NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

3x13

Yine bomboş bir bölümdü. Sıkıcıydı, gülümsetmedi bile.

IMDb'ye göre bir sonraki bölüm baya iyiymiş 9.1 almış inşallah iyidir son birkaç bölüm iyi gitmiyor çünkü.

5/10

3x13

18 dakika drama dizisi gibi idi neredeyse.

Jeff'in olay tutmadı, annie olmasa kapatırdım gerçi oda birşey yapmadı ama olsun kendi yeter.

Bence senaryo iyiydi fakat uygulama kötü olmuş, britta'nın olay inandırıcı değil ve oradaki olay da kötü bir fikirdi zaten.

3 farklı olaydan 3'te 3 başarısızlık, kötü bir bölüm diye yorumluyorum.

Son 2 dakika bence iyiydi,fakat bişiler yapıpı bitirmelilerdi, devam etse ne olacak.

3x14

Daha önce bu dizinin böyle işleri başardığını biliyorduk zaten, ingilizce altyazı ile izlediğimden beri adam akıllı güzelemedim pek komedi tadı vermedi bana bu bölüm.

Diziye komedi değilde başka yönden baksam harika bir bölümdü. Pek yazacak birşey bulamadım aslıdna bu bölümle ilgili.

3x14

Bölüm yüksek puan alınca, bir de başında çok iyi bir hava yaratılınca paintball bölümleri gibi efsane bir bölüm geliyor diye düşündüm ama maalesef alakası yoktu.

Sadece bölüme giriş çok farklıydı, bence çok çok iyiydi ama bölüm geneli için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

Açıkçası dizinin gidişatı tatmin edici olmaktan çok uzak. İlk sezonda şimdiki gibi arka arkaya vasat bölümler gelmiş olsa diziyi bırakma kararı alırdım büyük ihtimal ama şimdi bu kadar bölüm izlemişim yarıda bırakmayım diye izliyorum resmen.

6/10

3x14

Çok iyi bir bölüm değildi. Sıkıldığım yerler vardı ama 1-2 yerde de güldürdü

6/10

3x15

Ortalama bir bölümdü.

Jeff'in kıskançlığı iyiydi

Pierce ve Chang'in kanka halleri güldürdü

6/10

3x15

Bu sefer beğendim, son zamanlardaki en iyi bölüm bile olabilir.

Hem öyle çok abartı yoktu hem de hikaye güzeldi.

Yalnız Jeff'in Shirley ile olan sahneleri sıkıcıydı bence.

Pierce ile Chang iyilerdi.

Annie & Britta ikilisi de iyilerdi.

7/10

3x15

Annie'ye olan sevgim daha da arttı.
2 noktada sesli güldürdü, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim dizide.

Chang'in sesi eskisi gibi değil, bir etkiside yok bence.
Britta olayını çok uzattılar.

Ve birde abed'in 1. sezonda ki gibi olması lazım, bunu gerçekleştirmek zor değil. Abed etkisiz oyuncu şuan.

Abed'in bence durumu iyiydi bu bölümde. Abed'i çok önplana çıkarınca saçmalamaları muhtemel oluyor. Böyle yer yer eğlendiriyor. Bu bölümde de filme takıntılı kalması gülümsetti zaman zaman.

Abed'in bence durumu iyiydi bu bölümde. Abed'i çok önplana çıkarınca saçmalamaları muhtemel oluyor. Böyle yer yer eğlendiriyor. Bu bölümde de filme takıntılı kalması gülümsetti zaman zaman.

Bilmiyorum beni tatmin etmiyor.

Bu arada sürekli bu troy için bu sezon sürekli havalandırma olayını tanıttılar 6 bölüm kaldı ve halen ortada birşey yok. Haftaya cuma sezonu kapıyoruz.

Bilmiyorum beni tatmin etmiyor.

Bu arada sürekli bu troy için bu sezon sürekli havalandırma olayını tanıttılar 6 bölüm kaldı ve halen ortada birşey yok. Haftaya cuma sezonu kapıyoruz.
Cidden o havalandırma mevzusu da çok uzadı. Büyük ihtimal ona özel bir bölüm olacaktır. John Goodman'ı da şaka maka kadrolu konuk oyuncu yapmışlar çok sık çıkıyor.

Cidden o havalandırma mevzusu da çok uzadı. Büyük ihtimal ona özel bir bölüm olacaktır. John Goodman'ı da şaka maka kadrolu konuk oyuncu yapmışlar çok sık çıkıyor.
Belki alırlar önümüzde ki sezon, bizim başkanın yerine geçer.
Sonra chang tekrar öğretmen olur felan filan. Bu sene hiç derste görmedik bizim grubu.

Belki alırlar önümüzde ki sezon, bizim başkanın yerine geçer.
Sonra chang tekrar öğretmen olur felan filan. Bu sene hiç derste görmedik bizim grubu.
Yok ya sanmam. Hele Chang'in tekrar öğretmen olması tuhaf olur.

Bu seneki öğretmen ile az bölüm için anlaşmışlardır büyük ihtimal. O adam da baya iyi oyuncu ve galiba bu sezonun olduğu sırada Boardwalk Empire'da da oynuyordu. Yine de ne olursa olsun bir üniversite dizisinin daha çok ders üzerinde olması lazım.

3x16

Çok iyi bir bölümdü bence.
Annie'nin üzerine oynanmış ve başarılı olunmuş, troy britta olayı sadece geçiştirmelik olarak kullanılmış, saçmalamamışlar bu sefer, karakterler abed'in tip gibi davranıp başarılı olmuşlar.
Ben beğendim bu bölümü.

3x16

Bence yine saçma ve sıkıcı bir bölümdü. Abed'i çok gösterdikleri zaman saçmalıyorlar.

Güldüren bi yerde yoktu zaten

Annie'nin güzel yüzü hatrına
5/10

3x16

Baya farklı bir bölümdü. Pek sevmedim aslında konuyu ama yer yer iyiydi, yer yerse sıkıcıydı.

6/10

3x17

Yarın ve muhtemelen öbür gün izleyemeyeceğim için bugün bir bölüm izledim.

Bölümün başı çok iyiydi. Jenerik harika olmuş.
Kesin bir diziye gönderme yapıyorlar dedim ki bölümün sonunda Law & Order yapımcısının adı yazdı. (Tanımıyordum googlelayıp öğrendim tabii ki.
)

Beklentiyi yükselttiler ama bölüm geneli çok da iyi değildi bence.

Sonu şaşırtıcıydı sitcomlarda ölümlere hiç alışık değiliz. 😱
😱

6/10

3x17

İdare eder bir bölümdü.

Troy ve Abed'in polislik halleri güldürdü

6/10