NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

4x10

Bu bölüm daha iyiydi gibi. Jeff sonunda saçlarını düzeltmiş.

Son sahneyi beğendim, annie'nin makyajı çok iyiydi, dizi karakterleri sürekli aynı tiplemede kalıyor, biraz değişime girseler güzel olacak gibi.

Pierce 2 bölümdür yok bir sıkıntı olmasın.
@OzaN

9'da kukla olarak vardı.
Bilmiyorum ki vardır sıkıntı herhalde ki hiç yok bölümde.

4x11

İyi bir bölümdü.

Abedle Troyun yer değiştirmeleri her ne kadar saçma olsada, biribirlerini oynamaları iyiydi

Dekan'ın Jeff halleri iyiydi
O sahnelerde birkez daha gördük ki Annie Jeff reyize aşık

Sondaki kamera arkası olayıda iyiydi

8/10

4x12

Biraz sıkılsamda yer yer iyi bir bölümdü.

Dekan'ın Shirley'in elbisesini eline alınca heyecanlanması güldürdü

Bütün grubun birbiriyle bağlantılı olduğu yerler biraz zorlama olsada iyi sayılırdı.

7/10

4x13

Bence sezonun en kötü bölümüydü.

Bölüm boyu sadece Troy ve Kötü Troy'un karşılaştığı sahne güldürdü

Ayrıca sezon boyunca gösterilen Chang'in olayını biryere bağlayamadılar

6/10

4x11

Bu bölümü ben de beğendim. Sezonun en iyilerindendi saçma olmasına rağmen.

Farklı bir konu iyi geldi. Dekanlı sahneler ayrı bir komikti.

8/10

4x11

Açık ara sezonun en iyi bölümüydü bence, sanırım herkes aynı fikirdeyiz bölümün iyi olduğunda. Dean ile Jeff'in ilk sahnesi sonrası yüksek bir giriş yapıldı, çok iyidi.

Sonunda ayrıldılar, zaten 1-2 bölüm aralarında ki olaydan bahsedilmişti konu bulamadılar, bulmasınlar zaten.

4x12

Yine iyi bölümdü. Bence de bazı yerleri zorlamaydı ama olsun farklı konularla geliyorlar en azından karşımıza iki bölümdür.

Troy ile Annie'nin sahneleri özellikle iyiydi.

Pierce çok az gözüküyor son bölümlerde. Kendi isteğiyle mi ayrıldı acaba? Yoksa sözleşme gereği zorlama olarak mı gözüktü o bölümlerde?

7/10

4x12

Çok çok iyi bir bölümdü. Bence bu bölümü böyle harcamalıylardı tamamiyle gerçek bir dizi Finaline benziyordu.

Pierce Dan ile kavga etmişti sanırım o yüzden o gidince o damı bırakma kararı aldı bilmiyorum, belgeselde barışmışlardı sanırım.
Bu bölümde ki görüntüsü eskilerden kalkma olabilir, yüzü bile gözükmüyordu zaten.

4x13 (Sezon Finali)

Fantastikliğin doruklarına ulaştılar yine sezon finalinde.

Yer yer çok saçmalaşsa da eğlenceli bölümdü bence.

7/10

Sezonla ilgili genel yorumu da yaparım 1-2 gün içinde sezonluk yorum konusuna.

Bundan sonraki sezonda olayları nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum. Bence 2-3 haftalık bir aradan sonra başlayalım da yeni bölümleri beklemeye başlayalım.

4x13 Season Finale

Geleneksel son bölümler Community'sine hoş geldiniz, her sezon bu şekillerde sonlandırarak bir sonra ki sezonu izlemek için amaç veriyorlar bize.

Dizi aslında çok kötü başladı tam saçmaladı heralde diyicekken, bölümü çok çok iyi yere taşıdılar, tam sezon finali havası vardı, duygusallık çok iyiydi ben aşırı derecede ısındım bölüme.

Jeff'i mezun ettiler, Pierce'de aynı şekilde henüz spoiler yemedim ama 5. sezonda ne olacağını merak ediyorum.
Evil Annie'den alırım bir dal, çok güzeldi.
Kötü hallerinin tipleri hepsinin güzeldi aslında, dizide Dan harmon'suz bir acemilik vardı sanki veya az bölümden oluşan bilmiyorum bazı olayları ortada bıraktılar okadar besleyip besleyip 5. sezona bırakmamışlardır diye diye düşünüyorum. Misal Chang'in olayı telefonda ki konuştuğu kişi eskiden tanıdıktı hatırlayamadım kim olduğunu ama bıraktılar, Changi tekrar dost ettiler hemen 2 dakikada bıraktılar felan bilmiyorum.

Belgeseli izledikten sonra Harmon'a bağladım herşeyi, belkide 5. sezon umududur bilmiyorum.

5x1

Kötü bir başlangıç oldu bence. Maalesef dizi 1.sezondan sonra iyice saçmalaya başladı. Bu sezonda bu bölümden anladığım kadarıyla saçma olaylarla geçicek.

6/10

@OzaN @kaan955