NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

2x11 en sevmediğim bölümüydü zordan izlemiştim iyi yapmışsın kapatarak.
Boşuna zahmet etmişler animasyon yaparak. Gerçi beğenilmiş olacak ki ilerleyen sezonlarda da varmış galiba öyle bölüm.

2x11 en sevmediğim bölümüydü zordan izlemiştim iyi yapmışsın kapatarak.
Boşuna zahmet etmişler animasyon yaparak. Gerçi beğenilmiş olacak ki ilerleyen sezonlarda da varmış galiba öyle bölüm.
Normalde hiçbir dizi veya filmi yarıda kapatmışlığım yok ama bunu direk kapattım, sayılmaz yani.
İzlediğim bölümüde giriş sahnesi zannettiğim için izledim, iftardan sonra olsa belki şansı vardı yine bölümün ama neyse.

------

2x18'i izledim en son. Jeff sanki yaşlılık bunalımına girmiş gibi bir still belirlemişler 2-3 bölümdür böyle. (Gerçi ozaman 38'imiş göstermiyor.) Son bölümlerle birlikle Shirley'i vasıfsız olarak görüyorum dizi için pek sarmayan bir karakter bana göre. Chang'li sahneler sıkmaya başladı, sık sık ve seviye düşünce sarmıyor artık.

2x23 - 2x24

Şuana kadar ki 2 sezonun en iyi bölümlerindendi bana göre. Ve sanıyorum ki ilk defa birbirinin devamı olan bir seriydi. İçeriğe gelirsek özellikle 21. bölümün başlangıcı çok profesyonel olmuş. Annie'ye gerçekten hayranım.

Henüz spoiler yemedim fakat, pierce gitmez büyük ihtimal bu sezonun en öne çıkanıydı bana göre.

Genel olarak bana göre 1. sezonun altındaydı, 20 dakika olduğu için pek sıkmıyor ama bazı bölüm serileri ciddi anlamda sıkıntılıydı, 3. sezon umarım bu şekilde olmaz.

3x1

Ne çok iyi, ne de çok kötü bir bölümdü. Genel olarak iyiydi diyebilirim. İlk başta Pierce'i dışlayıp, sonra Jeff'in dışlanması iyiydi

Dekan ve yardımcısının sahneleri sıkıcıydı bence.

Abed'in dizi olayı iyiydi, adam hayata küstü bildiğin

Britta yine çok güzeldi herzaman ki gibi

Chang'in güvenlik olması iyi oldu, bayaa güldürecek gibi

7/10

@OzaN

3x1

Özlemişim diziyi, karakterleri. İyi sayılabilecek bir girişti.

Bölümdeki en çok beğendiğim şey bölümün başındaki şarkı ve oradaki performanslardı herhalde.

Dekanlı sahneler baya arttırılmış gibi. Pek sevmiyorum o karakteri sıkıcıydı onun sahneleri.

John Goodman ve Boardwalk Empire'daki zenci abiyi konuk olarak görmek iyiydi ama özellikle John Goodman boşa harcanmış gibi.

Jeff'in gruptan dışlanmış hali iyiydi. Masanın çekim gücü önemli tabii.

Chang'in güvenlik olması bence de iyi oldu bir şeyler çıkabilir oradan.

7/10

@kaan955 tam bitirdiğin güne başlamamız iyi tesadüf olmuş.
İstersen bizimle birlikte her gün bir bölüm şeklinde izle, başka komedi önerebilirim daha fazlasını izlediğin süre için.

Bende haftasonu başlama gibi bir planınız var mı diye yazıcaktım, tam oldu.
İngilizce çalışmam gerekiyor o yüzden destek için ingilizce altyazıya geçiyorum günde 1 bölüm bana uyar.

