem pörsümüş
Hhaha @cookies bir gün ifşa edecek seni görüceksinHayal gücüne tüküreyim senin pis iftiracı hogatha kaknem pörsümüş