İzlemiyormuşuz haftasonları, ben bir bölüm geride kalmıştım iyi oldu.
Şuan aktif olarak izlediğim bir bu dizi vardı işte.İzlemiyormuşuz haftasonları, ben bir bölüm geride kalmıştım iyi oldu.
İzlediğin başka hangi komedi dizileri vardı senin?
2-3 ay de onlara.Şuan aktif olarak izlediğim bir bu dizi vardı işte.Genel olarak dizi arayışlarına giricektim, bir haftadır aklımda.
Hayırdır, fikrin mi var.
Edit: Supernaturel ve TWD'nin de başlaması yakın gibi, 1-2 ayları var sanırım.
HIMYM 2 sezonunu izlemiştim, gündemde olan bir film için geç kaldım devam etmem imkansız gibi birşey, TBBT'yi beğenmedim, ya da yeteri kadar izledim diyelim.2-3 ay de onlara.
Pasif de olur genel sordum daha çok HIMYM, TBBT falan izledin mi hiç? Birkaç komedi önerim olabilir.
Eyvah TBBT beğenmediysen komedi beğendirmemiz zor, komedi izleyen biri daha kazandık diye seviniyordum.HIMYM 2 sezonunu izlemiştim, gündemde olan bir film için geç kaldım devam etmem imkansız gibi birşey, TBBT'yi beğenmedim, ya da yeteri kadar izledim diyelim.
Yaklaşık bitenlerle beraber 10 tane dizi bitirmişimdir, 4-5 tanesi devam ediyor şuanda. Bilim kurgu izliyorum daha çok, Community'nin yanına 1 komedi daha eklediğimde etiketlerim seni.
Aslında benim olayım şu galiba, ben daha çok diziye kişisel olarak bağlanmak istiyorum ama zamanında okadar büyük bir zorlamayla izleyince, 10-15 bölümü izledim ara verdim, aradan sonrada bir daha başlamam böyle bir huyum var.Eyvah TBBT beğenmediysen komedi beğendirmemiz zor, komedi izleyen biri daha kazandık diye seviniyordum.
Yine de az bölümlü iki komedi önereyim ben. Birincisi Brooklyn Nine-Nine. Polisiye komedi ama daha çok polis ofisinde geçiyor yani polisiyeyle çok da alakalı değil.İkincisi de Silicon Valley. Yazılımcı bir grup arkadaşın maceralarını konu alıyor 8 bölüm sadece. Bilgisayar mühendisliği okumandan dolayı senin de ilgini çekme şansı yüksek.
10-15 bölüm tam ısınma döneminde bırakmışsın. Bıraktıktan sonra başlamama ilginçmiş. TWD'yi de bıraktın sayılır şimdi zorunlu da olsa.Aslında benim olayım şu galiba, ben daha çok diziye kişisel olarak bağlanmak istiyorum ama zamanında okadar büyük bir zorlamayla izleyince, 10-15 bölümü izledim ara verdim, aradan sonrada bir daha başlamam böyle bir huyum var.Beğenmedim demeyelimde yetti yani izlediğim bölümler.
Supernatural vardı 8. sezonu vardı başladım fakat HIMYM'yi kontrol altına almak okadar kolay değildi ve şuan sonunu biliyorum, hatta sonunu beğenilmediğinden dolayı değiştirildiğini biliyorum.
Kolay kolay komedi filmlerini harcamam, önerdiklerini incelerim. )
Ben bırakmadım ki yeni sezonu bekliyoruz.10-15 bölüm tam ısınma döneminde bırakmışsın. Bıraktıktan sonra başlamama ilginçmiş. TWD'yi de bıraktın sayılır şimdi zorunlu da olsa.
Tamam da yani izlemiyorsun anlamında.Ben bırakmadım ki yeni sezonu bekliyoruz.
Onu burada ki ekiple izliyordum, onuda mı bıraktın gibi birşey mi sormaya çalıştın.Tamam da yani izlemiyorsun anlamında.Neyse saçma benzetme oldu boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?