NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

2x11'i izledim.

Çok ilginç bir fikre imza atmışlar ama senaryo çok kötüydü bence. :( Kapatmamak için zor tuttum kendimi resmen. :(

Başarılı animasyonların hatrına:

3/10

2x11'i izledim.

İlk defa bu kadar uzun süre anime izledim. Senaryo kötüydü bencede, Abed'in hayal dünyasıda bayaa genişmiş :D

Jeff animasyonken bile havalıydı reyiz :D

5/10

2x12'yi izledim.

Ortalama bir bölümdü. Chang güldürdü bu bölüm :D Jeff reyiz koşa koşa giderken Annie'ye gidiyo sandım ama yanılttı :D

Abed'in Changle konuşurken takıldığı sahne iyiydi :D

7/10

2x13'ü de izledim bugünden. :D

Pierce bu bölüm öne çıktı. Ama bölümün asıl yıldızı sonradan parlayan Chang'ti. :D Gerçekten çok iyi toparladı durumu. :D Gerçekten iyi sahneydi, genel olarak pek iyi bölüm olmamasına rağmen o sahnenin hatrına:

7/10

2x13'ü izledim.

İyi bir bölümdü. Jeff'in mesajının yanlış yere gitmesi ve çocuğa sussun diye verdiği şey güldürdü :D Dekan'da Jeff'e aşık heralde :D

Chang reyiz güldürdü yine, keşke daha çok görünse :D

7/10

2x14'ü izledim.

Ortalama bir bölümdü. Pierce'in halleri güldürdü :D Britta'nın garsonun ölümüne gerçekten üzülmesi iyiydi :D Oyun için en çok heyecanlanan Chang'in ilk ölmeside güldürdü :D

7/10

2x15'i izledim.

Güzel bir bölümdü. Başlangıçta Troy ve Abed'in konuşmaları iyiydi :D Troy'un kitabı olayım beni çevirsin filan dediği yer sesli güldürdü :D

Britta ve Page'in malum sahnesi iyiydi oyşşş :D

Chang'in haline acıdım ya :D Jeff'in kucağında içeri almasıda güldürdü :D

8.5/10

Dün izledim bölümleri ama yazmayı unutmuşum. :D

2x14

IMDb'de 9.2 ile dizinin en iyi bölümleri arasına girmiş ama ben hiç sevemedim. Bazı yerler güzeldi ama genel olarak sıkıldım.

4/10

2x15

Bu bölüm iyiydi genel olarak.

Troy ve Abed'in arkadaşlığı gibi arkadaşlık zor bulunur. Helal olsun Troy'a. :):)

Britta'nın sahneleri çok iyiydi. :D

Chang'in durumu kötüydü. :( İkisi mi kalacaklar acaba artık? :D

7/10

2x16'yı izledim.

Değişik bir bölümdü, genel olarak vasat olsada 1-2 yerde güldürdü :D

5/10

2x16

Yine değişik olsun demişler ama birkaç güldüren yer dışında vasattı. :(

Bu arada genelde dizinin en komik sahnesi en son sahnesi oluyor. :D

5/10

2x17'yi izledim.

Güzel bölümdü. Abed ve Troy iyiydi gerçekten :D Jeff reyiz acayip karizma ya :D

7/10

2x18

İyi sayılabilecek bir bölümdü.

Chang bölümün yıldızıydı. Özellikle evlat edileceğini sandığında güldürdü. :D

Ama Troy, Abed, Britta üçlüsünün konusunu sevmedim. :(

6/10

2x18'i izledim.

Güzel bir bölümdü. Chang bence de bölümün yıldızıydı :D Evlat edileceğini sandığı sahnede sesli güldürdü :D Shirley'in Jeff'e kağıtları verirken Chang'in etrafında döndüğü yerde güldürdü :D

6/10

2x19'u izledim.

Yine değişik bir bölümdü. Pek sıkılmadım izlerken ama gülmedimde. Sadece son sahnede Troy'un hali güldürdü :D

6/10

2x19

Bölümün konusu çok iyiydi. Pulp Fiction taklitleri süperdi. Ama sıkıcıydı bölüm ve sıkıldıktan sonra bunlar pek anlam ifade etmiyor. :( Abed ve Jeff'in sahnesini çok uzatmışlar. (Sonu güzeldi ve beklemiyordum, aslında beklemeliydim de neyse. :D)

6/10

2x20'yi dün izledim ama yorum yapmayı unutmuşum :D

Vasat bir bölümdü bence de. Sadece Troy'un hikaye uydurduktan sonra Britta'nın kendisine ilgi göstermesiyle hikayeyi devam ettirmesi güldürdü :D Jeff'in de kızı ayarlayamaması güldürdü :D

6/10

2x21'i izledim

İyi bir bölümdü bence. Özellikle Jeff'in bedava Iphone dağıtıyorlar dediği ve bir adım öne çıkıyormuş gibi yapıp çıkmadığı sahneler güldürdü :D

Onun sışında güldüğüm 1-2 sahne daha vardı :D

7/10