NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

3x5

Sıkıcı bir bölümdü. Bölüm boyu hiç gülmedim neredeyse.

5/10

3x5

Güzel bölümdü, hikayelerin bazıları gayet eğlenceliydi.

En komiği Shirley'nin hikayesiydi.

En iyisi ise Annie ve tabii ki Troy'un.

8/10

Bir süre foruma girmedim, 1 mesajda topluca yazayım.

Öncelikle, dizi bitmiş gibi geliyor bana, böyle devam ederse yarıda bile bırakabilirim. Bazı bölümlerin güzel diyeceğim, önceki bölümlerden dolayı..

3x3
Tek kelimeyle rezalet bir bölümdü, 3 senenin belki de en berbat en izlenilmez bölümü bile denilebilir.

3x4
Timelines kurgusu, özgün ve gayet iyidi, bu bölüme harika bile diyebilirim 3. bölümü gördükten sonra. Community ruhu tamamiyle gitmiş fakat başka yerden bakarsak gerçekten güzel bir bölümdü.

3x5
Bu kadronun böyle işlerde başarılı olduğunu zaten biliyoruz fakat istediğim şeyi alamadım, kadroda senarist nasıl bir eleştiri aldı bilmiyorum ama Jeff'i öyle bir kısmıştı genelde o ileri çıkardı, jeff yok ortalarda bu sezon. Pierce'de 2. sezonun sonlarında çok iyi işler yapmıştı oda yok. Herkese eşit şeyler verip birşeyler alamıyoruz bence.

3x6
Ve biraz olsun eskiye dönüş, beğendiğim bir bölüm. Çok alanda geçen bir kaç hikaye gayette güzeldi.

Jeff ağzını kısması lazım, adamı öldürdü.
Pierce'in neden bu şekilde olduğunu anlatan güzel bir bölümdü, kilise sahnesinde Britta'nın saçları çok iyi olmuştu değiştirmesin, 30 yaş sendromunda geziyordu sanki uzun süredir.

3x6

Sevmedim bölümü iki hikaye de sıkıcıydı bence.

Sadece şu çok iyiydi:

Jeff'in Pierce'ın babası için "numara yapıyor" gibisinden bir şeyler söyledikten sonra cenaze sahnesine geçilmesi süperdi, sesli güldürdü.

6/10

İzlemiyormuşuz haftasonları, ben bir bölüm geride kalmıştım iyi oldu.

İzlediğin başka hangi komedi dizileri vardı senin?
Şuan aktif olarak izlediğim bir bu dizi vardı işte.
Genel olarak dizi arayışlarına giricektim, bir haftadır aklımda.

Hayırdır, fikrin mi var.

Edit: Supernaturel ve TWD'nin de başlaması yakın gibi, 1-2 ayları var sanırım.

2-3 ay de onlara.

Pasif de olur genel sordum daha çok HIMYM, TBBT falan izledin mi hiç? Birkaç komedi önerim olabilir.

2-3 ay de onlara.

Pasif de olur genel sordum daha çok HIMYM, TBBT falan izledin mi hiç? Birkaç komedi önerim olabilir.
HIMYM 2 sezonunu izlemiştim, gündemde olan bir film için geç kaldım devam etmem imkansız gibi birşey, TBBT'yi beğenmedim, ya da yeteri kadar izledim diyelim.

Yaklaşık bitenlerle beraber 10 tane dizi bitirmişimdir, 4-5 tanesi devam ediyor şuanda. Bilim kurgu izliyorum daha çok, Community'nin yanına 1 komedi daha eklediğimde etiketlerim seni.

Eyvah TBBT beğenmediysen komedi beğendirmemiz zor, komedi izleyen biri daha kazandık diye seviniyordum.

Yine de az bölümlü iki komedi önereyim ben. Birincisi Brooklyn Nine-Nine. Polisiye komedi ama daha çok polis ofisinde geçiyor yani polisiyeyle çok da alakalı değil.
İkincisi de Silicon Valley. Yazılımcı bir grup arkadaşın maceralarını konu alıyor 8 bölüm sadece. Bilgisayar mühendisliği okumandan dolayı senin de ilgini çekme şansı yüksek.

Aslında benim olayım şu galiba, ben daha çok diziye kişisel olarak bağlanmak istiyorum ama zamanında okadar büyük bir zorlamayla izleyince, 10-15 bölümü izledim ara verdim, aradan sonrada bir daha başlamam böyle bir huyum var.
Beğenmedim demeyelimde yetti yani izlediğim bölümler.

Supernatural vardı 8. sezonu vardı başladım fakat HIMYM'yi kontrol altına almak okadar kolay değildi ve şuan sonunu biliyorum, hatta sonunu beğenilmediğinden dolayı değiştirildiğini biliyorum.

Kolay kolay komedi filmlerini harcamam, önerdiklerini incelerim. )

10-15 bölüm tam ısınma döneminde bırakmışsın. Bıraktıktan sonra başlamama ilginçmiş. TWD'yi de bıraktın sayılır şimdi zorunlu da olsa.

Tamam da yani izlemiyorsun anlamında.
Neyse saçma benzetme oldu boşver.
Onu burada ki ekiple izliyordum, onuda mı bıraktın gibi birşey mi sormaya çalıştın.

O diziyi neredeyse saatini bekledim diyebilirim, Got, Supernatural de dahil, bunlar benim kupa 3'lüm gibi felan okuldan gelip indirirdim direk.
Sektör sağolsun saatler içinde geliyor hemen.

Edit1: Şimdi anladım, yemekten kalkınca şeker tam düzelmemiş.

3x7

Orta düzey bölümdü ne çok iyiydi ne de kötüydü.

Jeff sonda şaşırttı.

Troy - Abed ikilisi eğlenceliydi her zamanki gibi. Hashtag olayı güzeldi.

Bu arada Annie bu bölüm ayrı bir güzeldi sanki.

7/10

3x7

Sahalarda görmek istediğim Community buydu. Sevindirdi sabah sabah.

Britta'nın hareketlerini 3. sezon çok kötü değiştirmişler, eski brittayı istiyorum. 3. sezon en çok Annie'ye yaramış, çok güzeldi bu bölüm fakat bir ilk sezonun ortasında bir hali vardı o hala favorim, ilk defa o şekilde giyinip saçlarını değişik toplamış, 6 bölümdür Annie üzerinde durulmadı, bu bölüm daha bir aktifti. Jeff'in sahneleride biraz olsun iyileştirilmiş. Ben harika buldum bu bölümü. Pierce'ın sahnelerine güldüm, ihtiyacım vardı çok standart, beklendik olsa dahi..

3x7

Güzel bir bölümdü.

Pierce'in hayali ve Annie'yi öpmeye çalışması güldürdü

Jeff reyiz Dekanla karşılaştığındaki hali acayip karizmaydı ya

7/10

3x8

Güzel komik bir bölümdü. Karakterlerin değişimleride iyiydi

Dekan'ın birden kendini gerçek yönetmen sanması iyiydi

Pierce'in karavan isteyip havalara girmesi ve reklamda oynayamaması

8/10