CW Containment 1. Sezon Yorumları

ama supernatural 11 sezon vampir diaries 7 (b) sezon :A

ama sen izlemedin carrie yi .ss
hangi kanaldaydı cw deydiyse izlememem normal :)

Şu kısım dikkatimi çekti yoksa hiç bulaşmam. :F TWD'de Atlanta'da geçiyor. :F
the 100 ünde öyle ilginç bir konusu vardı onun için başlamıştım sadece 20 dakika tahammül ettim :) burdada salgını bir grup ergen çiftleşerek önlemeye çalışıyorsa dizi foktan demektir :)

diziyi sevmiş işte ayoll devam edicek yanı sırf gıcıklık olsun diye kötü yorum yapıyor
:F:F:F
senin için sorun yok cw her diziye en az 1 memeli oğlan koyuyor seni bağlamak için burada da şu var :F
Containment%2B-%2BFirst%2BLook%2BPromotional%2BPhoto%2Bof%2BChris%2BWood.jpg

kuru i,ftira cw nin güzel olan dizilerini izledim yani kaliteli demek istedim bak başrolde şunlar olan 6 diziyi de izledim ama senin memeli oğlanlı diziler tırt hep :A bak @destere @Doğu @Harunnn60 @sürgünüm @cookies de bana katılır bu konuda sorun senin dizilerde :A @Forumdash katılmaz o da sen ve @vadikızı gibi sert meme seviyor.ss
Ekli dosyayı görüntüle 50090 Ekli dosyayı görüntüle 50091 Ekli dosyayı görüntüle 50092 Ekli dosyayı görüntüle 50093 Ekli dosyayı görüntüle 50094 Ekli dosyayı görüntüle 50095

emre ne diyosun senn ne sert memesi yahuu:F:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki:

the 100 ünde öyle ilginç bir konusu vardı onun için başlamıştım sadece 20 dakika tahammül ettim :) burdada salgını bir grup ergen çiftleşerek önlemeye çalışıyorsa dizi foktan demektir :)
cw ama kaliteli cw dizilerinden türk kanalları gibi düşün misal star tv pazartesi hazal ve cansu perşembe beroş ve dilruboş cuma kuru kız var ama diğer günler tırt cw de öyle çoğunluk tırt ama arada iyi işler de var:A

@Çiğdem- sen bile hatırlamadığına göre gerçekte kötü bir diziymiş. :A
o işte cnm dizinin adını unuttumda lucifer dizisiydi oda ama cwdeki lucifer tutmamıştı 2-3 bölüme bitmişti sanırım yada 4.bölümde :F:F:F

bu dizi twd andırıyor zaten olay orada geçiyor salgın falan sadece zombi yok okadar
:F:F:F

Ne tepkisi yahu :D Reytingi baya azdı :F Reyting olsa CW konuyu takar mı hiç :F
O diziyi hatırlıyorum sanırım dizi konusu tepki çektiği için dizi iptal olmuştu bir haberde okumuştum:)
ay anla işte sert meme @Çiğdem- in jensenı yumuşak olan da @destere nin beroşu.ss
1.bölümü izledim ayy vlla dizi amc kanalından fırlamış gibi ayoll ne oyuncuların fizikleri ne dizinin konusu hiçbiri cw e uygun değil amc kanalında yer kalmadıda onların dizisinimi yayınlıyoruz anlamadım hahaha @Forumdash :F:F:F
@Harunnn60 ve @destere bile sevecek bu diziyi ilk bölüme mutlaka bak @destere :F
dizinin ağır bir konusu var ve bölümde gayet ciddi ve az ağır bir bölümdü ilk bölüm zaman atmaları biraz kafa karıştırabilir ama olay anlatımları geçiş bölümleri geçsin 2.bölümle birlikte dizi açılır diye düşünüyorum ilk bölümüde genel olarak beğendim ve çok iyi bir konusu var dizinin oyuncularda gayet iyi dominion dizisinden michael bu dizide doktor olmuş @xemrexxx tanıdınmı :F:F:F

1.bölümü izledim ayy vlla dizi amc kanalından fırlamış gibi ayoll ne oyuncuların fizikleri ne dizinin konusu hiçbiri cw e uygun değil amc kanalında yer kalmadıda onların dizisinimi yayınlıyoruz anlamadım hahaha @Forumdash :F:F:F
@Harunnn60 ve @destere bile sevecek bu diziyi ilk bölüme mutlaka bak @destere :F
dizinin ağır bir konusu var ve bölümde gayet ciddi ve az ağır bir bölümdü ilk bölüm zaman atmaları biraz kafa karıştırabilir ama olay anlatımları geçiş bölümleri geçsin 2.bölümle birlikte dizi açılır diye düşünüyorum ilk bölümüde genel olarak beğendim ve çok iyi bir konusu var dizinin oyuncularda gayet iyi dominion dizisinden michael bu dizide doktor olmuş @xemrexxx tanıdınmı :F:F:F
tipi bir yerden tanıdı kgeliyordu ama kanatları olmayınca çıkaramadım :F

Sanki pek memnun kalmamışsında sırf CW'de yayınlandığı için izlemişsin gibi duruyor. :D

Sanki pek memnun kalmamışsında sırf CW'de yayınlandığı için izlemişsin gibi duruyor. :D
amc dizisi gibi olmuş senin tarzına daha uygun yapmışlar cw de daha doğa üstü şeyler yakısıyor bence yanı kanal ciddi bir işe el atmış bu sefer reytingte gayet iyi başladık şöyle söyliyeyim fear walking deadan daha güzel bir dizi diyebiliyorum daha 1.bölümden:F

amc dizisi gibi olmuş senin tarzına daha uygun yapmışlar cw de daha doğa üstü şeyler yakısıyor bence yanı kanal ciddi bir işe el atmış bu sefer reytingte gayet iyi başladık şöyle söyliyeyim fear walking deadan daha güzel bir dizi diyebiliyorum daha 1.bölümden:F
Bu gece bakacağım. :D
Fear'ı bıraktın mı sen. :T: