Cookies Geri Döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hosgeldin) bende eylul geldi diye benim gibi pek firsatin yok artik foruma girmeye dusunmeye baslamistim)
Yok lo cigdemin zoraki evliligine son gaz devam sen ve @*YıldırıM* i partner yapiyorum 😉

@cookies hosgeldin gerçekte özlemiştim seni :))) bu arada benden hiç bahsetmemissin
Bahsettim ya sevdiklerimin icinde :) hosbulduk
Hoşgeldin. Forum içi davranışlarına daha çok dikkat edersin umarım bundan sonra. :) İyi forumlar. :)
Hosbulduk tesekkurler insallah artik 😉
Bende diyorumki nerelerde bu arkadaş
Ya iste monsioncugum geldim artik 😉

Hoşgeldin forumun neşeli yüzü :D Sen beni Face'den eklemedin mi ne çabuk unutulduk :D

Hoşgeldin kardeşim foruma renk getirdin bide seni bekliyorduk nerde kaldı dedik :) iyi kide geldin beaa özlemişiz ;=)

Hoşgeldin forumun neşeli yüzü :D Sen beni Face'den eklemedin mi ne çabuk unutulduk :D
Aa valla unuttum Özür dilerim [emoji17] [emoji17] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Tesekkurler hosbulduk inşallah devam ederim foruma 2 yil olmadan 3 ban almisim 😉

@batuhankaralar in dedigi gibi ben forumun nesesiyim forum bensiz kötü heyecan yok aksiyon yok bensiz hatta hatta senaryo bolumu bomboş ama ben varken forum neseli forum super 😉
Artık favori üye olmaya çalış :) birde eski konuları uplatma ve gereksiz mesaj yazma :)) işte o zman senin içn çok daha iyi olur )))

Artık favori üye olmaya çalış :) birde eski konuları uplatma ve gereksiz mesaj yazma :)) işte o zman senin içn çok daha iyi olur )))
Ben well known member olarakta mutluyum aslinda hem bni favori yapmazlar bosver yaparlarsa sevinirim dikkatli olamaya calisacagim 😉

:D hadi bakalım
Mrt-o6 da yok artık dizilerinde korkmadan yayinlayabilirsin :F
Allahtan o vampir sirlarini okumadi :kiki: onlari okusaydi bni tamamen banlandi.Ama vampir sirlarini kaldirdim forumdan unutulmustur diye hemde onda boyle sahneler cok oluyor diye :)

Yokluğun belli oluyordu nerelerdesin diye seni @gözlemci ye soruyordum.Tekrardan hoş geldin. Dikkat et bir daha banlanma :)