2017 Coco - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    coco
Bir site geçirdim elime Omer karadaş verdi ne olur ne olamz indirdim oradanda kaldırırlar neme lazım :A :A :A

Sen izlemişmiydin :A
Yok izlemedim. Cem Yılmazın filmleri bence abartılıyor:A Filmleri beni hiç güldürmüyor. Kesşke standup çekse de o internete düşse:Z Gözümden yaş akıtıyor adam:F

Az önce süpernatural izledim. Şimdi izlicem de görüntüler çook kötü:( Sinema çekimi yazık günah değil mi filme? bu gece mi izlesem napsam(b)
1080 p ile izledik nesi kötü harika görüntü vardı :)

@Forumdash Hala izlemedinmi bu filmi :A

Çok güzel bir animasyondu benlik filmler geliyor aksiyon , animasyon bir tanede fantastik bulabilsek :A

Sadece çocuklar gülüp eğlensin diye yapılmamış önemli hassas göndermelerde yaptılar çok hoş bir senaryo oluşmuş sıkılmadan izliyorsun :Z:Z:Z

9 puan
Migelin gitar çaldığında ruh olması ve insanların onu görmediğinde bende migel kadar şaşırmıştım noluyor dedim :A

Aile büyükleriyle tanıştığı sahnede çok eğlenceliydi büyük babasının iskeleti dağılıp duruyor :F

Köpeğin uçan bir şeye dönüşme sahneside çok eğlenceliydi :A

Son sahnede yaşlı kadının babasını hatırlayıp yok olmasını engellemeside çok duygusaldı :T
mama coco çok sempatik bir teyzeydi heleki son halleri muhteşemdi :))

Hadi @Çiğdem- in dediğini izleyelim.YArın yeğen bize gelecekmiş. COCOyu ona acarim bende aradan cıkarmiş olurum:( Niye düzgün versiyonu düşmemiş ki:(

Yok yok bu gece izleyelim bizim filmi :A Şimdi komedi olsun diye sevişiler gündüz vakti filan:A
tamam @Çiğdem- in dediği senin hanı aramızda oturduğun filmi izleyeceğim sitede hazır zaten :)

nerden izlediniz? link ver bakim(b)
https://www.fullhdfilmizlesene.org/animasyon-filmleri-izle/koko-coco/

ben sabahlarken bitiririm filmi zaten:)
bir zamanlar seni bekliyorduk şimdi @Forumdash teklemeye başladı onu bekleyeceğiz coco yu daha izlememiş :)
Yeğenime izlettirir öyle geçiştiririm diyordu yorumuda ona yaptırsın bari öyle sen ye benim karnım doysun olurmu @Forumdash kurnazlık yapacak aklı sıra :A

Animasyonlar kadar gözlerimi dolduran bişey yok yaa :bhr: Normal filmlerde bile zorolur ama animasyonlar çok kolay başarıyorlar. Masumiyetinden kaynaklanıyor sanırım:( @destere @Çiğdem-

Ninesinin babasıyla olan küçüklük anısı çoook güzeldi. Ninesi baya yaşamiş :A Şimdi annesi ve babasının yanında nine gibi:A Biraz saçma görünen bir tabloydu ama olası bişey heralde bu olacak:X

Acaba oğlan müzisyen olacak mı?

Üzerinde çok yorum yapılası değil, izlenesi bir film olmuş. Pixar'a tebrik koydum ve etkinliğin en yuksek verdiğim puanı olacak. Başlarda biraz sıkıldıgım için 8.5/10

Vizyonda böyle güzel bir animasyon varken çocuklarını saçma sapan enes batur filmine götüren ailelerin yatacak yeri yok...