Yarın başlarım.
@OzaN

Biraz önce yorumda #sixseasonsandmovie'den bahsetmeyi unutmuşum. Daha bu bölümün çıktığı zamanlarda çıkmış o olay ve herhalde ilk hayranlar tarafından değil dizinin içinde çıkmış.
6 sezon sonunda gerçekleşecek.
@cevaa

Tamamdır, ben de ikinci sezondan beri İngilizce altyazıyla izliyorum Community'yi. Forumdan İngilizce altyazıyla izleyen biri daha çıkması iyi olur. Bazı dizilere sırf Türkçe altyazısı çıkmadığı için izleyecek kişi bulamıyorum.

Toplu katılımlara her zaman varım.

3x1
Oyuncular dinlenmiş, yenilenmiş ve şuan iyi durumda gözüküyorlar.

Giriş harikaydı, dekan bir süre o pozisyonda kalsa iyi olabilir ki diye düşündüm ama eski haline döndü. Chang yeni güvenlik görevlimiz, daha ilk bölümden çok değişik şeylere girişmişler karman çorman gibi oldu sanki ama eğlenceli bir bölümdü, bu karmaşıklığın diğer bölümlere etkisi önemli.

3x2

İlk bölüme göre düşük bölümdü, pek sevdiğim bir şey olmadı.

Annie için rakip çıkması iyi fikirdi ama pek iyi işlenememiş konu.

Britta'lı sahneler çok kötüydü. Britta'yı niye öyle iğrenç bir hale sokmuşlar ki.

6/10

3x2

2 olay vardı, biri başarısızdı diğerini anlamakta zorlandım.

Chang ve Britta olayı vasatın bile altındaydı, beğenmedim. İnanacağımız bir karakterler seçselerdi bir ihtimal ama bu ikili yok yani.

Annie'lerin kapışmasında okadar hızlı bir söylem vardı ki ingilizce durdurarak gittiğim halde çok etkileyemedi beni, belki tam anlayamadığımdandır emin değilim.

3x2

Kötü bir bölümdü. Annie'nin kapışması filan bence iyi değildi. Sadece Chang ve Britta sahnelerini beğendim

6/10

Dün yorumu yapamadım bugün iki tane birden oldu.

3x3

IMDb'de düşük puan almış ama bence baya iyi bölümdü. İlk iki bölüme göre çok iyiydi. Pek çok yerde güldürdü.

Pierce'ın Todd'u göndermeye çalışırken herkesin bir partner bulduğunu görüp tek kalıp 180 derece dönmesi süperdi.

Popülerlik sıralamasında kendini birinci sanan Jeff ve o sıralarda diğerlerinin durumu da çok iyiydi.

8/10

-----------------------------------------------------------------

3x4

Galiba IMDb'deki Community oylayıcılarıyla uyuşamıyoruz. Benim beğendiğimi onlar beğenmiyor, onların beğendiğini ben beğenmiyorum.
Bence 9.6 alacak bir bölüm değildi.

Farklı bir çekim tekniği vardı. How I Met Your Mother'da görmeye alıştığımız tarzda bir bölümdü aslında.

Yönetmenlikte Emmy'ye aday olmuştur diye düşündüm bu bölüm ama senaryoda aday olmuş. Yaklaştım sayılır yine de.

Aynı olaylar tekrarlandıkça sıkmaya başladı. En iyisi felaketlerin bir araya toplandığı seferdi bence.

7/10

3x3

Ortalama bir bölümdü. Chang'in bazı sahneleri güldürdü ama saçmaydı

Pierce'in tek kaldığını görünce hemen dönmesi güldürdü

Jeff reyiz 1.sezondaki gibi cool olsa çok iyi olucak ama adam iyice ezikleşiyor

7/10

3x4

Aynı olayların tekrarlanması bi süre sonra sıksada iyi bir bölümdü bence.

Pierce'in Troy'u korkutması iyiydi

Jeff reyizin taktiğide ve taktiği anladıkları zaman ki gülüşü sesli güldürdü

Troy'un hızlı gidip gelmesi ve olayları gördüğündeki ifadeside güldürdü

7/10