Bilerek yaptığımı bilmeni isterim, soğu ki muhabbet ilerlemesin. Çünkü uykum geldi kaçıcam. Yarın gönlünü alırım, seni ikna ederim. <3Iyyy bir anda soğudum senden.
Bilerek yaptığımı bilmeni isterim, soğu ki muhabbet ilerlemesin. Çünkü uykum geldi kaçıcam. Yarın gönlünü alırım, seni ikna ederim. <3Iyyy bir anda soğudum senden.
Sen adi bir adamsın.Bilerek yaptığımı bilmeni isterim, soğu ki muhabbet ilerlemesin. Çünkü uykum geldi kaçıcam. Yarın gönlünü alırım, seni ikna ederim. <3
Evet. Beni anlayan birilerinin olması çok güzel. :/Hormonların coşmuş durumda. Seni anlayabiliyorum ama onlara hakim olabildiğin zaman zaten gerçek bir beyefendi olup saygınlık kazanıyorsun. Hadi, Sana güveniyorum!
Sen o mavi gözlü muazzamlığı gördükten sonra farklı bir durum zaten olamazdı...
Aaah benim canım kardeşim neler çekiyorum bir bilsen. Bu kadar olmiyim diyorum ama engel olamıyorum mükemmelliyetçiliğime. Napim bu da benim çılgın yapım!
Ama sen o adi adama kıyabilir misin söylesene? Bana bana kıyabilir misin, hadi ama!Sen adi bir adamsın.
Anlayışlı olmak fıtratımda var be kardoo. Ben de öyle birini görüp kaybetseydim ne yapacağımı şaşırırdım...Evet. Beni anlayan birilerinin olması çok güzel. :/
Sigaraya başlamama ramak kaldı zaten.Ama sen o adi adama kıyabilir misin söylesene? Bana bana kıyabilir misin, hadi ama!
Anlayışlı olmak fıtratımda var be kardoo. Ben de öyle birini görüp kaybetseydim ne yapacağımı şaşırırdım...
Başlama, sağlığa zararlı...Sigaraya başlamama ramak kaldı zaten.
Haftada 3, 4 içsem bir şey olmaz bence. .ssBaşlama, sağlığa zararlı...
Aaa sakın ayolll temiz kalabilen çok az insan var sakın o zehire bulaşma 😵😵😵Haftada 3, 4 içsem bir şey olmaz bence. .ss
3 4 diye başlar dert arttıkça iyice gider önünü alamazsın. .ssHaftada 3, 4 içsem bir şey olmaz bence. .ss
Kızlar naz yapar bende 0 naz vardırKızlardan hoşlanıyorum ama biseksüel olursam bir gün aklımdasın diyelim o zaman.
Aaa sakın ayolll temiz kalabilen çok az insan var sakın o zehire bulaşma 😵😵😵
Çok zor zamanlar geçirdim ama ona rağmen hiç sigaraya başlamadım şimdi de aslında durumla ilgili değil. Sadece canım çok çekiyor.3 4 diye başlar dert arttıkça iyice gider önünü alamazsın. .ss
Bakalım bana ne zaman vuracak bu duygular. Aşık olabilecek miyim yakın gelecekte merakla bekliyorum... Ama sigara içme boşver, değmez. .ssÇok zor zamanlar geçirdim ama ona rağmen hiç sigaraya başlamadım şimdi de aslında durumla ilgili değil. Sadece canım çok çekiyor.
İçmediğin bir şeyi nasıl canın çeker .ssÇok zor zamanlar geçirdim ama ona rağmen hiç sigaraya başlamadım şimdi de aslında durumla ilgili değil. Sadece canım çok çekiyor.
KRAALLLLİçmediğin bir şeyi nasıl canın çeker .ss
Canının çektiği şeyde hayır yok ıyyyy midem bulandı.Çok zor zamanlar geçirdim ama ona rağmen hiç sigaraya başlamadım şimdi de aslında durumla ilgili değil. Sadece canım çok çekiyor.
Aaa senin benim kardeşliğimde bu kadar benimsemem sigaran yok içkin yok sakın bunlara özenme ayoll para veriyorsun zehirlenmek için sent emiz bir çocuksun bu zehire sakın bulaşmaÇok zor zamanlar geçirdim ama ona rağmen hiç sigaraya başlamadım şimdi de aslında durumla ilgili değil. Sadece canım çok çekiyor.
Sağlık önemli.