Cookies Geri Döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,191
Puanı
1,060
Forumdan 36 gün ban aldım ve geri döndüm insallah bi daha forumun düzenini bozmam :)

Bu 36 günde 23939384773 kere Melun ve Melaune kelimelerini babama bile kullandım.
Dersaneye gittim ders çalıştım
@Çiğdem- i dinleyip Vampir gunluklerini izledim bol bol Foruma girdim.
Facebooka girdim facebooktan @Çiğdem- @kvp-medya @halukerogluFOX @EnveR @eros @Yiğitt ve @gözlemci
@batuhankaralar ile konustum.
Whatsapptan @EnveR ile yazistim forumda beni anan 2 kişi vardi @Çiğdem- ve @Yiğitt aslinda darksaal da andı ama o yalnizca favori uye konularina etiketledi beni.
Forumun eksikligini hissetmedim çünkü hep forumdaydim.
Mine Tugayimin resim konusunu unutmussunuz bunun için kırıldım o yüzden yeni resimler eklemeye ben devam edeceğim ayriyetten Kalp hırsızıni bir çoğunuz begenmemiş bende beğenmedim berbatti :(
Bana artik hicran de dizisinin ilk bölümünü izledim ve begenmedim.
Benim adim gültepenin ilk 3 bölümünü izledim ama fazla dizim olduğu için bıraktım.
Kocamin ailesini izliyordum ama Yonca çıktığı için artik izlemeyecegim.
@halukerogluFOX banlanmis burda konuşmadık :(
HAYATIMDAN KESITLER ( 2 TANE)
1)Bugün beden eğitimi vardı ben sınıfın en uzun kişisiydim simdi 4. sü olmuşum kendimi çok kötü hissettim.
2) Dersanedeyken Ela diye biri bana alper bey nasılsınız yazdi.
Ben siz kimsiniz yazinca ben yazarim sizle kitap yazmak istiyorum yurt dışındayım trabzona en yakın zamanda gelecegim sizin wattpaddeki Çiğdemin Zoraki Evliliği hikayenizi okudum ve müthiş buldum dedi. Ben tabi huylanmistim çünkü Wattpaddeki adı "DÜŞMANIMLA EVLENMEK MI? " idi.Ona benim kitap yazamayacagimi gidip başkasını bulmasi gerektiğini söyledim.
Oda aman be Alper sana bunu hiç yakistiramadim ben Yigit dedi şok olmuştum @Yiğitt olduğunu öğrenince.
Bide @halukerogluFOX bana kısa filmde oynamami teklif etti ama kabul etmedim çünkü derslerim var :)

Bu forumda benim gercekten sevdigim ve benide sevdiklerini düşündüğüm @Çiğdem- @pompy @destere @eros @beyazsoy @sokak sanati @sürgünüm @ABAY_06 @kvp-medya @ernkrbyk @EnveR @xemrexxx @*YıldırıM* @Yiğitt
@gözlemci @KayıpSehir @Bully @ufuker @ernkrbyk @MelankoliK
@mrt-06 @gizem ak @vadikızı
@monsion15 @*YıldırıM* @Harunnn60 a selamlarımı gönderiyorum ben geldim ve insallah gitmem :)

Son olarak dizilerimden bahsetmek istiyorum :
Vampir Sırları yayından kaldirildi yani burda yayinlamayacagim ama wattpadde 12. Bölüme kadar yayinlayacagim zaten 12. Bölüm final olacak.

DEVAM EDECEK 2 DIZIM VAR :

1) ÇİĞDEMİN ZORAKI EVLİLİĞİ :
Çiğdem Selimle çok mutluydu ve evlenceklerdi ama Çiğdemin babası Emre onu kumarda Kaan Sönmeze kaptırdı Çiğdem Kaan Sönmezin oğlu Canla evlencek ve Olaylar gelisecek.Arti olarak Canın çekici kardesi Envere kapılacak Çiğdem bakalım neler yapacak ?!
DAHA ACITASYONLU DAHA AKSIYONLU DAHA DRAMATIK BİR ZORAKI EVLİLİK HİKAYESİ GELİYOR :)

2. VE 3. BÖLÜMLERIYLE CUMARTESI FAVORIFORUMUMDA. ..

2) FORUM AŞKIM :
Çiğdem ve desterenin gerçek aşkını anlatacak.
Çiğdemler babasinin kumar borçları nedeniyle Giresundaki bütün her şeylerini kaybedecekler ve Istanbula Cigdemin Abisi Enverin yanına gidecekler gitmeden önce Çiğdem internetten arkadaşlık sitelerine bakarken Favoriforumum.net e üye olur ve @destere adlı biri ona gizemli bir mesaj atar acaba destere ne mesajı atmıştır acaba destere kimdir inmidir cinmidir vampirmidir nefilmidir ?

FORUM AŞKIM YAKINDA FAVORIFORUMUMDA. ..

Ben geldim ve artık inşallah buradayim hepinizi cok seviyorum ben Alper 😉

Son düzenleme:
Benle olan anını burada göreceğimi sanmazdım :F
Güzel işlettim seni ama :F
Hoşgeldin yeniden :)

Hoş geldin.:D Güzel olmuş yazın.:D Bizde seni seviyoruz. Daha dikkatli olursun umarım. Tekrar ban almanı istemem.:X

Hoş geldin. Bu ban işlerine takma canı sıkilan banliyor))

Hoşgeldin tekrar foruma birdaha banlanmazsın umarım dikkat et :)