CW Containment 1. Sezon Yorumları

Kız sen bu diziyi onca kere övdün önerdin daha bugun mu izledin

1. Bölüm

ilk bölüm fena sayılmaz hatta vasatın üstü gibiydi yani izlenir durumda
yukarda @Çiğdem- inde dediği gibi aslında cw nin ergenleri yok daha çok ABC kanalı kıvamında bu arada çiğdem AMC kanalı demiş te aslı ABC kanalı olacak çünkü dizi CW ye göre biraz daha kaliteli AMC ye göre çok daha kalitesiz yani tam ABC kanalına uygun

konusu bilindik bir konu ABD nin atlanta şehrinde komple bir bölgede başlayan virüs salgınını o bölgenin karantina altına alınışını falan konu ediniyor konuda çok böyle orjinal bişey yok ama oyuncuların oyunculuğu daha bir ciddi daha bir inandırıcı duruyor yani CW ye göre daha kaliteli dememin sebebi bu

özellikle öğretmen katie yi sevdim sempatik kadın
ama o da @Çiğdem- in parlağı jake le oynaşacak büyük ihtimal

teresa da güzel bir kız @Harunnn60 onada dikkat et izlerken
en azından bakılacak bişey
ama onuda zenci veledin biri hamile bırakmış kaçırdık gül gibi kızı

onun haricinde FBI ın başındaki at gibi sabine isimli kadını orange is the new black den cezaevi müdiresi olarak hatırlıyorum tam bir attır

boş zamanım olursa arada bir göz atabileceğim bir dizi

@Harunnn60 @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @MEnes @vadikızı @cookies

@destere destan yazıyorsun galiba şuan.
yazdım bile

Kız sen bu diziyi onca kere övdün önerdin daha bugun mu izledin
sözkonusu CW olunca önce övüp sonra izliyor

Sen bile övdüysen bunu izleme takvimimi öne çekme zamanı gelmiştir. İyi ve kötü yorumlar havada ucusuyor. Gerçek cw izleyicisi olarak mudahale etme vaktim geldi
forumun kahramanı bu gece iş başında

Sen bile övdüysen bunu izleme takvimimi öne çekme zamanı gelmiştir. İyi ve kötü yorumlar havada ucusuyor. Gerçek cw izleyicisi olarak mudahale etme vaktim geldi
forumun kahramanı bu gece iş başında
tam bir övgü değildi

hatta övermiş gibi yaparken sizin CW kanalını ardarda yerden yere çaldım dikkat edersen
yani sırf işin o kısmı bile heyecan vericiydi yorum yaparken
))

@Çiğdem- @xemrexxx Evet bu AMC'ye uygun lafı çok mantıksız bence. AMC'nin sanki full zombili dizileri varmış gibi.
@destere 'ye katılıyorum ABC daha uygun.
CW de zombili dizi yokmu peki @Çiğdem- e bunu sormak lazım
bayılarak izlediği izombie dizisi CW de değilmi
)

evet AMC genel anlamda çok kaliteli diziler yayınlıyor ama arada bir bu kalitesini bozuyor mesela fear li dizi AMC ye yakışmayan bir dizi

TWD ve Breaking bad gibi kaliteleri yayınlayan kanalın fearr kolking li dizilerle işi olmaması lazım

Nedir bunun günahı.
Neciymiş, neyin fesiymiş.

Mad Men'i unuttun. Ayrıca sen en çok dizilerini izlediğin kanal AMC'ydi hatırlarsan.
Fear konusunda düşüncemi biliyorsun.

AMC'm canım AMC'm.
@Forumdash

Nedir bunun günahı.
Neciymiş, neyin fesiymiş.
kimin günahı fearli diziyimi diyorsun yoksa @Çiğdem- in günahlarındanmı bahsediyorsun
)

Mad Men'i unuttun. Ayrıca sen en çok dizilerini izlediğin kanal AMC'ydi hatırlarsan.
Fear konusunda düşüncemi biliyorsun.

AMC'm canım AMC'm.
@Forumdash
unutmadım sadece örnek verirken forumca bilinenleri saydım
mad men forumda nerdeyse sadece bana ait olan bir diziydi
harikaydı ama forum tarafından sevilecek bir dizi olmadı o bana özel

Genel olarak diziden bahsettim, alıntıyı yanlış yerde yapmışım.

Fear'ı neden bu kadar gıcık oldun anlamadım.
Sen o zaman forumda da yoktun.
Hayır seni biliyorum birisinin düşüncesi ile hareket etmezsin. Hani birisi diziyi kötülese diyeceğim ama sen öyle değilsin.
Cidden anlam veremedim.

Genel olarak diziden bahsettim, alıntıyı yanlış yerde yapmışım.

aniden günahtan olaya girince dedim kimin günahı çok olabilir olsa olsa @Çiğdem- dir
sabahtan akşama kadar oklavasını milletin başında patlatıyor onların hepsi günah hanesine yazılıyor

izombie den pratik yaptım çakmalardan bir taneyi zor kaldırıyorum
aynı dizinin iki tane çakmasını kaldıracak durumda değilim
)

Peki
Düşüncelere saygılıyız.

Bu diziyi izleyeceğim ama konusu çok ilgimi çekti.

Tabi dediğin şeyin olabilitesi var şimdi düşününce.
Ama lafın gelişi kullanılır ya nedir günahımız diye o bağlamdaydı.
Diziyi inceledim de tarzıma uymuyor gibi. Hele ki şu ara çok yoğun program bekliyor beni. Hem filmler hem Vikings bir de diğer diziler derken gündem çok kalabalık.

Peki
Düşüncelere saygılıyız.

Bu diziyi izleyeceğim ama konusu çok ilgimi çekti.

ben seni izledin diye biliyorum oysa aceleci olan @xemrexxx ymiş o da kalaylayıp kaçmış regl ına

senle çiğdemse izlemeden kırk kişiyi davet ettiniz konu açtırdınız ama kendiniz tenezül edip yanaşmamışsınız diziye

tarzlar bazen deliniyor
bende zamanında bu bana uzak bu uymuyor diyordumda bazen yokluktan bazense gerçekten tarzına aykırı dahi olsa bir yerden yakalıyor dizi ve bırakamıyorsun
)

tarzlar bazen deliniyor
bende zamanında bu bana uzak bu uymuyor diyordumda bazen yokluktan bazense gerçekten tarzına aykırı dahi olsa bir yerden yakalıyor dizi ve bırakamıyorsun
)
Hadi hadi bırak şimdi.
Yine kimi gördün, hangi güzele vuruldun.