9'da kukla olarak vardı. Bilmiyorum ki vardır sıkıntı herhalde ki hiç yok bölümde.4x10
Bu bölüm daha iyiydi gibi. Jeff sonunda saçlarını düzeltmiş.
Son sahneyi beğendim, annie'nin makyajı çok iyiydi, dizi karakterleri sürekli aynı tiplemede kalıyor, biraz değişime girseler güzel olacak gibi.
Pierce 2 bölümdür yok bir sıkıntı olmasın. @OzaN
Son sezonu izlemeden bu bilgilere bakmamayı düşünüyorum, kim ayrılmış kim gelmiş. Mümkünse spoiler yemiyim o ana kadar.Diziye iki yeni oyuncu katılmış: Paget Brewster ve Keith David.
Kaynak: https://tv.yahoo.com/blogs/tv-news/community-paget-brewster-keith-david-011609986.html
Son sezonu izlemeden bu bilgilere bakmamayı düşünüyorum, kim ayrılmış kim gelmiş. Mümkünse spoiler yemiyim o ana kadar.
Arada gördümde, bakmadım hatırlamıyorum diyelim. Umrumda değil, 1 sezonum var daha. O yüzden hızlı bitirelim diyorumda forumda ki arkadşalar henüz hazır değil.O zaman iyi ki ayrılanları falan da yazmamışım.
Tarih belirleyin ben uyarım, önümde engel yok şu an.Arada gördümde, bakmadım hatırlamıyorum diyelim. Umrumda değil, 1 sezonum var daha. O yüzden hızlı bitirelim diyorumda forumda ki arkadşalar henüz hazır değil.
Tarih belirleyin ben uyarım, önümde engel yok şu an.
@cevaa
Spoiler yemekten madara olacağız, 13'ündeyiz daha. Bitirip diğer sezonu bekleyelim bence.1 Aralık uygundur benim için