Evet şimdi tertemizsin hep böyle kalSaol banlanmam insallah hosbulduk
Bu arada bnm uyarilarim 0 a döndü dimi ?!
Evet şimdi tertemizsin hep böyle kalSaol banlanmam insallah hosbulduk
Bu arada bnm uyarilarim 0 a döndü dimi ?!
İyi yaptım
Saol lo
çocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seniİyi yaptım![]()
İyi yaptım![]()
Ayol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyiçocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seni![]()
Olsun şaşırdı kaldı garibimçocuğu kandırmaya çalışmıssın ama başından atmış seni![]()
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay olduAyol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyi
Bu arada @Çiğdem- bn yokken hic yeni bolum yazmamissin bn geldim artik yaziyosun
Ama Kız adi vardi yani nerden bileyim sen oldugunuOlsun şaşırdı kaldı garibim
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay oldu![]()
Ayol zaten cuvallamistin Yigit cigdemin zoraki evliligi adiyla yayinlamiyorumki bn diziyi
Bu arada @Çiğdem- bn yokken hic yeni bolum yazmamissin bn geldim artik yaziyosun
1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmekOlsun şaşırdı kaldı garibim
Aynen Çidoş yeni bölüm yaz artık 2 ay oldu![]()
Ayol sende her bolumde sezon finali yapiyon1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmek
yazıcam yazıcam 3 bölümcük kaldı zaten 🙂🙂
hahahaha yabancı diziler gibi düşün cnm sezonda zaten 10 bölümü oluyor birde üstelik 4-5 bölüm sonra 3 ay ara veriyorlarAyol sende her bolumde sezon finali yapiyon![]()
Ama sen her bolumden sonra 1 ay ara veriyosunhahahaha yabancı diziler gibi düşün cnm sezonda zaten 10 bölümü oluyor birde üstelik 4-5 bölüm sonra 3 ay ara veriyorlar![]()
Aynen başlat artık1 ayyy oldu sezon finali gibi düşünün yanı benimde hakkım dinlenmek
yazıcam yazıcam 3 bölümcük kaldı zaten 🙂🙂