NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

2x21

Sezonun en iyi bölümüydü belki de. :D İlk kez hangi sahnelerde güldüğümü hatırlayamayacak kadar güldüren sahne vardı. :D

Özellikle Abed ile Pierce'ın şarkılı sahnelerinde sesli güldüm. Harikaydı. :D

Sezon finali gibi bir bölümdü. İlginç bir fikirmiş dizide geçmeyen sahnelerden flashbackler yapmak. :):)

8/10

2x22'yi izledim.

Güzel bir bölümdü.
Shirley doğurdu sonunda :D Bebek keşke Chang'in olsaydı daha çok malzeme çıkardı ordan :D

7/10

Moderatörün son düzenlenenleri:
2x22

İyi bölümdü, pek komik sahne yoktu ama eğlenceliydi. :)

Bebeğin Chang'in olmadığını nasıl anladılar hemen illa çekik gözlü mü olması lazım? (b)

7/10

2x23'ü izledim.

Süper bölümdü bence :D Geçen sezonda Paintball bölümü vardı ama bu bölüm daha iyi olmuş :D Bayada ciddiye alıyorlar oyunu, gerçi 100 bin dolarlık ödül olsa bende ciddiye alırdım :D sezon finalide bu bölümün devamı gibi olacak anlaşılan :D

9/10

2x23

Dizinin şu ana kadarki en iyi bölümü bence paintball bölümüydü. Bu bölüm de onun kadar olmasa da yine süperdi. :D

Özellikle Annie süperdi, bölümün yıldızıydı. :D

Josh Holloway'i de konuk olarak görmek güzeldi. Sıradaki bölüm devamı olacak çok da güzel olacak muhtemelen. :D

Bu sezonun şu ana kadar en iyisiydi.

9/10

@OzaN @cevaa ikinizin de düşük verdiğiniz bayağı çok bölümler olmuş. Niye bırakmıyorsunuz diziyi? :D Böylece aralıksız It's Always Sunny in Philadelphia izleyebiliriz. :D

@OzaN @cevaa ikinizin de düşük verdiğiniz bayağı çok bölümler olmuş. Niye bırakmıyorsunuz diziyi? :D Böylece aralıksız It's Always Sunny in Philadelphia izleyebiliriz. :D
Yüksek verdiğimiz de çok bölüm var? :D Diziyi seviyorum ben genel olarak, bazı bölümlerini hiç sevmesem de. :D

Aralıksız izleyeceğiz de ne olacak ki özleye özleye daha iyi. İstesek 2-3 ayda biter It's Always Sunny in Philadelphia ama uzun vadeye yaymak çok daha iyi. :):)

Yüksek verdiğimiz de çok bölüm var? :D Diziyi seviyorum ben genel olarak, bazı bölümlerini hiç sevmesem de. :D

Aralıksız izleyeceğiz de ne olacak ki özleye özleye daha iyi. İstesek 2-3 ayda biter It's Always Sunny in Philadelphia ama uzun vadeye yaymak çok daha iyi. :):)

O kadar çok yok yüksek verdiğiniz. :D

Çok da uzun yaymaya gerek yok. Dizi devam ediyor sonuçta. :D

2x24'ü izledim.

Süper bir bölümdü yine :D Jeff'in hücum diyip vurulduktan sonra ben çıktım dediği yer sesli güldürdü :D Abedle Annie olayı iyiydi şansı adammış Abed reyiz :D

Pierce kazandı bu sefer ama sonu kötü oldu, inşallah gruba döner tekrar :D

9/10

2x24 (Sezon Finali)

Bir önceki bölümden devam ettiler yine. İyi Kötü Çirkin'den Star Wars'a dönmeleri iyiydi ama western konseptini daha çok beğenmiştim. :D

Senaristler her sezon finalinde Annie'yi başka biriyle öpüştürecekler herhalde. :D

Pierce'ın kazanması iyiydi ama sonu ilginçti. Gruba dönecektir herhalde de sezon başında yine konu çıkaracaklar herhalde oradan. :D

Yine sezonun en iyi bölümlerindendi. Paintball bu diziye çok yakışıyor. :D

Bu arada bizim dekan (Greendale'in dekanı) tek çatlak dekan değilmiş onu anladık. :D

9/10

Sezon karnesi:

2 bölüm 9 puan
6 bölüm 8 puan
5 bölüm 7 puan
6 bölüm 6 puan
2 bölüm 5 puan
2 bölüm 4 puan
1 bölüm 3 puan

Şu ana kadar ki en dalgalı dizi sezonlarından biriydi herhalde. Dip yaptığı da çok bölüm vardı zirve yaptığı bölümler de vardı.

Diziyi seviyorum ama biraz abartıldığını düşünüyorum 8.7 IMDb puanıyla. The Big Bang Theory, Modern Family gibi dizilerle aynı kefeye koymak yanlış olur bence. :)

2. sezon puanım: 7/10

2x6

Sezonun bana göre berbat geçen ilk 5 bölümünden sonra harika bir dönüş oldu. Zombi konsepti yaratıcı ve iyi uygulanan bir bölüm olmuş. :)

Chang o anda bile Shirley ile ilgili ses kaydı yollamış. :D

2x6

Sezonun bana göre berbat geçen ilk 5 bölümünden sonra harika bir dönüş oldu. Zombi konsepti yaratıcı ve iyi uygulanan bir bölüm olmuş. :)

Chang o anda bile Shirley ile ilgili ses kaydı yollamış. :D
Demek ki ilk 5 bölümü beğenmeyen tek biz değilmişiz. Ben de şimdi yorumlarıma tekrar baktım da 6. bölümü beğenmişim sadece ilk 6 bölümden. :):)

2x07 - Vasat bir bölümdü, beğenmedim.

2x08 - Benim hoşuma giden bir bölümdü, birinci sezonda ki aldığım zevki hatırlattı.

2x09 - Bu dizinin yaratıcılığını seviyorum gerçekten, annie'nin mimiklerine hayran olduğum bir bölümdü. Tek sıkıldığım nokta diziyi giderek Kavak Yellerine çeviriyor, kim kiminle olacak belli değil hoşumada gitmiyor. :(

2x10 - Beğendiğim bir bölüm daha, shirler'in kirli çamaşırları ortaya çıktı. :D Asıl alkol alacak adam Troy garibim bir içemedi. :( Abed garipliklere devam, savaş oldumu ilk önce sürülecek bir adam direk zafer. :D

2x11 - İzlemedim, Anımasyon biraz ağır işliyor gibiydi, başımı ağrıttı kapadım direk.

2x12- Güzel bir ölümdü, 11. bölümü izlemediğimden midir nedir, bunlar ne ara tatile gittide döndü anlayamadım en son 10.bölümde finaller var diyorlardı. Chang o olaydan sonra bir daha gruba dönemeyecek gibi. :(

2x13 - Eski formuna döndü dizi son 4 bölümdür hissettiriyor, chang dayağı yedi ama şizofreni belirtisi yaklaşıyor, güzel bir bölüdü devam etmesi dileğiyle.

2x14 - Bence sezonun en iyi bölümüydü, chang manyağın teki tek kelimeyle, pierce gerçekten bu dizide olması gereken bir karakter olduğunu gösterdi, 2bölümdür ağırlığını koyuyor.

Edit: Ve sanırım 14. bölümde ilk defa giriş müziği konuya göre değişmiş, sırf o giriş için izliyordum community'i. :)

Son düzenleme: