Evet şimdi tertemizsin hep böyle kalSaol banlanmam insallah hosbulduk
Bu arada bnm uyarilarim 0 a döndü dimi ?!
Evet şimdi tertemizsin hep böyle kalSaol banlanmam insallah hosbulduk
Bu arada bnm uyarilarim 0 a döndü dimi ?!
İyi yaptım
Saol lo
çocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seniİyi yaptım
İyi yaptım
Ayol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyiçocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seni
Olsun şaşırdı kaldı garibimçocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seni
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay olduAyol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyi
Bu arada @Çiğdem- bn yokken hic yeni bolum yazmamissin bn geldim artik yaziyosun
Ama Kız adi vardi yani nerden bileyim sen oldugunuOlsun şaşırdı kaldı garibim
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay oldu
Ayol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyi
Bu arada @Çiğdem- bn yokken hic yeni bolum yazmamissin bn geldim artik yaziyosun
1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmekOlsun şaşırdı kaldı garibim
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay oldu
Ayol sende her bolumde sezon finali yapiyon1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmek
yazıcam yazıcam 3 bölümcük kaldı zaten 🙂🙂
hahahaha yabancı diziler gibi düşün cnm sezonda zaten 10 bölümü oluyor birde üstelik 4-5 bölüm sonra 3 ay ara veriyorlarAyol sende her bolumde sezon finali yapiyon
Ama sen her bolumden sonra 1 ay ara veriyosunhahahaha yabancı diziler gibi düşün cnm sezonda zaten 10 bölümü oluyor birde üstelik 4-5 bölüm sonra 3 ay ara veriyorlar
Aynen başlat artık1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmek
yazıcam yazıcam 3 bölümcük kaldı zaten 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?